זוכרים את הפוסט מאתמול? מה לא? טוב נו קחו לינק
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=781074
קיצר אתמול בלילה היא הוסיפה אותי לפייסבוק אז סתם התחלנו לדבר בצאט.
בעיקר על זה שאם אני לא יביא לה תכומתה סופי יהיה רע.
קיצר מפה לשם, אמרתי לה "טוב את יודעת שמחר זה היום האחרון שתוכלי ליסוע איתי, אז אני יהיה נחמד איתך ויציע לך הפעם טרמפ מראשון" [אני גר בקצה של ראשון והיא בקצה של חולון, קיצר שכנים ממש]
אז היא אמרה סבבה וזה קבענו.
*הערת שוליים - צחקתי עליה בצ'אט שהיא חופרת יותר מקונגו כי היא שיגעה אותי עם הכומתה*
אז אחרי שקבענו מתי אני יקח אותה, משהו כמו 10 דקות אחרי זה היא מתקשרת אלי אומרת לי "רגע איפה קבענו? ובאיזה שעה? ומה ללבוש? לבוא פאנסי או צנוע? ומה עם הכומתה?" קיצר התחילה לחפור בכוונה...
6 Hours Later
אני הגעתי עם הרכב למקום שקבענו, היא כבר חיכתה לי שם אבל היא כאילו לא זיהתה אותי או משהו בשנייה הראשונה אז נתתי צפצוף כזה קטנצ'יק ישר היא נכנסה לאוטו ועשתה כזה "אוווו יא חופר מה אתה מצפצף".
*הערת שוליים - כל הפוסט הזה מתבסס על חפירות, מוזר.*
קיצר איך שהיא נכנסה נתנה לי נשיקה צרפתית.
אז אמרתי לה "וואו חכי אפילו לא הבאתי לך תכומתה"
היא אמרה לי "ככה זה בהתחלה, מביאים מתנות בחינם לקנות את הלקוח, ואז שהוא מכור מפציצים במחירים" חחחח משוגעת
קיצר היתה נסיעה סבבה רק צחוקים וזה ודיבורים [בעיקר על צבא היא צעירה כזאת]
ואז שהגענו לבסיס כל אחד הלך למשרד שלו, אבל היה לי משעמם אז קפצתי אליה עשיתי לה הפתעה
קצת התנשקנו ונגיעות וזה והתחלנו לטייל בבסיס עד שהגענו לרחבה של השקם התיישבנו שם
שם קרה משהו מוזר שלא ידעתי איך להתמודד איתו.
ישבנו על אייס קפה [חחחח] פתאום באה איזה ידידה שלה, אומרת לה "מהה בר, נהיינו חוצפנים? לא תכירי לי אותו?" ומצביעה עליי
אז באתי להציג את עצמי כזה פתאום היא אמרה "תכירי זה אורי, החבר החדש שלי". ואני WTFFF לא ידעתי מה להגיד אז יצא לי משהו בסגנון "אבל תגידי לי גם שאנחנו מאורסים, מה את מתביישת בי?"
והחברה ההיא שלה הייתה בהלם יותר ממני
קיצר אחרי שהחברה הלכה נתתי לה נשיקה מוסתרת כזאת שלא ידעו עוד אנשים בטעות שאנחנו "חברים/מאורסים" והלכתי הביתה.
ואז בדרך הביתה היא שלחה לי הודעה שהיא תבוא לראות אותי בערב, אז כתבתי לה שיש לי כמה סידורים אבל אני יראה מה קורה עם זה...
ופה זה נגמר [עד לפרק הבא]
בלאטטטטט חפרתי

ציטוט ההודעה