היי בנות,
יש כאן מישהי שסובלת מאקנה?
ניסיתי אינספור משחות ושום דבר לא עוזר.. לפעמים זה ממש מבאס אותי ואני אפילו לא יוצאת ומעדיפה להשאר בבית.. מה יכול לעזור לזה? =/
היי בנות,
יש כאן מישהי שסובלת מאקנה?
ניסיתי אינספור משחות ושום דבר לא עוזר.. לפעמים זה ממש מבאס אותי ואני אפילו לא יוצאת ומעדיפה להשאר בבית.. מה יכול לעזור לזה? =/
|
|
????
אני מאוד מקווה שהסתדרת...
אין פתרונות קסם לזה אבל יש בנות שסובלות מפצעים ונעזרות בכל מיני דברים, נגיד המשחות או יש גם בנות שלוקחות גלולות כמו פמינט לזה, לדעתי במקרה כזה כדאי ללכת לרופא עור ולבדוק
לאכול יותר ירקות ופירות, אסור לאכול חריף מדי שמנוני
קראתי בעיתון שאוכל שמנוני זה לא עושה פצעים, אבל זה סתם מעלה במשקל, אז עדיף שלא, אבל תאכלי דברים עשירים באבץ (תגגלי ׳עשיר באבץ׳ בגוגל וזה ימצא לך) ואל תאכלי דברים עם הרבה מלח. ואל תאונני, זה גם עושה פצעים >.>
בקשר למשחות וזה, אין לי מושג כי אני לא ממש סובלת מזה, אבל חברות שלי לוקחות כדורים שהורידו להן את כל הפצעים. זה לקח כמה חודשים, אבל כבר אין להם פצעים והפנים שלהן חלקות לגמרי. אני יכולה לברר בשבילך מה השם אם את רוצה. בכל אופן, אל תתחרפני מזה, אני מבינה שזה מתסכל, אבל הכל עובר![]()
אלכוהול ומשחת שיניים זה גם עוזר, אבל מעט כי זה שורף את הפנים.
אם יש לך אקנה ממש חמור אני ממליצה ללכת לרופא עור והוא יעזור לך אבל אם סתם יש יוצא לך פה ושם אני ממליצה לשים על הפצעים בלילה משחת שיניים אבל שתהיה עדינה שלא תעשה לך כוויות
כמובן כדאי לא לאכול שומן וכול' יש קרמים לטיפוח העור שיכולים לעזור.
אפשר לפנות לקוסמטיקאית או רופא עור
אין לי קנה ובחיים לא היה לי
אבל הפתרון הכי טוב והכי משתלם זה שיזוף
אחרי שאת משתזפת שאת שחומה לא רואים את הפצעים ואז אחרי שאת מתקלפת הם יורדים
זה ממש קסם וזה הכי עוזר
אני ניסיתי גם הרבה משחאות הרבה מייבשים לי את העור,
מה שעזר לי את האמת עולה קצת יקר,
זה הסדרה של קריטה הקונטרול!
מקווה שעזרתי
נערך לאחרונה על ידי lozolga; 06-09-2012 בשעה 21:06.