קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תעזרו לי שמעתי שיר אני לא יודע איך קוראים לו....(בהיכל התרבות)
    על ידי קופיקו בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 19:05
  2. שיר ישראלי ישן אני לא יודע איך קוראים לו..
    על ידי קופיקו בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 18:13
  3. |עזרה| אני לא יודע איך להישתנות!
    על ידי Raven! בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 22:01
  4. [בקשה] אני לא יודע איך קוראים לטראק הזה
    על ידי Paradise בפורום אלקטרונית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 17:33
  5. אני לא יודע איך משתמשים בתכונה של הפבאבים
    על ידי קווקזי כוסון אלי בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אני לא יודע איך להרחיב את המעגל החברתי שלי..

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני לא יודע איך להרחיב את המעגל החברתי שלי..

אהלן.
    אני בן 18 וחצי עתודאי.. מהמיכללה שלי אי אפשר להכיר ידידות או משהו כזה אז נוריד את זה מהפרק.

אין לי ידידות...
    אנחנו איזה 5 חברים שיוצאים מידי פעם למועדונים פאבים וכו'.. ואני מרגיש כאילו רק אני ער למצב שצריך בנות.. גם הם יודעים את זה אבל הם לא מנסים אפילו..

אני פונה לחברים רחוקים מידי פעם אבל לרוב זה לא מצליח... אני רוצה להכיר אנשים וידידות לצאת איתן ואני משתגע ולא יודע מה לעשות...

תודה לעוזרים..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    אהלן.
    אני בן 18 וחצי עתודאי.. מהמיכללה שלי אי אפשר להכיר ידידות או משהו כזה אז נוריד את זה מהפרק.

אין לי ידידות...
    אנחנו איזה 5 חברים שיוצאים מידי פעם למועדונים פאבים וכו'.. ואני מרגיש כאילו רק אני ער למצב שצריך בנות.. גם הם יודעים את זה אבל הם לא מנסים אפילו..

אני פונה לחברים רחוקים מידי פעם אבל לרוב זה לא מצליח... אני רוצה להכיר אנשים וידידות לצאת איתן ואני משתגע ולא יודע מה לעשות...

תודה לעוזרים..
    למה החלטת שבמיכללה שלך אי אפשר להכיר בנות? אחד החברים הטובים שלי עתודאי והכיר המון ידידות חדשות והוא האחרון שאפשר לקרוא לו PLAYER , למה אתה חושב שאתה לא תוכל? .
    כשאתם יוצאים למועדונים / פאבים , שמרו עם הבנות שאתם מכירים על קשר , פעם הבאה שאתם יוצאים תציעו להם לצאת , זה לא מדע טילים ואנשים רגילים לחלוטין עושים את זה , אני לא מבין באיזה שלב אתה תקוע כי נראה שאתה אפילו לא מנסה, מחכה לשאלה קצת יותר ברורה כי כרגע אני לא מבין מה מונע ממך להכיר "ידידות".

סתם שאלה, מאיפה אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    למה החלטת שבמיכללה שלך אי אפשר להכיר בנות? אחד החברים הטובים שלי עתודאי והכיר המון ידידות חדשות והוא האחרון שאפשר לקרוא לו PLAYER , למה אתה חושב שאתה לא תוכל? .
    כשאתם יוצאים למועדונים / פאבים , שמרו עם הבנות שאתם מכירים על קשר , פעם הבאה שאתם יוצאים תציעו להם לצאת , זה לא מדע טילים ואנשים רגילים לחלוטין עושים את זה , אני לא מבין באיזה שלב אתה תקוע כי נראה שאתה אפילו לא מנסה, מחכה לשאלה קצת יותר ברורה כי כרגע אני לא מבין מה מונע ממך להכיר "ידידות".
    החלטתי שאי אפשר להכיר במיכללה שלי בנות בגלל שאין שם ממש בנות נורמליות.. זאת מיכללה ממש קטנה שהיא צמודה לתיכון גדול.. סמוך עלי שאני אומר לך שאין במיכללה בנות שאפשר להכיר..
    שמע זה ממש קשה לי איך מיציאה לפאב או מועדון אני יכול לשמור עם בנות על קשר.. לרוב זה סתם קטע של כמה דקות במועדון ואז ביי או שלא יוצא מזה כלום בסוף.. ואני לא יודע מה לעשות בדיוק ואיך לפנות לסתם בנות ולהפוך אותן ידידות...

הבאתי לך תפייסבוק שלי בפרטי אם תוכל לעזור לי .. תודה..

ולהוא ששאל מאיפה אני אני מהקריות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה אתה מטומטם? אתה גר בקריות כפרה. לא חסר לכם שמה כוסיות אתה צריך רק לפתוח תעיניים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

יופי כפרה התגובה שלך מאוד עזרה לי ..

איך לעזאזל אני מכיר ידידות .. אין לי מושג מה לעשות ואיך לגשת ולשמר את זה לטווח של ידידות לצאת איתן.. אני מקווה שמישהו פה באמת יתן לי עצות שיעזרו לי

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

קודם כל אני מסכים עם כל מילה שGAMA אמר ..
    ושמע ... גם אם יש בנות מכוערות במכללה .. אני בטוח שיש להן חברות שתרצה להכיר .. תתיידד איתן ודרכן תכיר את החברות הכוסיות שלהן ואת החברות שלהן וכך הלאה וכך הלאה (המטרה שלך היא הרחבת מעגל ולא סגירה) .
    אם ממש לא בא לך:
    צא למסיבות , לברים, לפאבים, לאן שבא לך רק צא!.. תתנתק קצת מהחברים אם הם לא זורמים ופשוט fly solo (אתה יכול לבוא איתם אם לא נוח לך לבוא לבד ואז לעשות לסיבוב לבד) תכיר אנשים, תהיה חברותי , עזוב אותך מפיקאפ בינתיים (שוב: המטרה היא להכיר אנשים ולהרחיב מעגלים חברתיים)

טיפ: כשאתה יוצא בשביל להכיר אנשים , תצא בשביל להכיר אנשים , לא רק נשים, לך תדע אולי תמצא חבר'ה שמכירים בנות ולא תצטרך להתאמץ יותר מידי ..
    רק לקבוע איתם לפעם מהבאה.
    שים לב להכיר את האנשים הנכונים: מי שנראה לך בולט, דומיננטי, זורם וצוחק עם כולם (קרא לזה אלפא או מנהיג)
    אם הוא יקבל אותך יהיה לך יותר קל להתחבב על כולם.
    והכי חשוב : תהנה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

למה אין לך ידידות?
    מה אתה עושה ביום יום?
    שווה לשבת איתך על שיחה?
    נראה לי שאנשים צריכים לעבוד על עצמם לפעמים,או שהם סתם מעריכים את עצמם,קצת,מאוד.
    שב,תחשוב מה התחביבים שלך,מה מעניין בך,מה לא,מה מציק לך בעצמך,מה אתה מעדיף לפתח.
    מכאן אתה רק תפרח.שב,קח דף,כן דף לא לרשום בWORD,ותכתוב את הדברים האלה.
    אולי תגלה משהו שיעזור,ואולי סתם,רשמת על דף כמה דברים שהם לא כאלה שטויות,לא ככה?.

קיבלת פה את העצה הכי הכי טובה שאתה יכול לקבל, לצאת ופשוט להכיר אנשים גם אם זאת לא בחורה! אפילו לטווח הארוך עדיף לך להכיר גבר אלפא:
    גבר אלפלא - מוקף חברים - חברותי - מספיק שתהיה בנאדם נחמד ולא ילד כאפות - תתחבר לחבורה - תתחבר לבנות.
    נערך לאחרונה על ידי levental; 25-02-2012 בשעה 03:55.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,844 | הודעות: 8,174,431 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect