קודם כל אם רשמתי את זה בפורום הלא נכון סליחה פשוט לא
מצאתי איפה לרשום את זה
בגל מקרה מישהו יודע איפה קונים עדשות שעושות את העיניים בצבע אדום ליום או שבוע שיגיד לי אני אשמח תודה
קודם כל אם רשמתי את זה בפורום הלא נכון סליחה פשוט לא
מצאתי איפה לרשום את זה
בגל מקרה מישהו יודע איפה קונים עדשות שעושות את העיניים בצבע אדום ליום או שבוע שיגיד לי אני אשמח תודה
|
|
אתה רוצה להסתובב בחוץ עם עיניים אדומות ? O.O
לדעתי זה מיותר לגמרי, כל בן אדם צריך לחיות עם מה שהעולם נתן לו.
וקח תקרא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287186,00.html
ספוילר:
אוקיייי T_T
כנראה לא הבנתם נכון אני צריך ליום אחד שזה חנוכה כי יש לי כנס ואני צריך שיהיו לי עיניים אדומות אל תדאגו
אני כן שפוי אני לא הולך להסתובב עם זה ברחוב
כן אבל מה זה קשור??
![]()
טוב אז ככה.. אתה לא צריך עדשות שעושות תעיניים אדומות אלא אתה צריך עדשות אדומות וכדי להשיג אותן אתה צריך ללכת לחנות משקפיים ולהשיג כאלה ...
מקווה שעזרתיי
ולמה אתה צריך אותן? חחח אנשים בדרך כלל מבקשים כחולות או ירוקות אבל אתה >>> אדומות =-O חחחחחחחחבכל מקרה תהנההה
![]()
חחחחחחחחח
חייכו הכל לטובהתנצלו כל דקה בחיים כי כל דקה שעוברת לעולם לא חוזרת
בשביל מה ?! זה לא יעזור לך בכלום זה רק יהרוס לך את העיניים..
אחרי שקראתָ את הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287186,00.html
נראה לי שהיה לך פחד כל שהו![]()
מנהל פורום חתימות וסמלים לשעבר
נוווו ברורר שזה מה שיקרההה וזה לא קשור לצבע העדשה.....
*זה יכול להיות או בגלל שהן שמו תרוק על זה.. ולכי תדעי מה הן שתתו לפני כן אולי אלכוהול או משהו ואז שמו את העדשה בעין הם הרוק שנשאר בו האלכוהול
*ויכול להיות שהן היו יותר מ-12 שעות עם אותן העדשות
*ויכול להיות שהעדשה לא התאימה לה כי לכל אחד מתאימה סוג עדשה שונה עם קימור שונה..
אני מבינה בזה כי יש לי עדשות אומנם לא בצבע אבל לחברה שלי יש בצבע והכל טוב איתה .. היא עם העדשות 4 שנים.
נערך לאחרונה על ידי NOFAR45675; 16-12-2011 בשעה 19:31.
חחחחחחחחח
חייכו הכל לטובהתנצלו כל דקה בחיים כי כל דקה שעוברת לעולם לא חוזרת
O.o אנשים תקשיבו ותקראו לפני שאתם מגיבים באמת
1. לא אמרתי שאני רוצה ליהיות סתם עם עיניים אדומות אני צריך את זה ליום אחד לא לכמה שנים
2.אני יודע שזה לא יעזור אבל לא אכפת לי
3. סליחה על החפירה T_T