קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בסוף היה ריסטוק בימים האחרונים?!?!
    על ידי saarami1 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-02-2010, 19:15
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-11-2009, 22:12
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-07-2008, 00:15
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-07-2006, 03:49
  5. אלבומים ששוחררו לנט בימים האחרונים =]
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 01:58
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

מצב חברתי לא בשמיים- תובנה שעלת לי בימים האחרונים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מצב חברתי לא בשמיים- תובנה שעלת לי בימים האחרונים

אז יש לי איזו בעיה אשר אני רוצה לשתף אתכם, בעיה שתוקעת אותי בפיקאפ ולא מאפשרת לי להתקדם כמו שצריך לאן שאני רוצה להגיע.
    אז אני בן 16 לומד בכיתה י"א, והמצב החברתי שבבית הספר (שזה כולל מי החברים, כמה חברים וכו) בעצם משקף את מי שאתה ואת מה שאתה,
    "תראה לי את חבריך, ואגיד לך מי אתה".
    ובכן, מצבי החברתי בבית הספר, ובכלל בעולם שלנו הוא לא מזהיר, כמובן שהוא לא רע אבל אני רוצה יותר.
    אז אנחנו 6 חברים טובים מאוד, שיוצאים ביחד לכל מקום, נפגשים כל חמישי ושישי, מסתובבים, יוצאים ונהנים.
    אבל, עד כמה שהחברים האלה חושבים שהם זורמים, הם לא באמת כאלה, הם לא בעד מסיבות, הם לא בעד להכיר אנשים חדשים, הם לא בעד לצאת החוצה מהשכונה המעאפנה שלנו בצפון (שאלו אותי כמה פה איפה בדיוק אני גר, אז בקרית ביאלק..) ולראות עולם, ובקיצור הם לא זורמים כמו שהם חושבים, ולי זה נמאס.
    אני רואה שהמצב הזה לא מקדם אותי לשום מקום, אנחנו כל הזמן אחד בתחת של השני, גם בבית הספר, וגם מחוצה לו, אנחנו פשוט לא נפרדים אחד מהשני, וזה לא תורם לי.

התשובה המתבקשת לשאלה שלי היא "תתנתק מהם ותלך עם חברים אחרים שיש לך" אז זהו, אין לי עוד חברים טובים ברמה כזו שאני אצא איתם למסיבה ואבוא לבתים ריקים של חברים שלהם, הכל בגדל אהלן אהלן בבית ספר, מה נשמע וזהו.
    זאת אומרת שאני עמוק בבוץ, בבור שכרגע אני לא רואה לו תחתית, והמצב לא טוב בקיצור.
    מה גם שהחברה האלה לא "נחשבים בשכבה" בדיוק כמוני, אנחנו חברים טובים ונחמדים, אבל אנשים נגיד יופתעו לראות אותנו לפתע פתאום במסיבה, זה יראה להם לא טבעי (בקיצור, אנחנו חנונים חבר'ה, אני אוריד את המסיכה של "אני פיקאפר" כי אמנם אני יוא לסארג' ושטויות, אבל אני חנון במסכה נקודה.)

אז את האמת אני אומר, אין לי כל כך מה לעשות, אני בן אדם חברותי ואנשים נקשרים אליי מהר, אבל אני לא יודע איך פתאום אני אגיע ל"מאגניבים" של השכבה, או בכלל באזור בו אני גר, כמו שאמרתי זה בור ללא תחתית, קשה לאנשים לראות אותי בלי אותם חברים.

בקיצור, הבהרתי את הבעיה, אשמח מאוד לעזרה מכם, מה אתם עשיתם? איזה שלבים עליי לעשות בפיתוח תדמית חדשה?

תגובות כמו
    -" תשתחרר תתחיל לדבר איתם" לא יעזור, נו באמת אם זה היה ככה הייתי עושה את זה ממזמן
    נערך לאחרונה על ידי ALTO; 22-03-2011 בשעה 22:06.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

iatraf.co.il/showthread.php?t=657015

iatraf.co.il/showthread.php?t=700260

(נתתי את זה ככה ולא בקישור כי אני לא יכול לפרסם קישורים עדיין...)

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה ואין מה להגיד מי שכתב את זה מלך .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:12.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי אני אגיד לך דוגרי אתה בכלל לא צריך להיות חבר ילדות או "אח" של מישו שבשביל שיזמינו אותך למסיבות וכו' וכו'...זה כ''כ לא בכיוון.

אתה פשוט צריך להיות בנאדם שכיף להיות איתו וככה יזמינו אותך גם אנשים שרק הכרת לפני שעה
    תראה, אני במצב כזה שאני במבוי סתום, בשכבה כבר מכירים אותי ולא בטוח ירצו להזמין אותי למסיבה, כי אם מזמינים אותי אז הם יחשבו שכל החברים שלי יבואו יחד איתי- והם לא ירצו את זה.
    וגם אנשים מהשכונה, אם אני יוצא לבחוץ זה רק עם החברים האלה שיש לי, אין לי הזדמנות אפילו להכיר אנשים חדשים.

וזה לא רק מסיבות אחי, המצב עצמו קקה, אל תתיחס רק לעניין של מסיבות וכאלה, תגיב לי על המצב החברתי של באופן כללי, איך לשפר אותו, כי התדמית עליי כבר נוצרה

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

אחי אני אגיד לך דוגרי אתה בכלל לא צריך להיות חבר ילדות או "אח" של מישו שבשביל שיזמינו אותך למסיבות וכו' וכו'...זה כ''כ לא בכיוון.

אתה פשוט צריך להיות בנאדם שכיף להיות איתו וככה יזמינו אותך גם אנשים שרק הכרת לפני שעה
    אחי אני בן אדם שכייף להיות איתו ויש לי כמה ילדים בכיתה עם לא כולם שתמיד יוצאים אבל אף פעם לא הזמינו אותי למרות שאני צוחק עם כולם תמיד ורוב הזמן כל הצומת לב מופנת עלי
    אם אני יגיד לאחד מהם אתם יוצא חמישי? הוא יגיד לי כן ואני יגיד לו "יש מקום לעוד אחד?" זה כאילו אני נדחף או שזה בסדר?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

אני אף פעם לא מבין למה תמיד נותנים טיפים של תעזוב אותם ותימצא ולאט לאט תגיע למאגניבים. אני באמת לא מבין אתזה. מי אמר ש"הם המאגניבים", ולא אתם? אולי אתם תהיו ה-6 שיתחילו לארגן כלמיני שטויות? כן, תתחילו לצרף אנשים, לארגן מסיבות, לארגן דברים, לצאת ביחד לכל מיני מקומות ולהכיר בנות, הכרתם בנות? תארגנו מסיבה, תזמינו מלא אנשים תגידו שהולך להיות בנזונה ותביאו את כל הבנות שהכרתם וגם ידידות שכבר תכיר במשך התהליך. והנא, אתם עכשיו ה"מאגניבים" (YE RIGHT). אתם פשוט תהיו האנשים האמיתיים שיש להם חיים. תיגרום להם לירצות אתזה, שאל אותם אם הם מעוניינים בבנות סטוצים ואולי אפילו מישהי מיוחדת שתהיה חברה, תישאל אותם אם הם רוצים. אם תשובתם תהיה כן, תפעיל עליהם את כל יכולות השיכנוע שלך, זאת לא רטוריקה מסובכת מידי. גרום להם לרצות זאת יותר מימך. ומשם תארגן הכל ביחד איתם ותעשה הכל איתם.

ואל תגיד לי הם לא מוכנים הם לא רוצים הם כאלה וכאלה. סימן שהבעיה היא בך, לא שיכנעתה אותם מספיק טוב, במקרה הגרוע אם לא אהבת תטיפים המאגניבים שלי- אז...אם חבריך לא רוצים להנות איתך מחוץ לתחום הבית והמחשב אז עדיין אין סיבה שתעזוב אותם, פשוט אתה אמרתה, שקל לך להתחבר לאנשים חדשים, ואם לא, אז תתחיל ליישם משו בשטח שיהיה לך קל, זה חלק מהתהליך של הפיקאפ, אז תיתחבר לאנשים חדשים, ושהם יתחברו אליך, תסע מצידי לבד למקומות ותכיר אנשים. עם האנשים החדשים שהכרתה תסע למקומות ואיתם תכיר כבר בנות. ואז תעשה את כל מה שיש לך בראש ביחד איתם. וכל מה שנותר הוא פשוט להזמין את החברים שלך שלא יוצאים מהבית, לצאת איתך למסיבה שאתה אישית אירגנתה. ומישם, אם הם לא יבואו למסיבה שאתה אישית מבקש מהם בתור חבר שלהם לבוא, אז הובכן. הם לא חברים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:20.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יודע כמה זמן לוקח להפוך מישו שכל היום משחק מייפל סטורי ולא יוצא למסיבות אפילו לבנאדם נורמלי?
    שנה. בממוצע. ומדבר בתור אחד שעשה את זה לאנשים. כי אל תשכח שיש מלא שלבים כמו מייקאובר, שיפור בטחון עצמי, יציאה מאיזור הנוחות...
    שלא נזכיר תעובדה שאין להם בנות בחיים וSP. זה כבר עושה אותם ל"לא מאגניבים"

לעשות את זה ל5 אנשים זאת עבודה קשה מייגעת ולא בטוח שתגיעו לתוצאות הנכונות. עדיף לבנות כבר על קרקע מוכנה מאשר להכין אחת בעצמך.
    חח אחי מה עשית אותנו ילדי מייפל, אנחנו רחוקים מאוד מלהיות ילדים כאלה.
    אני התכוונתי שאני מרגיש מעפאן עם החבר'ה האלה, הם לא באותו ראש כמוני, ואני צריך למצוא חבר'ה אחרים וזורמים, פה זו הבעיה שלי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:20.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחח סתם הקצנתי את זה

בכל מקרה אנשים לא זורמים זה אנשים לא זורמים ומי שאין לו SP ובנות בחיים אין טעם "להשקיע" בו חברתית..אתה תצא בלי רווח ותבזבז תזמן. ומי שלא זורם למועדונים ומקומות חדשים ולאנשים חדשים יקח זמן לשנות אותו.
    יפה אמרת, אבל נגיד אני מתנתק מהחבר'ה האלה, מה אני עושה עכשיו? הריי ציינתי כבר שחוץ מהם אין לי כמעט עם מי לצאת, אז מה לצאת למסיבה לבד?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

יש לי בעיה דומה לשלך, עד לא מזמן לא הייתי עיוור והוצאתי מהלקסיקון שלי את המילה מסיבה, אבל לאחרונה הבנתי שמסיבה זה כלי מעולה.
    התירוץ של חברים שלי הוא "יש ערסים זה לא כיף" זה לא באמת נכון, אבל שיבושם להם אני אתחיל ללכת פשוט לבד, ושהם יתייבשו איפשהו חחח
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 22-03-2011 בשעה 22:20.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

"יש ערסים" זה אולי התירוץ הכי מפגר ששמעתי.
    הולכים למועדונים עם סלקציה נורמלית שיש שם מעט מאוד ערסים אם בכלל והסיכוי שהם יתחילו איתכם מכות הוא אפסי אלא אם כן אתה נראה מאוד מוטרד וחסר בטחון ומראה פחד.

בחוץ באופן כללי יש ערסים, פריקים, חנונים, אוחצ'ות, פוקימונים, דיג'ימונים...בואו נשאר בבית וזהו.
    תכלס צודק, אבל מניסיון הסלקציה של גילאי יא-יב לא חזקה כל כך....

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    תכלס צודק, אבל מניסיון הסלקציה של גילאי יא-יב לא חזקה כל כך....
    איפה אתה גר ?

וחבר, הייתי במצב שלך בידיוק, את החברים האלה אל תזרוק, שיהיו אתה יודע, אם ממש משעמם בבית ספר, ברירת מחדל שכזה.
    ומה שעשיתי זה ככה, פשוט התחברתי לכמה אלפא שבשכבה (לרובם התחברתי, יש איזה אלפא נחות שלא ממש מעניין אותי, אבל זה מספיק כדי להזמין אותי למסיבות בית) והשתלבתי, פשוט הראתי את עצמי (אבל את המעניין !) וראו שאם אני שם, אז יהיה בלאגן, ומסיבה אחרונה, הייתה מסיבה על הפנים, ותנחש מי הרקיד את כולם ולמי כולם פירגנו אחרי זה ?

באמת שלא צריך הרבה, זה הכל בראש, פשוט תגיד שלום, לא יאכלו אותך (אם אתה חושב שכן, אם היו אומרים לך שלום היית מרביץ לאותו בחור ?)

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect