אני רוצה לקנות PS3 ויש לי כמה שאלות:
1.כדאי לקנות אותו פרוץ מהחנות?
2.מאיפה אפשר להוריד משחקים פרוצים? לכל המשחקים יש גרסא פרוצה?
3. אפשר לשחק במולטיפלייר עם PS3 פרוץ ומשחק מקורי בלי לקבל באן?
תודה
אני רוצה לקנות PS3 ויש לי כמה שאלות:
1.כדאי לקנות אותו פרוץ מהחנות?
2.מאיפה אפשר להוריד משחקים פרוצים? לכל המשחקים יש גרסא פרוצה?
3. אפשר לשחק במולטיפלייר עם PS3 פרוץ ומשחק מקורי בלי לקבל באן?
תודה
|
|
1. בעיקרון אם אתה רוצה סוני פרוץ אז כן, אבל לדעתי בכלל לא כדאי לפרוץ אותו.
אני גם פרצתי את שלי לפני הרבה זמן אבל אחרי כמה זמן זה כבר נימאס לשחק רק בסינגל של מישחקים וכל הכיף הוא ברשת אז אני ממליץ לך לקנות סוני עם שניים שלושה משחקים שאתה אוהב ויש להם מולטי ולשחק בהם במקום לפרוץ ולהוריד את רוב המשחקים לשחק בהם כמה שעות לגמור אותם ואז כבר ימאס לך מהם.
2. מתי שאני הייתי פרוץ הורדתי מטורנטים, אבל אתה יכול לחפש פשוט בגוגל, ומתי שאני הייתי פרוץ היה כמעט לכל המשחקים פריצה אבל עכשיו אני לא יודע.
3. אם הסוני שלך פרוץ אז אתה פשוט לא יכול לשחק ברשת (זה לא כמו XBOX ששם אתה יכול לשחק ולהיסתכן בבאן , בסוני אתה פשוט לא יכול להיכנס לרשת עד שתוריד את הפריצה)
מקווה שעזרתי![]()
1. ברוב החנויות לא מוכרים פרוץ,אתה תצטרך ללכת למישהו שעושה את זה בלי כל קשר לאף אחד בשביל לפרוץ.
2. יש כמה אתרים שונים באינטרנט שתוכל למצוא דרכם משחקים או כמו שתומר אמר,דרך טורנטים.
3. אתה לא יכול לשחק במולטיפלייר אם אתה פורץ את הסוני,אתה תקבל באן..
ורק עצה,
כשאני קניתי את הסוני הייתי רחוק שנייה מלפרוץ אותו וברגע האחרון התחרטתי ועד היום אני שמח שהתחרטתי על זה,יותר עדיף לך מקורי,תקנה משחק פעם בחודש~חודש וקצת...(תאמין לי זה מספיק XD) וגם תשחק במולטי בלי בעיות,לא יותר עדיף?
תזמין משחקים מחו"ל (כמו ZAVVI) או מהחנות PC Games,חנות זולה ביותר פה בארץ.
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
תודה רבה על העזרה.
אם אני באמת יקנה אני יקנה לא פרוץ.