רשימת מרכיבים חומרים (ל- 8 מנות)
8 פלפלים אדומים או צהובים מאורכים ומתוקים, חתוכים לאורכם ונקיים מזרעים (השאירו את חצאי הגבעולים)
8 פילטים אנשובי משומר , שטופים ונקיים, חתוכים לשניים
4 כפות צלפים, שטופים ומסוננים
חופן עלי ריחן
כמה ענפי קורנית
שמן זית משובח
מלח גס
פלפל שחור טרי
אופן הכנה הכנה:
1. חממו את התנור לחום של 180 מעלות.
2. טפטפו שמן זית על תבנית צלייה גדולה ופזרו מעט גרגרי מלח גס.
3. הניחו את רבעי הפלפלים בתבנית. בכל רבע הניחו 2 אנשובי וכמה צלפים.
4. פזרו בכל פלפל כמה עלי ריחן וגבעול קורנית.
5. צלו בחלקו העליון של התנור למשך 25-30 דקות (או המתינו עד שהפלפלים מתחילים להתקמט ולהיחרך). זרו פלפל שחור והגישו מיד (אך ניתן גם להגיש אותם לאחר שהתקררו מעט (לטמפרטורת חדר- לא להכניס למקרר).






ציטוט ההודעה
