כשאני רושם את כתובת ה-PP שאליה אני רוצה שהכסף ישלח זה מראה לי את המודעה הבאה : תודה לעוזרים! עריכה: אני אישרתי כבר את כתובת האימייל שלי עם הקוד.
נערך לאחרונה על ידי .Shay; 27-02-2012 בשעה 16:02.
נכתב במקור על ידי .Shay כשאני רושם את כתובת ה-PP שאליה אני רוצה שהכסף ישלח זה מראה לי את המודעה הבאה : תודה לעוזרים! עריכה: אני אישרתי כבר את כתובת האימייל שלי עם הקוד. לפני כמה זמן אישרת? אם לפני הרבה זמן (מעל יום), שלח הודעה לתמיכה שלהם. אם לא, חכה עוד קצת.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir לפני כמה זמן אישרת? אם לפני הרבה זמן (מעל יום), שלח הודעה לתמיכה שלהם. אם לא, חכה עוד קצת. זה חשבון שפתחתי לפני כחצי שעה וישר אישרתי אותו לאחר פתיחתו.
נכתב במקור על ידי .Shay זה חשבון שפתחתי לפני כחצי שעה וישר אישרתי אותו לאחר פתיחתו. אז חכה, יכול להיות שהאישור אצלם הוא ידני.
נכתב במקור על ידי Shir אז חכה, יכול להיות שהאישור אצלם הוא ידני. אוקיי,תודה על המענה המהיר .
אממ זה דיי מוזר. אני ממליץ לך להתחיל לעלות ולהרוויח. מימלה יש מגבלה של 10 יום. שהיה לך בהצלחה.
נכתב במקור על ידי ronsolov12 אממ זה דיי מוזר. אני ממליץ לך להתחיל לעלות ולהרוויח. מימלה יש מגבלה של 10 יום. שהיה לך בהצלחה. אתה יודע שזה לא ממש קשור? איך אני יכול לעלות ולהרוויח מבלי שאקבל את הכסף?
נכתב במקור על ידי .Shay אתה יודע שזה לא ממש קשור? איך אני יכול לעלות ולהרוויח מבלי שאקבל את הכסף? אתה תקבל. פשוט תתחיל כבר לפרסם ולאגור כסף (ממלה הפייאוט הוא 15$) ומחר תנסה להכניס את הפייפאל, זה יעבוד אל תדאג
נכתב במקור על ידי ronsolov12 אתה תקבל. פשוט תתחיל כבר לפרסם ולאגור כסף (ממלה הפייאוט הוא 15$) ומחר תנסה להכניס את הפייפאל, זה יעבוד אל תדאג אתה צודק ,תודה בכ''מ אבל אני לא מתחיל עד שאני רואה את ה-PP שלי שם.
נכתב במקור על ידי .Shay אתה צודק ,תודה בכ''מ אבל אני לא מתחיל עד שאני רואה את ה-PP שלי שם. גם אם ההודעה נעלמה אתה צריך לחכות 10 ימים לפני שזה מתעדכן סופית כמו שאמרו לך תתחיל לפרסם עדיף לך מאשר לחכות.
מה אחי זה אמר שעידכן אבל לא הופיע? אתה בטוח?
חוקי הפורום