http://www.mako.co.il/men-sex/Articl...pId=1600644056
אם אתם רוצים סיכום לכתבה אז אני יסכם לכם את זה במילה אחת: כסף!
http://www.mako.co.il/men-sex/Articl...pId=1600644056
אם אתם רוצים סיכום לכתבה אז אני יסכם לכם את זה במילה אחת: כסף!
|
|
לא
זה יכול להיות ביטחון עצמי טוב במיטה
קרש קיפצה ועוד אלף דברים
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
אני יודע שזה פורום פיק אפ ומאמנים אותנו לחשוב שכסף זה לא דבר מושך אבל הוא כן אין מה לעשות...
זה לא מושך, הן לא נמשכות אל הגברים האלה...
כסף זה הסיבה שהן איתם אבל הכסף הוא לא מושך אותן, זה פשוט הסיבה שבגללה הן איתם -הצלחה בטוחה בחיים+כל מה שהן רוצות-
אני לא הייתי רוצה אישה שכסף זה מה שחשוב לה..
יו הפנר בן 8X התחתן עם מישהי בת 20 ומשהו 60 ומשהו שנים הפרש ולא נראה לי זה בגלל שהוא בחור נחמד...
וגם היו לו 3 חברות כוסיות שפנפנות פלייבוי (3 באותו זמן יעני ישנו בייחד ובטח איזה אורגיות היו עושים)
והבנות בארצות הברית אם לא בעולם יעשו הרבה כדי שהוא יקבל אותן להיות שפנפנות אצלו באחוזה ושייתן להן לגור שם מי שלא הבין
והסיבה לכך היא כסף זה לא חדש שכסף מגלגל את העולם
*מי שלא יודע מי זה יו אפנר זה הממציא של הפלייבוי וואלה אם שואלים אותי כמו מי הייתי רוצה להיות שאני יהיה גדול אני אומר יו אפנר![]()
אם תשאל אותי, יש הרבה לפניו שהייתי רוצה להיות כמוהם.
רוצים לדעת מה מושך בנות? תנברו בפורום!!
למה בנות רוצות להיות עם יו הפנר? בגלל שבנות רוצות להיות איתו!! פאקינג SP!! אין פה קסם.
גם אם יהיו לך מליונים, אבל תיהיה אפס, לא תזיין. יהיו לך הרבה בנות סביבך. אבל לא, לא תזיינו אותם.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
בוא אני אצטט לך מהרצאה של Tyler Durden, הרצאה שהוא עבד עליה 4 שנים וירד לעומק הדברים של כל דבר, את השעתיים הראשונות של ההרצאה הוא פותח ככה: (בקצרה):
יופי? הרבה בנים חושבים שיופי זה מה שמושך בנות, אז תכניסו את זה לראש שלכם ליופי אין שום השפעה, (פה הוא מפרט מלא סיבות שאין לי כוח לפרט לך למה יופי זה לא פרמטר) בכל זאת הנה דוגמה אחת:
איש המערות, אתם חושבים שהיה לו איך לראות את עצמו במראה? (הקהל מביא דוגמאות של דרך המים לדוגמה וטיילר עונה להם כמה טוב אתה יכול לראות את עצמך דרך המים וכו'). בסופו של דבר הם מסכימים שהוא לא ממש יכל לראות את עצמו כמו שצריך ובכל זאת הוא הצליח עם נשים, למה? כי הנשים בזמנו היו צריכות גבר שיגן עליהם ויביא הביתה מה לאכול, מאז הוא מתמיד אנחנו מתעסקים באיך לשרוד ואיך הצאצאים שלנו ישרדו הבחורה צריכה גבר שיוכל לשמור עליה ועל הילדים.
אחרי שהוא מפרט על המון סיבות נוספות למה יופי הוא לא פקטור הוא שואל את הקהל שלו: "בכל זאת אם אני נראה טוב אז זה משפר לי את סיכויי ההצלחה עם בנות קצת נכון"? ואז כל הקהל שלו עונה: כן , Tyler מסתכל עליהם וצועק: "לא הבנתם כלום ממה שהסברתי לכם נכון? התשובה היא לא! ליופי אין שום אפקט" , בנוסף הוא אומר ככה: אם אני יצא לאותו מועדון עם בחור שנראה יותר טוב ממני אבל ה"GAME" שלי רק ב1% יותר טוב משלו באותו הלילה הבנות יהיו שלי.
עכשיו הוא ממשיך לנושא הבא, כסף.
כסף? יש הרבה בנים שחושבים שכסף זה מה שמושך בנות, גם לזה אין שום השפעה. "בתחילת דרכי בגיל 21-22 יצאתי למועדונים בLA ותמיד ראיתי איזה בחור עשיר מוקף בבנות יפות מסביב לשולחן שלו, באותו זמן חשבתי, כסף זה מה שמושך בנות, תראו את הבחור הזה כמה בנות נמצאות איתו זה הסוד! התחלתי לעבוד כמו מטורף, בגיל 22 כבר היה לי אוטו, בית, שעון ב1000$ חשבתי שפיתחתי את הסוד יצאתי למועדונים והתחלתי לדבר עם בחורות, הכל הלך מושלם עד שלב מסוים שהייתי שואל מה השעה לדוגמה, מפשיל את השרוול שלי ודואג שהם יראו את השעון כשאני מסתכל עליהם, או שהייתי מדבר על המכונית והבית שלי, ברגע שהייתי עושה את הדברים האלו הייתי מאבד את הסט, אבל בזמנו לא הבנתי שבגלל זה חשבתי שעשיתי משהו אחר לא טוב אבל להפך הכסף זה מה שהוריד להם ממני.
הבנות בימנו לא צריכות חבר עשיר, נחשו מה? מותר לבנות לעבוד, הרבה בנות רוצות ספק, איזה ידיד טוב שהם בטוחות שהוא נהנה להזמין אותן לארוחות ולקנות להם דברים בזמן שהוא מפנטז לזיין אותם והם משתמשות בכסף שלו ומזיינות חמישה בחורים אחרים.
אתם רוצים עוד דוגמה?
יש לי חבר, בחור מאוד עשיר, אומן פיתוי בעצמו, הבחור יוצא למועדונים מתחיל עם הבחורות הכי יפות, לוקח אותן הביתה בסוף הערב לדירה שלו כדי לסגור את הסיפור אבל ברגע שהם מגיעות ורואות את הווילה שלו, פתאום הבחורות האלו אומרות, "אני לא בחורה שעושה סקס בדייט ראשון", "אנחנו צריכים להתחיל לצאת" וכו'. הכסף זה מה שמונע ממנו את ההצלחה!! , הבחורות האלו רואות בוא ספק פוטנציאלי.
כשהוא מסיים להסביר ולהביא עוד המון דוגמאות למה כסף הוא לא פקטור להצלחה עם נשים הוא שואל את הקהל שלו: "בכל זאת גבר עם קצת כסף שחי ברמת חיים גבוהה יצליח יותר מאשר גבר שסוחר דירת חדר נכון?" גם פה הקהל עונה "כן" וTyler מסתכל עליהם וצועק שהם לא הבינו כלום ולכסף אין שום השפעה וזה מה שכ"כ נפלא, שהוא יכול לנסוע ברחבי העולם ולהיות עם בחורות יפות מכל עיר ועיר, לא משנה מה מצבו הכספי שם.
(אני פירטתי בקצרה על 2 הנושאים הוא מביא המון דוגמאות למה כסף ויופי עם לא פקטור, מי שירצה לרדת לשורש הדברים שיגיב פה ואני ישלח לו את ההרצאה).
כמו כן הוא אומר, יש אחוז של בנות שנמשכות לבנים יפים ויצאו רק עם גבר מטר 90, כמו שיש אחוז של בנות שימשכו לבנים עם כסף הוא אפילו מביא דוגמאות של נשים שנמשכות רק לבנים חנונים, אבל האחוז הזה הוא מאוד קטן!
אז נשאלת השאלה אז מה כן מושך בנות?
כבר סיכמנו שכסף ויופי הם לא פקטור, אז מה כן מושך בנות? והתשובה היא "VALUE". (ערך) , ערך הוא מה שמושך בנות, מהשלב הזה הוא מתחיל לרדת לעומק הדברים בנושא ערך וכו'.
אני לא יודע אם הצלחתי לשכנע אותך (פותח האשכול), אבל הבנות האלו שנמצאות עם הבחור העשיר, הוא הספק שלהם, הוא קונה להם דברים בזמן שהם מזיינות חמישה בחורים אחרים, אולי אפילו גם אותו או שאולי הם מאחוז הקטן הזה שנמשך לגברים עם כסף או אפילו לגברים שמבוגרים מהם ב40 שנה, אני מאמין שהם נותנות לו סקס ומקבלות כסף אתה רוצה להיות ספק? תהנה.
אני אישית משוכנע עד 100% שכסף ויופי זה לא דבר שיביא בחורות, אם תשאל אותי למה לבנים מכוערים יותר קשה להשיג בחורות?
אז התשובה שלי תהיה שזה בגלל האמונה מגבילה שלהם שהיופי עוצר אותם בהצלחה עם נשים.
התהליך של גבר מכוער להשיג בחורות יהיה יותר ארוך מאשר של גבר שנראה טוב בגלל האמונות המגבילות, כאשר הוא יפטר מהאמונות המגבילות ההצלחה שלו תהיה מדהימה.
מי שלוקח את מד הכסף שיש לו כתירוץ להצלחה עם נשים הוא לוזר.
כסף יכול לקפוץ, אם יש לך אישיות חזקה, ואתה עושה מה שאתה באמת רוצה ושם ז**ן על העולם אתה תצליח עם נשים.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
אתם מפספסים משו
בן אדם הוא לא יצור כ"כ מופשט שרק כסף זה מה שיש לו וכלום מעבר.
יש לו גם אישיות .
מכאן בהשראת אדם ליונס השקסי הפיוע מספר 1 בעולם (בחלק מהרשימות 3 בגלל שהוא נשוי..)
אנחנו כ"אמני פיתוי" (איזה מעפן זה נשמע הא?) מעדיפים להאמין שלכסף אין השפעה
שרק אם נעקוב אחרי מיסטרי וטיילר אנחנו נזיין בערמות .
תנו לי לומר לכם אם "תפתחו" סטים בכמות שמיסטרי דורש בספר שלו ותעשו דברים ראנדומאלים אחרי הפתיחה
בחלק מהמקרים אתם גם תסגרו כי האופי שלכם מתאים לאופי של הבחורה.
ה"ספק" שאנחנו משתדלים לרדת עליו ולהמעיט בערכו
הוא כן מושך עד רמה מסויימת (לפי אדם הוא האופי השני הכי מושך אצל כל "אופי" של בחורה) .
והבחורה אומרת לעצמה טוב אם לא מצאתי את גבר חלומותי נסתפק בו יש לו אחלה בית.
לבסוף תבינו שכסף כן יכול להשיג בחורות השאלה אם אתם רוצים אותן בדרך הזאת.
לא מאמינים לי? צאו החוצה ותראו
זה דרך אגב למה כל תחום אומנות הפיתוי אומרים שכסף לא יעשה את העבודה
כי אנחנו בתחום של לשפר את עצמנו לא להיות איזה טמבל שמחזיקים אותו בגלל שיש לו כסף.
ודרך אגב כל מה שכתבתי כאן לא נותן לאף אחד זכות לאונן ריגשית ולהגיד "אין לי כסף ככה שלא יהיו לי בחורות"
אפשר להיות בלי כסף ועם בחורות פשוט כסף זה הטבה לא יותר.
וואוו ,אז שווה לי להיות מכוער ועשיר..
הלכתי ללמוד מתמטיקה
הייתי פה.
השאלה היא לא למה הם יוצאות עם גברים מכוערים, אלא למה הם יוצאות עם כסף ? פתיש רציני יש להם..
לשעבר 'Like
מתמטיקה שווה ללמוד בכל מקרה![]()
ברור שזה נכון,תמיד יהיה תשרמוטות שירוצו אחרי כסף.
אבל מצד שני,אנשים עם הרבה כסף הם אנשים מצליחים,ובן אדם מצליח בתחום כלשהוא,יהיה גם בן אדם מצליח בחיים בכללי,בכל דבר..אז זה לא רק הכסף