נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
לא אכפת לי מכובעים. אני מדבר איתך דוגרי - אנשים שפה לא הצליחו לעשות כלום עם החיים שלהם, היו "לוזרים" בשפה שלנו ברגע שהם שינו את הסביבה שלהם פתאום החיים שלהם התהפכו 180 מעלות. אלה היו אנשים שנולדו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. וזאת הטענה שלי.
למה רק בחו''ל חס וחלילה...אל תבין אותי לא נכון אני מדבר בתור אחד שבתיכון היו לו פה אחלה של חיים יחסית לארץ וגם עכשיו לא כזה חסר לי כלום
אבל בחו''ל יכולתי להגיע ליותר מזה. הרבה יותר מזה. כבר עברתי את השלב שבו אני מחפש את עצמי ואני יודע למה אני מסוגל. אני יודע מה אני יכול להיות פה ומה אני יכול להיות שם.
אני מאמין דגול של התאוריה 80 20 - יש דברים שאתה נותן בהם 80 אחוז מאמץ ומקבל 20 אחוז תוצאה והפוך. אז בארץ זה בדיוק ככה - אתה צריך להזיע תנשמה אם אתה רוצה תנאים מינימליים של מחייה פה. (ואני לא פותח את הפה על להיות טייקון בשווי עשרות מיליארדים בשוק). לא אומר שבחו''ל התאוריה הזאת הפוכה אבל דאמט, הבחורות שם לא עושות ביג דיל מסקס. ודירה לא עולה שם מעל למליון שקל...
שלא נדבר על מוזיקאים ישראליים שפה אף אחד לא שם עליהם וחברות תקליטים צחקו להם בפנים כשהם שמעו תחומר שלהם, ברגע שהם טסו לחו''ל לחפש את עצמם הם פתאום הצליחו בענק שם ובארץ נזכרו שהם קיימים...
אני סה''כ מעודד מוחות צעירים לקום ולהיות הבוסים של החיים שלהם ולא לבזבז את עצמם. כי אני אישית מרגיש כאן מבוזבז.