קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אימפריית הפשע פרק 1
    על ידי MartiNi בפורום אימפריית הפשע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-01-2011, 15:00
  2. היכל התרבות פרק 3
    על ידי 'Am1r בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:15
  3. תזכורת עוד שעה: היכל התרבות פרק 3
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אימפריית המלכים מתאחדת לכבוד פרק 9!

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל אימפריית המלכים מתאחדת לכבוד פרק 9!

לאחר שהסרטון הפתיחה נגמר שיר הפתיחה נשמע שוב בארינה וזיקוקים נורים מתקרת הארינה אל רצפת הארינה ומתפוצצים הרבה זיקוקים על הבמה שמתחת למסך הHD הענק וגם מרצפת הבמה אל תקרת הארינה ורואים את הקהל משתולל מרוב ההשתוקקות לתחילת התכנית והמצלמה מתקרבת אל מסך הHD הענק שעליו רואים שכתוב BORNAS 2012 בצבע כחול ובצד שמאל למעלה AWL באלכסון בצבע לבן כאשר הרקע הוא שחור ועל התפאורה בצד ימין רואים את הסמל של BORNAS ועליו כתוב שנשאר שבועיים עד הCyber AWL 2012 של ארגון הAWL והמצלמה עוברת אל הקהל שצורח ורואים את הקהל שלובש את החולצות של המתאבקים ומניף שלטים לאוויר כגון "Fuck Orton" וכמו "?New AWL Champion" וכמו "Whos Next?" וגם היו שלטים כמו "I Love Y2J" וגם "Bruce Lee In The Hell" וכו' ורואים שהקהל לובש חולצות מרצ'נדייז של גולדברג שרואים את גולדברג עושה את ג'ק האמר שלו ומאחוריו רואים את הסמל שלו בלבן שגם הקעקוע שלו ורואים גם חולצות מרצ'נדייז של ג'ון סינה שעושה את הAA לכריסטיאן וגם אפילו היו חולצות שרואים את ג'ף הארדי מרים את אליפות הAWL וכל מיני חולצות אחרות והמצלמה עברה ליד הקהל שבשורות הראשונות שרואים אותם עושים כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועקים שטויות על מנת להופיע בטלוויזיה והמצלמה עוברת על הרבה מהקהל ואז מצלמים מרחוק ורואים שהארינה מפוצצת עד אפס מקום ופתאום מופיעה לוחית המיקום של BORNAS בצד שמאל למעלה של המסך וכתוב איצטדיון טדי, ירושלים והמצלמה עוברת שוב פעם על הקהל ורואים קבוצה של12 אנשים שכל אחד מחזיק שלט שחור עם כיתוב לבן ועל כל שלט יש אות והמצלמה עוברת מההתחלה בצד שמאל עד הסוף בצד ימין ורואים שכתוב שם BILL GOLDBERG ולאחר מכן המצלמה מראה את ה12 אנשים בפריים אחד ואז פתאום על מסך הHD הענק מופיע "Bill Goldberg Talking" ורואים את הרקע הכחול של BORNAS ורנדר של ביל גולדברג שלבוש במדי אסיר ועדיין מחייך והמצלמה חוזרת שוב פעם אל הקהל שמרים שלטים שקשורים לPPV הקרוב של AWL והמצלמת רחף נכנסת לפעילות ומצלמת את הזירה המרובעת של BORNAS כאשר זרקורים בכל מיני צבעים מסתובבים בזירה ולאחר כחצי דקה המצלמת רחף יוצאת מפעולה ומצלמה הרגילה עוברת אל שולחן השדרנים ורואים שני אנשים עם חליפות מחויטות כאשר הראשון נראה צעיר כאשר שיערו שחור ועומד והוא לבוש בחליפה אפורה ומתחת חולצה צהובה מכופתרת וישר מזהים שזהו מייקל קול והבן אדם השני הוא נראה מבוגר ולבוש בחליפה שחורה מחויטת ומתחת לחליפה רואים שיש לו חולצה אדומה וכתר על ראשו וישר מזהים שזה הוא ג'רי דה קינג לולר והם יושבים ומתחילים לדבר ביניהם.

ג'רי לולר: והנה אנחנו בעוד תכנית של BORNAS כמו כל יום שבת.
    מייקל קול: כן שבוע בלבד זה מה שנותר!
    ג'רי לולר: כן בעוד שבוע אחד אנחנו נדע האם יש אלופים חדשים לארגון!
    מייקל קול: והיום יש אחלה קרבות!
    ג'רי לולר: נכון קרב פיטורים של כריסטיאן נגד רנדי!
    מייקל קול: כן כריסטיאן אמור להוכיח את עצמו!
    ג'רי לולר: אבל היום יש גם ערב טאג טימס!
    מייקל קול: נכון אימפריית המלכים נגד סטון קולד ואלוף הארגון הנוכחי ג'ף הארדי!

האורות בארינה משנים את צבעם לזהוב שחור ולבן ורואים על הטרון של התפאורה הצדדית מלא מטוסי קרב עוברים ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ובטרון הגדול במסך הHD הענק מוקרן הסרטון של גולדברג שהוא עושה את הספיר והג'ק האמר על שלל מתאבקים ועוברים מלא מטוסי קרב ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ומופיע כיתוב לבן ונכתב GOLDBERG ומתחת לכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו ומראים כל מיני מהלכים של גולדברג מAWL ומהקרב נגד אדג' וכמובן גם את המהלכים הטובים של גולדברג מהקרב האחרון נגד ג'ף הארדי והקהל מריע בפופים אדירים לטרון של גולדברג ורואים בטרון את גולדברג לוקח את האליפות של ג'ף וחוגג איתה לאחר הקרב נגד ג'ף ורואים אותו במסיבות עיתונאים של AWL וכמובן שרואים אותו מצטלם עם החולצה החדשה שלו אל AwlShop.com ורואים אותו בכל מיני מצבים כאשר הוא עומד על הטרנבאקל ושואג לקבלת פופים בחזרה וכאשר הוא עומד ומדבר במרכז הזירה ורואים אותו יוצא מהזירה לסוהרים כאשר לובשים לו את האזיקים בחזרה לרגליו וגם רואים את גולדברג יוצא מהבית סוהר ונכנס לאוטו ואיך שהוא הגיע אל הארינה ואז רואים את גולדברג עושה את הספיר והג'ק האמר ברצף על ג'ף הארדי ושלאחר הקרב שהוא לוקח את האליפות ורואים כאשר גולדברג עומד על הטרנבאקל ושואג כאשר אליפות הAWL בידו ולאחר מכן כבר הטרון מתחיל כבר לחזור על עצמו והשיר ממשיך להתנגן והקהל מצפה לגולדברג.

ג'רי לולאר: הנה הוא מגיע אלינו!
    מייקל קול: כן הוא בא בליווי הסוהרים!
    ג'רי לולאר: מעניין מה נסגר עם המשפט שלו?
    מייקל קול: שמעתי שהוא אמור כבר להשתחרר!

רואים גיצים שחוסמים את הכניסה לארינה ומתפרצים מהצדדים למרכז וביניהם עוברים שני אנשים הלבושים במדי סוהרים ומאחוריהם נמצא בן אדם ומאחורי הבן אדם נמצאים עוד שני אנשים שלבושים במדי סוהרים ורואים שהבן אדם לבוש ג'ינס כחול משופשף וחולצה שחורה שכתוב עליה NEXT בלבן ומסגרת כחולה ומעל הכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו וגם הסמל במסגרת כחולה והבן אדם מסתכל על הקהל שמריע לו בפופים ומתגלה כגולדברג וגולדברג מתחיל להקדם כאשר שומעים את השרשראות של האזיקים ברגליים וגולדברג אזוק גם כן בידיו ולא רק ברגליו ומתחיל ללכת על הרמפה והוא מסתכל על הקהל ועל הסוהרים וממשיך ללכת וכאשר הוא נמצא מול הזירה הולך לכיוון המדרגות ואומר לסוהרים לשחרר אותו והנהיה וויכוח והוויכוח מתפתח למהומה ענקים והסוהרים מאיימים על גולדברג להחזיר אותו לבית סוהר וגולדברג אומר שיש לו אישור מהשופט להיות כאן וזה משודר בטלוויזיה אז יש לו ראיות והשיר של גולדברג נפסק והוא מתחיל להתקוטט עם הסוהרים ולאחר מכן הסוהרים מרגיעים אותו והוא מוציא את הפרוטוקול מהכיס וכתוב שם במפורש שיש לשחרר את גולדברג לכל אירוע הקשור בAWL ואסור לאזוק את ידיו כאשר הוא נמצא בתוך הארינה ואסור לו להיות אזוק לא בידיים ולא ברגליים כאשר הוא בקרב והסוהרים משחררים את האזיקים בידיו ורוצים גם ברגליו והוא אומר להם שעכשיו זה לא קרב מה שמציל את מקום העבודה של הסוהרים וגולדברג עולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים והסוהרים אחריו והסוהר לוקח מיק' מאנשי הצוות ומביא לגולדברג וגולדברג מחכה שהפופים יפסקו ופוצח בדיבור.

ג'רי לולאר: כל פעם הסוהרים עושים בעיות!
    מייקל קול: כן אבל אתה יודע זה הסכם מוזר מה שנותנים לגולדברג!
    ג'רי לולאר: כן זה באמת מוזר שנותנים לו לצאת!
    מייקל קול: אבל אנחנו רק מודים על זה בגלל שגולדברג מביא עניין לרוסטר!

"*כמעט חודש! כמעט חודש שלם עבר מאותו רגע שעשיתי את זה! *פופים* עשיתי את הדבר הכי גדול שמתאבק יכול לעשות בעסק העצום הזה שנקרא רסלינג! אני חתמתי כאן בAWL! זה אומר שאני באתי למקום האמיתי! ויש רק זירה אחת שאני יכול להוכיח את עצמי בה! ורק אחדים מקבלים את ההזדמנות לחתום! ואחד מהאנשים הנדירים והאחדים האלה זה הוא אני, אני זה שיבחר על מי לשים את האצבע ולקחת אותו בסבל ועצבים אל עבר המאיין איבנט שלי! דיברתי על זה פעם אחר פעם, שבוע אחר שבוע, מהיום הראשון שהגעתי לכאן, הודעתי לכל המתאבקים בארגון הזה! שאני מספר אחת! שאני אהיה זה שיוביל עידן חדש בתקופה הכי טובה שרק אפשר! ועשיתי זאת! העברתי את זה בשיא הכוח בכל תכנית שרק רציתי! אני התארחתי בתכניות רבות, הארחתי תוכניות רבות גם כן, יצא לי לנהל את AWL לשבוע והרמתי את התכנית הגדולה ביותר שהייתה בAWL ובעצם אני הוא זה שלקח את הארגון הזה לדרך חדשה! אני זה שהוכיח שמגיע לי לצאת לדרך! דרך של מלחמה! הדרך לאליפות של הארגון! *פופים עצומים אדירים* ברגע שהגעתי לכאן בפרק החמישי, לא האמנתם בי ובחנתם אותי מול אדג'! בצדק! ואני כמו תמיד הוכחתי ומאז הדיביוט לי אף אחד לא הצליח לנצח אותי וכאן אני בדרך לסטרייק הגדול בהיסטוריה! *פופים
    * אבל זה אני, אני האיש שהייתי אחראי לפיטורים של הרבה מתאבקים! *פופים* אבל היום, יותר מהכל, אני האיש שיביא לכם תכנית אחר תכנית את המהות של ההיאבקות! ואצעיד את בורנאס לטופ של הטופ! *פופים אדירים* סייבר תיצבע בזהב ותיזכר בתור האירוע שבו גולדברג זכה באליפות ומאז לא איבד אותה! כל AWL תצרח ביל גולדברג! וכל הלחץ יעבור לצד השני! הצד שאני אבחר, הצד שאני אצביע עליו ואגיד לו שהוא הבא בתור! *פופים עצומים אדירים מחרישי אוזניים* אבל עד לסייבר שיתקיים ביום שישי הקרוב, עומד לו אירוע אחד נוסף ואחרון, ואני לא מתכוון לאירוע PPV אני בעצם מתכוון לקרב שבו אני יוכיח שאני באמת הכי טוב ושכל אחד כמה שינסה לעצור אותי בעצם לא יצליח! *פופים* מהאירוע הזה, חלק ימשיכו את הדרך שלהם קדימה, וחלק לא ימצאו את הדרך לזירה בסייבר! *פופים חזקים* וכן ג'ף וסטון אתם תפחדו לעמוד מולי בסייבר AWL!

ג'רי לולאר: גולדברג ממש מחכה לסייבר!
    מייקל קול: כן אבל אתה יודע זה הולך להיות קרב קטלני!
    ג'רי לולאר: ברור זה הולך להיות ME מעניין ביותר!
    מייקל קול: אני נאלץ להסכים איתך!

גולדברג:"הסטאנר.... הסוואנטון בומב.... אלוף AWL! האנשים שעברו את רסלמניה כל כך הרבה פעמים... כאן בAWL!, שם WWE... הם עשו היסטוריה! הם מתגאים בזה! ושניהם זה האנשים שאני צריך להביס כדיי להמשיך את המסע הבלתי ניתן לעצירה לעבר הסייבר AWL... הסטאנר, פשוטו כמשמעו-מסע בלתי ניתן לעצירה! *פופים* אני לא יודע מה אתה חושב כרגע, מי אתה מתכנן להביס... בכדיי להתקדם אני צריך לדרוך גם עליך בדרך למעלה! ואני אעשה זאת! *תגובות מעורבות* אתה אהוד כאן על כולם... אתה הסטאנר רציתה להגיע למעלה אבל נעצרתה סטון, משהו עצר אותך... וזה זקן שעבר את גיל חמישים שהולך לשים אותך ברשימת החיסול יחד עם שותפך אלוף הAWL הזמני! בסייבר סטון! אבל לא בטופ! לפניי כמה שבועות חשבתה שזה אפשרי, חשבתה שתוכל להתברג במאיין איבנט פעם נוספת, ולזכות באליפות הראשית של הליגה אך לא!, אבל תסתכל טוב טוב על היריב שלך אני מתכוון שתפנה את מבטך אליי... ולמרות הכל סטון, אתה באמת כמוהו! כמו האלוף הזמני! זמנך עבר! התרגלתה לאליפויות עולם! אבל אתה תסתפק באליפות הקלה! חציתה מאיין איבנטס! והיום אתה אך ורק באמצע השואו ולא ברגע השיא! והיום... יש לי את הסיבה להזכיר לך את כל זה, כי זו בדיוק הסיבה שבבורנאס הקרוב, אתה תובס ביחד עם שותפך! *פופים* הפרתה את ההבטחה שלך סטון, הבטחתה בפרק שעבר להיות אלוף AWL, אבל לא הצלחת להשיג זאת בפרק האחרון! וגם לא תצליח בסייבר AWL! כי הסייבר הוא האירוע שלי! *פופים עצומים* אתה צודק, אתה אחד שנלחם עד טיפת הדם האחרונה, אבל בסייבר הזה... אתה תילחם עד טיפת האחרונה כאשר לא תקבל שום תמורה! ניצחון! הפסד! זה לא יהיה משנה עבורך, אתה תישאר במקום שלך, ולעולם לא תתקדם לעברי! *פופים אדירים* סטון אני זוכר שפעם זה היה כבוד לצאת ולהיאבק בך, היום... זה בזבוז זמן! אתה יכול להגיד שזה נובע מפחד, מחששות! אבל לא תוכל לשנות את העובדה שגם אני, וגם טריפל הולכים להיות מעליך ומעל ג'ף הארדי האלוף הזמני כאשר השופט יכריז על הניצחון שלנו! אבל אל תדאג... בקרוב מאוד אתה תראה מישהו חולף על פניך... וזה יהיה אני שיכסח אותך היום וגם בסייבר אתה תחוסל! *פופים מחרישי אוזניים* אתה ליכלכתה את הפה שלך בזמן האחרון סטון... אמרת שלא מגיע לי לזכות באליפות הזאת! אחרי שהצהרתי ללא הרף שאני הולך לעשות זאת! טענתה שנכנסתי לג'ף הארדי ואליך באמצע! הדבר היחיד שהיה ביני לבין ג'ף זה הספיר הקטלני שביצעתי עליו! והג'קהאמר שאני יבצע עליך! *פופים אדירים* אני בטוח שאתה תצא לכאן ותגיד לי שגם את הקרב שלנו לא מגיע לי לנצח... אבל כמו בכל הקרבות שלי אני יוצא מהבית סוהר בשביל לכסח והקורבנות הבאים שלי הם אתה וג'ף הארדי! **פופים** AWL Championship Next!

ג'רי לולאר: גולדברג ממש רוצה לנצח את הקרב הזה!
    מייקל קול: כן והוא לא היחיד כי טריפל יחד איתו!
    ג'רי לולאר: פה אתה צודק ואיפה טריפל?
    מייקל קול: כנראה עוד מעט יכנס!

ועכשיו תורך ג'ף אני מדבר גם עליך אתה גם יכול לדבר כמה שבא לך אבל במעשים שלך אני עומד לחסל אותך היום וגם ביום שישי בסייבר! אבל לא משנה מה יקרה היום בערב אני יודע שאחרי הסייבר האליפות תהיה על המותניים שלי! ואל תדאג אתה וסטון יכולים לתכנן מה שבא לכם אבל בכל זאת אנחנו הולכים להיפגש במאיין איבנט של סייבר AWL! אתה יודע למה? כי מגיע לי להפוך לאלוף של הארגון! מגיע לי להיות שם! להיות בטופ ולשלוט באליפות הראשית של הארגון ובארגון עצמו! ואתה תעמוד בצד ותביט בי לאחר הקרב מרים את האליפות, וכל הגדולה שלך... כל ההיסטוריה שלך תתגמד פתאום לצד הגדולה של גולדברג!, הסייבר הזה הוא הטובה הגדולה שאני יעשה לארגון ולקהל שיזכה לאלוף בלתי מעורער ובלתי ניתן לעצירה! *פופים עצומים* אפילו ג'ריקו כבר יותר טוב ממך ג'ף.. כי הוא מצליח במה שהוא רוצה לעשות, אתה פשוט לא... אתה לא תבוא ותלמד אותי למה אני מסוגל ולמה איני מסוגל, אני לא צריך תקופה של יותר מחודש פה בארגון כדיי לקבל טייטל שוט אני צריך שבועיים להתאקלם ומאז אני בלתי ניתן לעצירה! **פופים** אני הבהרתי לכולם בדיוק כמו שאני אבהיר לך, לא משנה כמה הזדמנויות יצוצו לכל אחד בארגון הזה להלחם מולי, אני אדרך על כולם ולא אתן לאף אחד לקחת את ההזדמנות שלי! בגלל זה כולם מפסידים לי, ויותר מכך-גם אתה תפסיד! *פופים* עשיתי את המעשה הנכון בשבילי, בחרתי באליפות הראשית של AWL ובחרתי בה כי אני יודע שניצחתי אותך כבר פעם אחת ואני יעשה זאת שוב אך הפעם בקרב משולש לעומת זאת מול סטון קולד לא יצא לי לעמוד בזירה אבל יש את היום ויש את יום שיש הסייבר, ואולי יש כאלה שיגידו זה קשה מדיי אבל אני יגיד זה קטן עליי במאה רמות! הוכחתי שאני יכול לנצח אותך ג'ף בפרק 7 הגדול! הוכחתי שאני מסוגל להביס את כל מי שעמד מולי פה בארגון וכשכל הכלים עומדים לרשות היריבים שלי, אך בכל זאת אף אחד לא יגבור על גולדברג! *פופים* בחרתי בך ג'ף כדיי להעניש אותך, כדיי להוריד אותך למטה ולחסל את הביטחון שצברת! אני לא צריך שאתה תגיד לי אם עשיתי בשכל או לא! אני יודע לאן אני הולך... ולצערך בבורנאס הקרוב אני עומד לרוץ! דאמט! להיכנס בכל הכוח! בך ג'ף הארדי! *פופים עצומים* חשבתה שלך יש את האפשרות לעלות מעליי ג'ף! לא! אתה לא יודע מה זה להתמודד עם מכונת השמדה! אתה לא יודע מה זה להיכנס לשדה מלחמה אמיתי! אולי בארגונים אחרים הנהגתה הרבה מלחמות אבל היום בבורנאס אתה תבין שזה מתקרב זה כל כך קרוב זה במרחק של שבוע בלבד בתוך שבוע תיגמר תקופת כהונתך בתור האלוף של הארגון! ותבין דבר אחד ופשוט אתה לעולם לא תנצח את המלחמה של ביל גולדברג! נכשלתה כבר פעם אחת ואם תמשיך אתה פשוט תיכשל פעם אחר פעם, קיבלתה את ההזדמנות לשבור לי את הסטרייק ונפלתה! תדע את מקומך ג'ף! וכרגע הוא מאוד נמוך! ואם תנסה להרים את האף הגדול שלך למעלה שוב! אני אשבור לך אותו בכל הכוח! *פופים* יש לך הזדמנות אחת נוספת להוכיח שאתה שווה משהוא אבל גם מההזדמנות הזאת שום דבר לא יצא לך!

ג'רי לולאר: בואנה הבחור הזה פשוט חריף!
    מייקל קול: כן ביל גולדברג חריף יותר מדי!
    ג'רי לולאר: אני מאמין שהוא מסוגל להיות האלוף של הארגון!
    מייקל קול: גם לי זה נראה אף אחד עוד לא ניצח אותו!

גולדברג צורח בזירה ומשתולל, הוא עולה על הTB, שואג לקהל והקהל מחזיר לו בשאגות של פופים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

אהבתי את הפרומו שלך מאוד. מושקע וענק ואני מקווה שתמשיך עם ההשקעה הגדולה שלך בפרומואים

וקוראים לו ג'רי לולר לא ג'רי לולאר...

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ברירת מחדל בדרך לסייבר עוצרים בפרק 9 !

קרב זוגות:
    המילה קרב מפחידה המון אנשים. לכן , יצרו את קרב הזוגות. קרב המתמקד ב4 אנשים. זוג נגד זוג. בפרק 9 , יתקיים קרב שכזה. אולם הקרב לא יתקיים בפעם הראשונה אך ללא ספק הקרב מעורר מתח ורבים רוצים לדעת מיהם הזוכים של הקרב. מצד אחד. היריבים הגדולים ביותר. סטון קולד סטיב אוסטין ואלוף AWL ג'ף ארדי ונגדם ניצבים "אימפרית המלכים". בקרב הזה נפגשים: ג'ף ארדי , סטון קולד וגולדברג הנלחמים אחד נגד השני בקרב משולש על אליפות הAWL בסייבר AWL. בסייבר הקהל יבחר מיהו יהיה השופט של הקרב. HHH , מישל מיקול או שופט מיוחד. HHH יעזור לאוסטין. מישל מיקול תהיה לצדו של אלוף הליגה והשופט המיוחד , כנראה יבחר באוסטין. רק הקהל יכריע את גורל הקרב. אבל בפרק 9 , הכול יהיה שונה. בפרק 9 שני זוגות ילחמו ראש בראש. שני זוגות יתנו את נשמתם. שני זוגות יוכיחו את כל כולם לפני כל העולם ולפני הPPV הקרב ובא סייבר AWL. בפעם האחרונה שHHH וגולדברג שיתפו פעולה הם הביסו את רנדי אורטון ואת המיז. בפעם הבאה הם יביסו את אוסטין וג'ף ארדי . או בקיצור , ג'ף ארדי , סטון קולד סטיב אוסטיו , ברוכים הבאים למגרש המשחקים של "אימפרית המלכים" !

==========

ג'ף ארדי:

אז מיהו ג'ף ארדי ? הרשו לי לענות לך חברים. ג'ף ארדי הוא לא יותר מאליל בנות הטיפש עשרה. מישל מיקול ראתה שג'ף ארדי יביא צופות בגיל הטיפש עשרה שלרעתנו לא מבינות ברסלניג והלכה על הרעיון שהוא יהיה הטוען לכתר לאליפות הAWL. היא נתנה לו להילחם נגד מתאבקים שמבזים את שם הרסלניג כמו המיז. לאחר מכן היא החליטה שהיא רוצה שרייטינג יעלה ולכן נתנה לו להתמודד מול סטון קולד סטיב אוסטין. היא נתנה לו להילחם נגד האדם אשר חיי על בירות ואוהב להגיד משפטים שלצערנו אף אחד לא מבין את משמעותם. בקיצור , היא נתנה לו להילחם נגד מתאבק שכבר פרש לפני כ10 שנים מארגוני האבקות. היא תמיד רצתה שג'ף ארדי ינצח ושהוא תמיד ישא את הארגון על כתפיו. היא רצתה שהוא יהיה הME הרשמי של הארגון. מזכיר לכם משהו ? כי לי מאוד ! מישל מיקול החליטה לקחת על גבה את ג'ף ארדי וטייקר ולהפוך אותם לליגת הצדק של AWL. החלטה מטופשת עד מאוד ! בגלל זה אני , טריפל H ברחתי מהWWE. לא רציתי לקבל פוש בגלל וינס ולכן עזבתי. שהגעתי לפה הבנתי שזה רודף מתאבקים בכל ארגון האבקות קיים. והמטרה שלי כאן היא להשמיד זאת. להשמיד את השוחד ! להשמיד את ההתחנפויות. אני כאן בשביל להילחם במתאבקים הללו ולהראות להם שהדרך שבה הם בחרו ללכת היא שלילית ! ג'ף , בWWE היו לנו קרבות 5 כוכבים. אנו החזקנו את סמאקדאון על גבינו. שנינו החזקנו את אליפות הWWE והעולם. אז למה הגעת לפה והשגת את כל מה שהשגת בעזרת מישל ? תהיה מי שאתה ג'ף ! תהיה מי שאנו אוהבים באמת ! תהיה ג'ף ארדי האמתי ! אבל עד שתגיע למודעות הזו שאתה לא מי שאתה אני אחסל אותך. אני אביס אותך ובסייבר AWL כבר יהיה אלוף חדש ! האלוף הזה יהיה גולדברג ! ואולי אני אהיה זה שיספור 3 טפיחות על המזרון וארים את ידו לאוויר. ואל תשכח ג'ף שמסע הנקמה סביב השוחד יתחיל בפרק 9 ויגמר בסייבר AWL.

==========
    סטון קולד סטיב אוסטין:
    אוסטין , הרבה עברת בWWE והחלטת להגיע לפה. למה ? למה עשית את זה ? את מי זה מצחיק לראות אותך בזירה שוב ? את בתי האבות ? את הכלומניקים שיושבים בבית ? את החברים השיכורים שלך ? את חבריך האסירים שבכלא ? את מי ? אתה בחיים לא תהיה אדם טהור ! ולחשוב שפעם הינו אלופי הזוגות. ולחשוב שפעם הינו באותו ראש. אוסטין אני מודה למישל על בחירת הקרב לפרק 9. כי סוף כל סוף אני אוכל להביס אותך. אתה לא מאיים עלי ! אתה לא מאיים על גולדברג ואתה לא מאיים על אף אחד ! אני לא זוכר ניצחון אמתי שלך בליגה הזו ! אני לא זוכר קרב נורמאלי שלך בליגה הזו. אבל מה שאני כן זוכר שבכל פרק אתה הפסדת והפסדת. אתה הובסת , אתה שכבת במרכז הזירה כאשר היריב שלך הרים את ידיו לאוויר. כל ערב היית חוזר הביתה עם פנים עצובות וראש מושפל. אבל מתי לעזאזל תבין שזמנך עבר ? מתי לעזאזל תבין שאתה כבר לא מי שהיית פעם ? מתי תבין שאתה הבדיחה הראשית של הארגון ? אם פעם היית מנצח אז היום זה בדיוק הפוך. אתה לא האוסטין ההוא , אתה הבדיחה הרשמית של ה1 באפריל ! אני אדאג לשים לבדיחה הזו קץ ! אני אדאג לסיים את הקריירה שלך בפרק 9. בפרק 9 אוסטין , תתחיל הבדיחה האמתית. כי מול ניצבים גולדברג וטריפל H , מולך ניצבים "אמפרית המלכים". ואתה וג'ף ארדי תצטרפו לרשימת הקורבנות של "אימפרית המלכים". כי את המלכים אי אפשר להביס !

" הגיימר יסיים את המשחק "
    " הווינר יזכה בעוד קרב "
    " המלך אשמור על הכהונה שלו "
    " הטורף הראשי יטרוף עוד קורבן "
    " הם חוזרים לעוד קרב ! "
    "הם חוזרים לשתף פעולה "
    " הם חוזרים לשחק במגרש המשחקים שלהם "
    " הם חוזרים , כדי להשליט סדר "

==========

מלוכה אחת , שני מלכים !
    טריפל H קם ממיטתו בשעה 10:57 והולך לעבר כיסא המלכות שלו. הוא מדליק את הטלוויזיה ורואה את השידור החוזר של מניה 28. כאשר הוא מגיע לתוצאת הקרב שלו ושל טייקר הוא נראה מאוכזב. יד מאחוריו טופחת על כתפו השמאלי. נשמע קול מוכר אומר " לא נורא " . לאט לאט ניתן להבין שזהו ביל גולדברג. ביל יושב בכיסא המלכות השני כאשר הוא מתחיל לדבר עם טריפל H.

גולדברג: לא נורא.
    טריפל H: לא נורא אמר האיש בעל הסטריק הניצחונות הגדול ביותר בעולם. לך זה קל להגיד את זה. אתה לא היית שם ! אתה לא חווית את ההפסד.
    גולדברג: שחכת שגורל הקרב לא היה בידיים שלכם ? הוא היה בידי ההנהלה.
    טריפל H:והם פאקינג נתנו לי להפסיד !
    גולדברג: אתה היית כל האקשן בקרב. עזוב אותך מטייקר.
    טריפל H:מול עיני כל העולם הפסדתי. הפסדתי לטייקר ביל. הפסדתי לטייקר. הם ידעו שיש לי פיוד איתו כאן בAWL והם נתנו לי להפסיד. אני רציתי לגמור עידן. אני רציתי לגמור תקופה. אבל הם נתנו לו לנצח בפעם ה20. 20 גולדברג !
    גולדברג: וזו הסיבה אנטר שבAWL גורל הקרב בידיכם. כאן אף אחד אחר לא יחליט מיהו הזוכה !
    טריפל H:עכשיו שחשבתי על זה , זה לא עד כדי כך נורא. כי בAWL , אני אגמור עידן ! אני אגמור את העידן של הקברן ואני אגמור את עידן הסטריק ! והייתי שמח לעשות זאת בקרב HIAC ! כדי להראות לו שזהו מגרש המשחקים שלי !
    טריפל H קם מהכיסא כאשר הוא עצבני. הוא נכנס לחדרו בעוד שגולדברג ממשיך לראות את הרסלמניה.
    כעבור חצי שעה ....
    משרת: היי גולדברג ! בפי בשורות לא טובות !
    גולדברג: מה ? מה קרה ?
    משרת:תראה את זה !
    המשרת הצעיר שולף דף נייר בצבעי שחור לבן. במרכז הדף ניתן לראות שני פושעים.
    משרת: שני פושעים חדשים נגלו אל העולם ! האחד , הלוחם השיכור אך המסוכן , סטון קולד סטיב אוסטין והשני , הווינר , יתקוף אותך במהלכי "היי פליי" ג'ף ארדי.
    גולדברג:חחחחחח הם ? הם הסכנה של העיר ? הם הסכנה של המדינה ? אנטר (צועק גולדברג בקול) בוא לכאן.
    טריפל H הגיע למקום והסתכל על גולדברג. גולדברג הסתכל על דף הנייר ואז החליף מבט לעברו של אנטר. גולדברג סיכם בקצרה ואמר לאנטר.
    גולדברג:בדרך לסייבר עוצרים בפרק 9. שם יתווספו שני אנשים לקורבנות של אימפרית המלכים. אוסטין וג'ף ארדי.

בדרך לסייבר עוצרים בפרק 9 !
    סייבר AWL אתם מכריעים מי יהיה השופט ! מה יהיה סוג הקרב ! מי ילחם נגד מי ! זו ההזדמנות שלכם לקבוע את מהלך הערב ! אך בדרך לערב המדהים הזה מתאבקי AWL עוצרים בפרק 9. בפרק הזה נקבעו להם קרבות חימום כאשר כל אחד רוצה להוכיח שהוא הטוב ביותר. אין דרך טובה יותר מאשר להגיע לסייבר עם ניצחון בפרק 9. בפרק 9 הקארד המלא יקבע לסייבר , אתם כבר תדעו מה לעשות , אתם כבר תדעו במי לבחור. כי בדרך לסייבר עוצרים בפרק 9 ! ובשביל להגיע לPPV צריך לעבור את הערב !

אולם בורנאס:
    עוד תוכנית נפתחת לה. סדרת זיקוקים מרהיבים נורים ברמפת האולם. הפתיח נשמע ברחבי האולם ולצלילי המוזיקה הקהל קופץ ונרגש. הם הגיעו לתחנה האחרונה שלפני סייבר AWL. בפרק 9 האכזרי ילחמו המתאבקים שיאבקו אחד בשני בסייבר. הם יצטרכו לעבור את הערב הזה בשביל להילחם ואולי גם לנצח בסייבר. כי הערב , הרוק וג'ון סינה ישתפו פעולה מול מיק פולי והקברן. רנדי אורטון ילחם נגד כריסטיאן . ביג שואו ילחם מול CM פאנק. ברוס לי יתאבק נגד כריס ג'ריקו ואם זה לא מספיק , אז גם היריבים הגדולים ביותר בAWL , אלוף הליגה ג'ף ארדי וסטון קולד סטיב אוסטין ישתפו פעולה נגד "אימפרית המלכים" , טריפל H וגולדברג ! ערב ענק מחכה לצופים לאוהדים ולכל מי שנמצא באולם.

צבעי האולם מתחלפים לצבעי הירוק. הפתיח של מלך המלכים , המשחק , טריפל H נשמעת ברקע.

כרוז: מניו המפשייר נשואה , במשקל של 120 ק"ג נישא לגובה של 1.80 מטר , הנה קבלו אותו , מלך המלכים , המשחק , טריפל H !

הפופים עולים וגוברים. הכניסה מתמלאת בעשן סמיך ולבן אשר מכסה אותה ומסתיר אותה. לאחר 6 שניות אל האולם צועד האחד והיחיד טריפל H. הוא נעצר. ניתן להבחין בחולצה ירוקה שעליה כתוב "אימפרית המלכים". טריפל H אוחז בבקבוק מים מינראלים. טריפל H מסתכל על הקהל שמחזיר לו אהבה ואהדה. טריפל H ממשיך במסעו בדרך לזירה כאשר הוא מסתכל על הקהל שהחליט להשתתף בפרק. בדרכו לזירה טריפל H לוקח שלוק מהמים ולאחר מכן זורק אותו לקהל. טריפל H עולה במדרגות ונעמד ליד החבלים. ראשו מופנה מטה. לאחר 10 שניות טריפל H מרים את ראשו בגאווה רבה והוא יורק את המים אשר בפיו. הפופים עולים וגוברים. טריפל H נכנס לזירה. הוא נעמד במרכזה ומסתכל על הקהל. לאחר מכן הוא עולה על הTB ומבצע את הטאונט שלו. HHH יורד מהTB והולך לעבר הTB השני. שם הוא שוב מצבע את הטאונט שלו ובסופו הוא משתחווה לקהל. טריפל H מקבל מיק'. הוא נראה נרגש לעמוד בזירה לפני הקרב שלו הערב. טריפל H מחכה שהפופים יפסקו ואז הוא מתחיל לדבר.

טריפל H: ניצחון. זהו הדבר שזכיתי לחוות בשבוע שעבר בפרק 8. הניצחון אומנם היה על ג'ון סינה אבל ללא הפחד של הקברן הוא היה יכול להיות על הקברן. ניצחתי בפרק 8 וכעת , ראשי מורם לאתגר הבא. לתחנה הבאה. לתחנה האחרונה לפני סייבר AWL. אני כמובן מדבר על פרק 9. אתם בוודאי שואלים את עצמכם: "מה כבר יקרה בפרק 9 ? " אז תרשו לי לענות לכם חברים. בפרק 9 היריבים החמים ביותר של הארגון ישתפו פעולה זה עם זה. אלוף הליגה ג'ף ארדי ישתף פעולה עם יריבו סטון קולד סטיב אוסטין. השניים ילחמו נגד גולדברג .... ונגדי ! כן ! אימפרית המלכים חוזרת לעוד קרב ! אימפרית המלכים חוזרת לעריפת ראשים. אימפרית המלכים חוזרת להילחם. אימפרית המלכים חוזרת לכסח. אימפרת המלכים חוזרת ... לנצח ! החזרה תתרחש בתחנה האחרונה בדרך לסייבר AWL. שם גולדברג יהיה אלוף העולם של AWL ! ושם אני אכסח את הקברן. אבל בואו נניח את סייבר AWL בצד ובואו נדבר על הקרב שיתקיים ביום שישי הקרוב. מישל מיקול החליטה לגבש את ג'ף ארדי וסטון קולד סטיב אוסטין לפני הקרב שבו הם יפגשו. היא החליטה שהם צריכים אתגר אמיתי. ולכן , היא הציבה בפניהם , אותנו ! כך הודיעה מישל מיקול על הקרב ביום שבת. מישל מיקול מזכירה לי מאוד את וינס מקמהן. שניהם רודפים אחר הכסף. מישל קבעה את הקרב הזה רק בשביל דבר אחד. כסף. מישל יודעת שהקרב הזה ימכור המון כרטיסים ולכן היא קבעה אותו. ואני חשבתי שהיא רוצה שג'ף ארדי ינצח. מישל כל ערב מציבה לאלוף הליגה , ג'ף ארדי אתגר אחר. הפעם ג'ף ארדי ילחם נגדנו. הפעם האלוף יפסיד. מישל עשתה החלטה גרועה. כי האלוף שלה ויריבו הולכים לחטוף ! הם הולכים לחטוף מ"אימפרית המלכים" !

ג'רי לולאר: טריפל H כל כך רוצה את הניצחון הזה ג'ים.
    ג'ים רוס: אתה מספר לי , תראה אותו , תראה איך הוא מדבר על אלוף הליגה ג'ף ארדי.
    ג'רי לולאר: ללא ספק טריפל H רוצה את הניצחון הזה אבל שהוא לעולם לא ישכח שהוא ילחם מול אלוף הליגה ג'ף ארדי וסטון קולד סטיב אוסטין.
    ג'ים רוס: למרות כל המתח בין השניים הם לא יתנו לזה לקרות. הם לא יתנו להפסד לקרות !

טריפל H:אוסטין , אוסטין , אוסטין. הגורל רוצה שנפגש שוב. ואני , לא רב עם הגורל. אבל לאחר הקרב בפרק 9 אתה תתחיל לשנוא את הגורל. אתה תשנא את מישל מיקול על כך שהיא קבעה לך את הקרב הזה. אתה תשנא את היום ההוא אשר חתמת כאן בAWL. אבל זה לא יעזור לך. כי בפרק 9 אוסטין אתה הולך לקבל מנה ענקית של כאב. את המנה יבשלו אימפרית המלכים. בפרק 9 הטוען לכתר לאליפות AWL , סטון קולד סטיב אוסטין יפסיד שוב ! פרק אחר פרק אתה ממפסיד. פרק אחר פרק אתה מבזה את עצמך. מתי תבין אוסטין , שאתה כבר לא מי שהיית בעבר. שאתה לא האוסטין ההוא ! מתי תבין סטיב שזמנך עבר ? מתי תבין את זה ? שתפסיד עוד פעם בקרב אליפות ? שתפסיד עוד פעם בפרק 9 ? מתי ? בפרק 9 הכאב שלי ישתלט עליך. אוסטין אתה יכול להתאמן עד מחר , אתה יול להמשיך לפתח שרירים , אתה יוכל לעשות הכול. אבל לנצח אותי ואת גולדברג זה לא משהו ברמה שלך ! אוסטין לא נשארה לי ברירה אלא לכסח אותך ! לא נשארה לי ברירה אלא להשמיד אותך ! לא נשארה ברירה אלא להביס אותך ! לא נשארה לי ברירה אלא לברך אותך , ברוך הבא למגרש המשחקים של אימפרית המלכים !

ג'ים רוס: אתה ראית את זה ג'רי ? הוא קבר את אוסטין עמוק עמוק באדמה.
    ג'רי לולאר: אני מבין את טריפל H הניצחון הזה מאוד חשוב עבורו. הוא רוצה להוכיח שהוא כן יכול להביס את הקברן.
    ג'ים רוס: אולי HHH התבלבל לרגע ואולי הוא שכח אבל בפרק 9 הוא הולך להילחם נגד אוסטין.
    ג'רי לולאר: ללא ספק הכל יגמר שם , בזירה !

טריפל H:מאוסטין תרשו לי לעבור לפרחח הראשי , לג'ף ארדי. אתם אומנם אוהבים את ג'ף ארדי , אבל מתישהו זה יעבור לכם. לאחר שג'ף יפסיד את האליפות לגולדברג בסייבר הוא כבר יבגוד בכם. באמון שלכם. באהדה שלכם עליו. הוא כבר יבין שהוא לא צריך אתכם. זה קרה בעבר המון וג'ף ארדי הוא הראשון שיעשה זאת כאן בליגה. וזו הסיבה שאני לא מחבב את הבחור. ג'ף ארדי הוא בסך הכול נער אשר רוצה צומת לב. בפרק 9 ג'ף ארדי יקבל צומת לב מהפדיגרי שלי. ג'ף ארדי , כבר נפגשנו בעבר בWWE. אתה לרוב ניצחת אותי. ואני אחזור על הסיבה: כי הWWE זהו ארגון מבויים ! והנה אנו נפגשים כאן , בAWL וכאן , אף אחד לא יוכל לעזור לך ! ואפילו לא מישל מיקול ! כי בפרק 9 הכאב ידבר. אתה תחווה קרב אמתי. אתה תחווה קרב אמתי מול אימפרית המלכים. הפעם אתה לא תנצח. הפעם האוהדים שלך יראו אותך בתחתית ! בעוד כמה שנים אתה תספר לבנים שלך שלמרות שניצחת בהמון קרבות רק שני מתאבקים תמיד עצרו אותך בדרכך למעלה. ואתה תספר להם ששני המתאבקים הללו הם טריפל H וגולדברג ! ג'ף , כמו אוסטין , לא נשארה לי ברירה אלא לברך אותך ידידי , ברוך הבא למגרש המשחקים של אימפרית המלכים !

טריפל H זרק את המיק' אל מחוץ לזירה ולאחר מכן גם הוא יצא ממנה. טריפל H הסתכל על הקהל ועזב את האולם. בפעם הבאה שהוא יכנס לזירה , הוא ילחם נגד אוסטין וג'ף ארדי , שני המתאבקים שהוא ירד עליהם לפני מספר רגעים.
    נערך לאחרונה על ידי w-w-e; 03-04-2012 בשעה 12:40.

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

נועם אני ממש אהבתי את הפרומו שלך אני כבר חושש להלחם מולך טוב שאנחנו טאג חחח כי באמת זה יצא פרומו ממש מושקע ויפה אני אישית ממש נהניתי מכל רגע שקראתי אותו.

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ציטוט נכתב במקור על ידי Diima17 צפיה בהודעה
    נועם אני ממש אהבתי את הפרומו שלך אני כבר חושש להלחם מולך טוב שאנחנו טאג חחח כי באמת זה יצא פרומו ממש מושקע ויפה אני אישית ממש נהניתי מכל רגע שקראתי אותו.
    תודה אחי ! ותאמין לי שאני חושש יותר להילחם נגדך ....

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

אני עדיין שואל את עצמי איך אני הולך לנצח אותך בסייבר AWL כי ישלך פרומו ענק!

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ציטוט נכתב במקור על ידי royope צפיה בהודעה
    אני עדיין שואל את עצמי איך אני הולך לנצח אותך בסייבר AWL כי ישלך פרומו ענק!
    ,תודה רבה לך אחי.

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

יאללה חברה הליגה יבשה איפה כולם?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,063 | הודעות: 8,151,645 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect