שאלה חשובה.
התגלה אצלי סרטן אשכים לפני מספר שבועות ואני עוד לא הייתי בצו ראשון יש לי בעוד כמה זמן
רציתי לשאול אם כאשר אחלים ממנו אוכל לגשת לצו הראשון ולהתגייס כרגיל ללא בעיות או אם זה יעשה לי בעיות ולא יתנו לי להתגייס . אשמח אם תענו לי . תודה
שאלה חשובה.
התגלה אצלי סרטן אשכים לפני מספר שבועות ואני עוד לא הייתי בצו ראשון יש לי בעוד כמה זמן
רציתי לשאול אם כאשר אחלים ממנו אוכל לגשת לצו הראשון ולהתגייס כרגיל ללא בעיות או אם זה יעשה לי בעיות ולא יתנו לי להתגייס . אשמח אם תענו לי . תודה
|
|
וואו גבר, אני ממש מצטער לשמוע,
אני מאחל לך רפואה שלמה ואני מאוד מקווה שתבריא.
ועזוב צבא עכשיו,
תבריא קודם כל.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 03-03-2012 בשעה 11:57.
One Shot - One Kill
פרופיל זה דבר שמתעדכן כל פעם. אם אתה נפצע במהלך שירות אז הפרופיל שלך יורד עד שאתה מחלים, ואז הוא חוזר.
בכל מיקרה, זה לא מה שאמרו להטריד אותך עכשיו. אני מאחל לך החלמה מהירה, ועזוב את הצבא. יש דברים יותר חשובים מזה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
דבר ראשון תודה. דבר שני אני יודע שזה סרטן וכל זה אבל שיעורי ההחלמה מזה כל כך גבוהים כך שאני לא דואג אבל רציתי לשאול אם וכאשר אני יחלים מזה אז אני יוכל להתגייס לקרבי או שיעשו לי בעיות? מישהו יודע ? כי כאילו כאשר אני יבריא אז לא יהיה לי את הסרטן ואם פרופיל מתעדכן כל פעם אז לא אמורה להיות בעיה. נכון?
אחי, באמת...
עזוב שיעורי החלמה...
תחלים! באמת, תן פוש מנטלי תחלים מהמחלה האיומה הזאת,
ואל תחשוב על הצבא בכלל, שזה לא יטריד אותך.
צבא זה לא הכל בחיים, אבל החיים שלך הם כן הכל.
אז תחלים - דבר ראשון.
אל תחשוב שקרבי זה הזדמנות אחת בחיים וזהו,
יש עוד אלף ואחת דברים שאפשר לעשות אם אתה אוהב לסבול חח
אז תחלים. ושוב, תחלים תחלים תחלים.
נ.ב,
תחלים.
One Shot - One Kill