BattleField3
סיקור:
אחרי הרבה זמן שמחכים למשחק האגדי ההבא בסדרת משחקי BattleField, הגיע הזמן שהמשחק יגיע לחנויות ולשחקנים.
לפני כחודש,הגיע המשחק לחנויות ולפני כמספר שבועות נפרץ+קראק.
שם המשחק:BattleField 3
ז'אנר:פעולה\יריות\אקשן
חברות מפתחות: Dice and EA Games
תאריך יציאה לחנויות:25.10.11
ממשחקי פעולה שונים, Battlefield 3 נבחר להיות משחק השנה שנוצר על ידי Electronic Arts ושווק בעזרת חברה ששמה DICE. רוב העולם השתוקק לרגע של יציאת המשחק והמשחק עשה את 12 מיליון המכירות שלו בתוך פחות משבוע. למרות זאת, משהו היה חסר בBattlefield 3 שהפריע לרוב הגיימרים.
עוד לפני שיצא Battlefield 3, החברה DICE שחררה את המשחק כבטא פתוחה(גרסה לבדיקת באגים) והרבה שחקנים התאכזבו מרוב הבעיות שהיו בתוך המשחק, אך המשחק היה עוצר נשימה, שלרוב לא הפריעו הבעיות האלו, ולכן הBattlefield 3 היה כל כך משווק ורב מכר. בBattlefield 3 השקיעו כ-50 מיליון לפרסום המשחק.
--ששוחרר Battlefield 3, מיליוני גיימרים מרחבי העולם מהרו לקנות אותו וגילו בו חסרון גדול: הקמפיין ארוך ונראה כמו סרט שפשוט מוצג לך על הפנים. רגעי התהילה של Battlefield 3 קצת ירדו, והרבה גיימרים התאכזבו מן הקמפיין ונתנו משוב שלילי לDICE. "הקמפיין היה משעמם ואכזב אותי מאוד. לרגע אחד חשבתי שאני קניתי סרט שנמשך בלי סוף ורגעי הפעולה שלו מעטים ביותר", משוב מן אחד הגיימרים ששלחו לDICE, אך הרבה שיבחו את הMultiPlayer - משחק האינטרנט של Battlefield 3 ונתנו לו משוב חיובי.
חוויה שלי מהמשחק:
אני ,שחקן שלא כ"כ נוהג לשחק במשחקים מהסוג הזה,כאלה ואחרים.
בקושי משחק במשחקי פעולה כאלה מפותחים,משחק פה ושם CS וCombatArms.
החלטתי לרכוש לעצמי את המשחק המקורי ,ופשוט נהניתי מכל רגע.
הגרפיקה מפותחת מהרגיל,עלילה די טובה ומסקרנת.
מי ששם לב,כמעט בכל מקום באתרי גיימרים למיניהם מפורסם המשחק לקנייה.
הפעם,DICE השקיעה הרבה מאוד כסף בפרסום ובשיווק.
לסיכום:
ממליץ מאוד לשחק במשחק,מעביר את הזמן וממכר.
קצת תמונות:
הורדה בלעדית לאטרף:
http://shareflare.net/download/4070....nk.iAtRaf.html
תהנו חבר'ה!