קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך|איך לגרום לוורד לכתוב כל מה שתאמרו במיקרופון
    על ידי -David- בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 00:04
  2. [בקשה] מדריך איך לגרום לצלצולים בפלאפון להיות יותר חזקים (V3x)
    על ידי arel508 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 12:54
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 00:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

איך לגרום לה לסמוך עליי [16]

ברירת מחדל איך לגרום לה לסמוך עליי [16]

היי,

אני וחברה שלי כבר חצי שנה ביחד. אנחנו לאט לאט מתקדמים ליחסי מין. היא אמרה לי שאני הבן אדם שהיא סומכת עליו הכי הרבה בעולם, אבל עדיין היא אמרה שהיא מפחדת שאני אזרוק אותה ואספר לכולם שהיא בחורה זולה או משהו כזה. עברנו לא מעט דברים ביחד, וחצי שנה זה לא קצת זמן. איך לפתח את האמון עוד יותר? אני יודע שזה בא ממילים ומעשים, אבל שנינו בתולים וזה לא משהו שבא בקלות. חשבתי אולי אם יש איזה מעשה שאני יכול לעשות כמו שעכשיו חודש אני לא אבוא אליה/ היא אליי בכלל (כל פעם כשאנחנו הולכים אחד לשני זה יותר מתקדם), ואנחנו רק נצא למקומות כמו שעשינו בהתחלה. אולי זה משהו אחר? אולי בפעם הבאה כשאני אבוא אליה אסור לי לגעת בה בכלל?

בקיצור, איזה טיפים יש לכם לתת לי?
    תודה וחג שמח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי,

אני וחברה שלי כבר חצי שנה ביחד. אנחנו לאט לאט מתקדמים ליחסי מין. היא אמרה לי שאני הבן אדם שהיא סומכת עליו הכי הרבה בעולם, אבל עדיין היא אמרה שהיא מפחדת שאני אזרוק אותה ואספר לכולם שהיא בחורה זולה או משהו כזה. עברנו לא מעט דברים ביחד, וחצי שנה זה לא קצת זמן. איך לפתח את האמון עוד יותר? אני יודע שזה בא ממילים ומעשים, אבל שנינו בתולים וזה לא משהו שבא בקלות. חשבתי אולי אם יש איזה מעשה שאני יכול לעשות כמו שעכשיו חודש אני לא אבוא אליה/ היא אליי בכלל (כל פעם כשאנחנו הולכים אחד לשני זה יותר מתקדם), ואנחנו רק נצא למקומות כמו שעשינו בהתחלה. אולי זה משהו אחר? אולי בפעם הבאה כשאני אבוא אליה אסור לי לגעת בה בכלל?

בקיצור, איזה טיפים יש לכם לתת לי?
    תודה וחג שמח
    אם אתה לא חושב שיש בעית אמון, לאן אתה ממהר? למה נראה לך שמחר הכל בניכם יגמר? ואם זו הגישה, בחיים היא לא תסמוך עליך עד הסוף...
    קח את הזמן בינתיים, תראה לה שאתה בוגר, ותבשל את כל המערכת יחסים על אש נמוכה.. אני שנתיים ו4 חודשים עם חברה שלי, והפעם הראשונה שלנו היה בשנה... אם אני זוכר נכון... קיצר, תוריד לחץ, תתנהל בצורה בוגרת איתה, ובכלל ובכלל תהיה בנאדם טוב, תראה אתה תקבל הכל
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש ותיק האוואטר של Mr.YeLLoW
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    102
    נקודות
    16,689
    משפט מחץ
    יוסי ומשה קפצו מבניין.. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן

ציטוט נכתב במקור על ידי -Flame- צפיה בהודעה
    אם אתה לא חושב שיש בעית אמון, לאן אתה ממהר? למה נראה לך שמחר הכל בניכם יגמר? ואם זו הגישה, בחיים היא לא תסמוך עליך עד הסוף...
    קח את הזמן בינתיים, תראה לה שאתה בוגר, ותבשל את כל המערכת יחסים על אש נמוכה.. אני שנתיים ו4 חודשים עם חברה שלי, והפעם הראשונה שלנו היה בשנה... אם אני זוכר נכון... קיצר, תוריד לחץ, תתנהל בצורה בוגרת איתה, ובכלל ובכלל תהיה בנאדם טוב, תראה אתה תקבל הכל
    +1..
    בלי לחץ.. האמון יבוא עם הזמן..
    אם תהיה אצלה פעם אחת ולא תיגע בה לא נראה לי שזה מה שיגרום לה לחשוב שאתה לא איתה רק בשביל הסקס, והיא אף עלולה לחשוב שאתה לא נוגע בה כי אתה לא נמשך אליה או שהיא מגעילה אותך..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קרן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לפרסם רווח אישי,במידה וזה יחזור שנית את תורחקי מהאתר.

שלום,

לך אני אומרת אין למה למהר... לגבי החברה שלך היא מודאגת חוששת מתלבטת ולהגיד לך יותר מזה היא גם לא מוכנה ליחסים כרגע ומרגישה לא בשלה מספיק...

תהנה ממה שיש כרגע זה יבוא לאט לאט... וכשזה יקרה כשהיא מוכנה, היא לא תחשוב על מה אחרים יגידו אם ידעו.ועוד דבר מרגע שמתחילים לא מפסיקים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect