שלום לכולם ,כפי שכולם יודעים ישנם הרבה האקרים העובדים על סירי,ואף ישנם כאלה שאפילו שחררו כמו h1siri .מאז שדודה שלי קנתה את הiphone 4s שלה התלהבתי מאוד,והתחלתי לחפש דרכים להפעיל את סירי על מכשירים ישנים יותר.כך הגעתי אל עודד סוכר - האקר אייפונים ומפתח אפליקציות .הוא עבד אם הרבה האקרים מפורסמים,בינהם The4portsiri וh1siri .לאחר שמספר מהם רימו אותו ואף ניצלו אותו,הוא החליט לעבוד רק אם מי שהוא סומך עליהם .הוא הצליח לפרוץ את סירי,להפעיל אותה על מכשירים ישנים ואני בעצמי הייתי עד לכך ,ואף שימשתי כטסטר מספר פעמים .יש ברשותו שרת אך הוא קטן ומספיק להכיל מעט אנשים .הוא מתכנן לקנות שרת גדול יותר שיכיל מיליוני אנשים .כידוע בשביל זה צריך המון כסף .הוא מגייס כספים בעזרת תרומות ואפילו תרם מכספו האישי -הכל בשביל סירי בחינם לכל האנשים .אם זאת עדיין חסר לו סכום די גדול בשביל לקנות שרת .לכן זה תלוי בכם .תתרמו כמה שאתם יכולים .אני בעצמי תרמתי 5 דולר שנשאר לי עודף בPaypal ..ואני סומך עליו בעיניים עצומות! גם אם אינכם יכולים לתרום ,אתם יכולים להפיץ ולפרסם את הפרסום הזה כדי שאנשים אחרים ייתרמו !
קבוצת ההאקרים :
עודד סוכר - ''המוח'' .הוא זה שפרץ את סירי והשרת שייך לו .
רן אבני - איש שיווק .תפקידו לפרסם את סירי ככל הניתן , והוא אפילו הופיע בלילה כלכלי בשביל זה !
יש לציין שאני לא מהקבוצה שלהם,אלא יותר חבר של עודד ומעריץ מושבע של סירי .פרסמתי את האשכול הזה בכוונה לפרסם כמה שיותר ושאנשים ידעו שסירי תלוי בהם !
לתרומה דרך Paypal :
ליצירת קשר :
עודד סוכר: סקייפ: oded198.
רן אבני – סקייפ: icebox1115, אימייל: icebox6@walla.com

ציטוט ההודעה