לאחר שהסרטון הפתיחה נגמר שיר הפתיחה נשמע שוב בארינה וזיקוקים נורים מתקרת הארינה אל רצפת הארינה ומתפוצצים הרבה זיקוקים על הבמה שמתחת למסך הHD הענק וגם מרצפת הבמה אל תקרת הארינה ורואים את הקהל משתולל מרוב ההשתוקקות לתחילת התכנית והמצלמה מתקרבת אל מסך הHD הענק שעליו רואים שכתוב BORNAS 2012 בצבע כחול ובצד שמאל למעלה AWL באלכסון בצבע לבן כאשר הרקע הוא שחור ועל התפאורה בצד ימין רואים את הסמל של BORNAS ועליו כתוב שנשאר שבועיים עד הCyber AWL 2012 של ארגון הAWL והמצלמה עוברת אל הקהל שצורח ורואים את הקהל שלובש את החולצות של המתאבקים ומניף שלטים לאוויר כגון "Fuck Orton" וכמו "?New AWL Champion" וכמו "Whos Next?" וגם היו שלטים כמו "I Love Y2J" וגם "Bruce Lee In The Hell" וכו' ורואים שהקהל לובש חולצות מרצ'נדייז של גולדברג שרואים את גולדברג עושה את ג'ק האמר שלו ומאחוריו רואים את הסמל שלו בלבן שגם הקעקוע שלו ורואים גם חולצות מרצ'נדייז של ג'ון סינה שעושה את הAA לכריסטיאן וגם אפילו היו חולצות שרואים את ג'ף הארדי מרים את אליפות הAWL וכל מיני חולצות אחרות והמצלמה עברה ליד הקהל שבשורות הראשונות שרואים אותם עושים כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועקים שטויות על מנת להופיע בטלוויזיה והמצלמה עוברת על הרבה מהקהל ואז מצלמים מרחוק ורואים שהארינה מפוצצת עד אפס מקום ופתאום מופיעה לוחית המיקום של BORNAS בצד שמאל למעלה של המסך וכתוב איצטדיון טדי, ירושלים והמצלמה עוברת שוב פעם על הקהל ורואים קבוצה של12 אנשים שכל אחד מחזיק שלט שחור עם כיתוב לבן ועל כל שלט יש אות והמצלמה עוברת מההתחלה בצד שמאל עד הסוף בצד ימין ורואים שכתוב שם BILL GOLDBERG ולאחר מכן המצלמה מראה את ה12 אנשים בפריים אחד ואז פתאום על מסך הHD הענק מופיע "Bill Goldberg Talking" ורואים את הרקע הכחול של BORNAS ורנדר של ביל גולדברג שלבוש במדי אסיר ועדיין מחייך והמצלמה חוזרת שוב פעם אל הקהל שמרים שלטים שקשורים לPPV הקרוב של AWL והמצלמת רחף נכנסת לפעילות ומצלמת את הזירה המרובעת של BORNAS כאשר זרקורים בכל מיני צבעים מסתובבים בזירה ולאחר כחצי דקה המצלמת רחף יוצאת מפעולה ומצלמה הרגילה עוברת אל שולחן השדרנים ורואים שני אנשים עם חליפות מחויטות כאשר הראשון נראה צעיר כאשר שיערו שחור ועומד והוא לבוש בחליפה אפורה ומתחת חולצה צהובה מכופתרת וישר מזהים שזהו מייקל קול והבן אדם השני הוא נראה מבוגר ולבוש בחליפה שחורה מחויטת ומתחת לחליפה רואים שיש לו חולצה אדומה וכתר על ראשו וישר מזהים שזה הוא ג'רי דה קינג לולר והם יושבים ומתחילים לדבר ביניהם.
ג'רי לולר: והנה אנחנו בעוד תכנית של BORNAS כמו כל יום שבת.
מייקל קול: כן שבוע בלבד זה מה שנותר!
ג'רי לולר: כן בעוד שבוע אחד אנחנו נדע האם יש אלופים חדשים לארגון!
מייקל קול: והיום יש אחלה קרבות!
ג'רי לולר: נכון קרב פיטורים של כריסטיאן נגד רנדי!
מייקל קול: כן כריסטיאן אמור להוכיח את עצמו!
ג'רי לולר: אבל היום יש גם ערב טאג טימס!
מייקל קול: נכון אימפריית המלכים נגד סטון קולד ואלוף הארגון הנוכחי ג'ף הארדי!
האורות בארינה משנים את צבעם לזהוב שחור ולבן ורואים על הטרון של התפאורה הצדדית מלא מטוסי קרב עוברים ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ובטרון הגדול במסך הHD הענק מוקרן הסרטון של גולדברג שהוא עושה את הספיר והג'ק האמר על שלל מתאבקים ועוברים מלא מטוסי קרב ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ומופיע כיתוב לבן ונכתב GOLDBERG ומתחת לכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו ומראים כל מיני מהלכים של גולדברג מAWL ומהקרב נגד אדג' וכמובן גם את המהלכים הטובים של גולדברג מהקרב האחרון נגד ג'ף הארדי והקהל מריע בפופים אדירים לטרון של גולדברג ורואים בטרון את גולדברג לוקח את האליפות של ג'ף וחוגג איתה לאחר הקרב נגד ג'ף ורואים אותו במסיבות עיתונאים של AWL וכמובן שרואים אותו מצטלם עם החולצה החדשה שלו אל AwlShop.com ורואים אותו בכל מיני מצבים כאשר הוא עומד על הטרנבאקל ושואג לקבלת פופים בחזרה וכאשר הוא עומד ומדבר במרכז הזירה ורואים אותו יוצא מהזירה לסוהרים כאשר לובשים לו את האזיקים בחזרה לרגליו וגם רואים את גולדברג יוצא מהבית סוהר ונכנס לאוטו ואיך שהוא הגיע אל הארינה ואז רואים את גולדברג עושה את הספיר והג'ק האמר ברצף על ג'ף הארדי ושלאחר הקרב שהוא לוקח את האליפות ורואים כאשר גולדברג עומד על הטרנבאקל ושואג כאשר אליפות הAWL בידו ולאחר מכן כבר הטרון מתחיל כבר לחזור על עצמו והשיר ממשיך להתנגן והקהל מצפה לגולדברג.
ג'רי לולאר: הנה הוא מגיע אלינו!
מייקל קול: כן הוא בא בליווי הסוהרים!
ג'רי לולאר: מעניין מה נסגר עם המשפט שלו?
מייקל קול: שמעתי שהוא אמור כבר להשתחרר!
רואים גיצים שחוסמים את הכניסה לארינה ומתפרצים מהצדדים למרכז וביניהם עוברים שני אנשים הלבושים במדי סוהרים ומאחוריהם נמצא בן אדם ומאחורי הבן אדם נמצאים עוד שני אנשים שלבושים במדי סוהרים ורואים שהבן אדם לבוש ג'ינס כחול משופשף וחולצה שחורה שכתוב עליה NEXT בלבן ומסגרת כחולה ומעל הכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו וגם הסמל במסגרת כחולה והבן אדם מסתכל על הקהל שמריע לו בפופים ומתגלה כגולדברג וגולדברג מתחיל להקדם כאשר שומעים את השרשראות של האזיקים ברגליים וגולדברג אזוק גם כן בידיו ולא רק ברגליו ומתחיל ללכת על הרמפה והוא מסתכל על הקהל ועל הסוהרים וממשיך ללכת וכאשר הוא נמצא מול הזירה הולך לכיוון המדרגות ואומר לסוהרים לשחרר אותו והנהיה וויכוח והוויכוח מתפתח למהומה ענקים והסוהרים מאיימים על גולדברג להחזיר אותו לבית סוהר וגולדברג אומר שיש לו אישור מהשופט להיות כאן וזה משודר בטלוויזיה אז יש לו ראיות והשיר של גולדברג נפסק והוא מתחיל להתקוטט עם הסוהרים ולאחר מכן הסוהרים מרגיעים אותו והוא מוציא את הפרוטוקול מהכיס וכתוב שם במפורש שיש לשחרר את גולדברג לכל אירוע הקשור בAWL ואסור לאזוק את ידיו כאשר הוא נמצא בתוך הארינה ואסור לו להיות אזוק לא בידיים ולא ברגליים כאשר הוא בקרב והסוהרים משחררים את האזיקים בידיו ורוצים גם ברגליו והוא אומר להם שעכשיו זה לא קרב מה שמציל את מקום העבודה של הסוהרים וגולדברג עולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים והסוהרים אחריו והסוהר לוקח מיק' מאנשי הצוות ומביא לגולדברג וגולדברג מחכה שהפופים יפסקו ופוצח בדיבור.
ג'רי לולאר: כל פעם הסוהרים עושים בעיות!
מייקל קול: כן אבל אתה יודע זה הסכם מוזר מה שנותנים לגולדברג!
ג'רי לולאר: כן זה באמת מוזר שנותנים לו לצאת!
מייקל קול: אבל אנחנו רק מודים על זה בגלל שגולדברג מביא עניין לרוסטר!
"*כמעט חודש! כמעט חודש שלם עבר מאותו רגע שעשיתי את זה! *פופים* עשיתי את הדבר הכי גדול שמתאבק יכול לעשות בעסק העצום הזה שנקרא רסלינג! אני חתמתי כאן בAWL! זה אומר שאני באתי למקום האמיתי! ויש רק זירה אחת שאני יכול להוכיח את עצמי בה! ורק אחדים מקבלים את ההזדמנות לחתום! ואחד מהאנשים הנדירים והאחדים האלה זה הוא אני, אני זה שיבחר על מי לשים את האצבע ולקחת אותו בסבל ועצבים אל עבר המאיין איבנט שלי! דיברתי על זה פעם אחר פעם, שבוע אחר שבוע, מהיום הראשון שהגעתי לכאן, הודעתי לכל המתאבקים בארגון הזה! שאני מספר אחת! שאני אהיה זה שיוביל עידן חדש בתקופה הכי טובה שרק אפשר! ועשיתי זאת! העברתי את זה בשיא הכוח בכל תכנית שרק רציתי! אני התארחתי בתכניות רבות, הארחתי תוכניות רבות גם כן, יצא לי לנהל את AWL לשבוע והרמתי את התכנית הגדולה ביותר שהייתה בAWL ובעצם אני הוא זה שלקח את הארגון הזה לדרך חדשה! אני זה שהוכיח שמגיע לי לצאת לדרך! דרך של מלחמה! הדרך לאליפות של הארגון! *פופים עצומים אדירים* ברגע שהגעתי לכאן בפרק החמישי, לא האמנתם בי ובחנתם אותי מול אדג'! בצדק! ואני כמו תמיד הוכחתי ומאז הדיביוט לי אף אחד לא הצליח לנצח אותי וכאן אני בדרך לסטרייק הגדול בהיסטוריה! *פופים* אבל זה אני, אני האיש שהייתי אחראי לפיטורים של הרבה מתאבקים! *פופים* אבל היום, יותר מהכל, אני האיש שיביא לכם תכנית אחר תכנית את המהות של ההיאבקות! ואצעיד את בורנאס לטופ של הטופ! *פופים אדירים* סייבר תיצבע בזהב ותיזכר בתור האירוע שבו גולדברג זכה באליפות ומאז לא איבד אותה! כל AWL תצרח ביל גולדברג! וכל הלחץ יעבור לצד השני! הצד שאני אבחר, הצד שאני אצביע עליו ואגיד לו שהוא הבא בתור! *פופים עצומים אדירים מחרישי אוזניים* אבל עד לסייבר שיתקיים ביום שישי הקרוב, עומד לו אירוע אחד נוסף ואחרון, ואני לא מתכוון לאירוע PPV אני בעצם מתכוון לקרב שבו אני יוכיח שאני באמת הכי טוב ושכל אחד כמה שינסה לעצור אותי בעצם לא יצליח! *פופים* מהאירוע הזה, חלק ימשיכו את הדרך שלהם קדימה, וחלק לא ימצאו את הדרך לזירה בסייבר! *פופים חזקים* וכן ג'ף וסטון אתם תפחדו לעמוד מולי בסייבר AWL!
ג'רי לולאר: גולדברג ממש מחכה לסייבר!
מייקל קול: כן אבל אתה יודע זה הולך להיות קרב קטלני!
ג'רי לולאר: ברור זה הולך להיות ME מעניין ביותר!
מייקל קול: אני נאלץ להסכים איתך!
גולדברג:"הסטאנר.... הסוואנטון בומב.... אלוף AWL! האנשים שעברו את רסלמניה כל כך הרבה פעמים... כאן בAWL!, שם WWE... הם עשו היסטוריה! הם מתגאים בזה! ושניהם זה האנשים שאני צריך להביס כדיי להמשיך את המסע הבלתי ניתן לעצירה לעבר הסייבר AWL... הסטאנר, פשוטו כמשמעו-מסע בלתי ניתן לעצירה! *פופים* אני לא יודע מה אתה חושב כרגע, מי אתה מתכנן להביס... בכדיי להתקדם אני צריך לדרוך גם עליך בדרך למעלה! ואני אעשה זאת! *תגובות מעורבות* אתה אהוד כאן על כולם... אתה הסטאנר רציתה להגיע למעלה אבל נעצרתה סטון, משהו עצר אותך... וזה זקן שעבר את גיל חמישים שהולך לשים אותך ברשימת החיסול יחד עם שותפך אלוף הAWL הזמני! בסייבר סטון! אבל לא בטופ! לפניי כמה שבועות חשבתה שזה אפשרי, חשבתה שתוכל להתברג במאיין איבנט פעם נוספת, ולזכות באליפות הראשית של הליגה אך לא!, אבל תסתכל טוב טוב על היריב שלך אני מתכוון שתפנה את מבטך אליי... ולמרות הכל סטון, אתה באמת כמוהו! כמו האלוף הזמני! זמנך עבר! התרגלתה לאליפויות עולם! אבל אתה תסתפק באליפות הקלה! חציתה מאיין איבנטס! והיום אתה אך ורק באמצע השואו ולא ברגע השיא! והיום... יש לי את הסיבה להזכיר לך את כל זה, כי זו בדיוק הסיבה שבבורנאס הקרוב, אתה תובס ביחד עם שותפך! *פופים* הפרתה את ההבטחה שלך סטון, הבטחתה בפרק שעבר להיות אלוף AWL, אבל לא הצלחת להשיג זאת בפרק האחרון! וגם לא תצליח בסייבר AWL! כי הסייבר הוא האירוע שלי! *פופים עצומים* אתה צודק, אתה אחד שנלחם עד טיפת הדם האחרונה, אבל בסייבר הזה... אתה תילחם עד טיפת האחרונה כאשר לא תקבל שום תמורה! ניצחון! הפסד! זה לא יהיה משנה עבורך, אתה תישאר במקום שלך, ולעולם לא תתקדם לעברי! *פופים אדירים* סטון אני זוכר שפעם זה היה כבוד לצאת ולהיאבק בך, היום... זה בזבוז זמן! אתה יכול להגיד שזה נובע מפחד, מחששות! אבל לא תוכל לשנות את העובדה שגם אני, וגם טריפל הולכים להיות מעליך ומעל ג'ף הארדי האלוף הזמני כאשר השופט יכריז על הניצחון שלנו! אבל אל תדאג... בקרוב מאוד אתה תראה מישהו חולף על פניך... וזה יהיה אני שיכסח אותך היום וגם בסייבר אתה תחוסל! *פופים מחרישי אוזניים* אתה ליכלכתה את הפה שלך בזמן האחרון סטון... אמרת שלא מגיע לי לזכות באליפות הזאת! אחרי שהצהרתי ללא הרף שאני הולך לעשות זאת! טענתה שנכנסתי לג'ף הארדי ואליך באמצע! הדבר היחיד שהיה ביני לבין ג'ף זה הספיר הקטלני שביצעתי עליו! והג'קהאמר שאני יבצע עליך! *פופים אדירים* אני בטוח שאתה תצא לכאן ותגיד לי שגם את הקרב שלנו לא מגיע לי לנצח... אבל כמו בכל הקרבות שלי אני יוצא מהבית סוהר בשביל לכסח והקורבנות הבאים שלי הם אתה וג'ף הארדי! **פופים** AWL Championship Next!
ג'רי לולאר: גולדברג ממש רוצה לנצח את הקרב הזה!
מייקל קול: כן והוא לא היחיד כי טריפל יחד איתו!
ג'רי לולאר: פה אתה צודק ואיפה טריפל?
מייקל קול: כנראה עוד מעט יכנס!
ועכשיו תורך ג'ף אני מדבר גם עליך אתה גם יכול לדבר כמה שבא לך אבל במעשים שלך אני עומד לחסל אותך היום וגם ביום שישי בסייבר! אבל לא משנה מה יקרה היום בערב אני יודע שאחרי הסייבר האליפות תהיה על המותניים שלי! ואל תדאג אתה וסטון יכולים לתכנן מה שבא לכם אבל בכל זאת אנחנו הולכים להיפגש במאיין איבנט של סייבר AWL! אתה יודע למה? כי מגיע לי להפוך לאלוף של הארגון! מגיע לי להיות שם! להיות בטופ ולשלוט באליפות הראשית של הארגון ובארגון עצמו! ואתה תעמוד בצד ותביט בי לאחר הקרב מרים את האליפות, וכל הגדולה שלך... כל ההיסטוריה שלך תתגמד פתאום לצד הגדולה של גולדברג!, הסייבר הזה הוא הטובה הגדולה שאני יעשה לארגון ולקהל שיזכה לאלוף בלתי מעורער ובלתי ניתן לעצירה! *פופים עצומים* אפילו ג'ריקו כבר יותר טוב ממך ג'ף.. כי הוא מצליח במה שהוא רוצה לעשות, אתה פשוט לא... אתה לא תבוא ותלמד אותי למה אני מסוגל ולמה איני מסוגל, אני לא צריך תקופה של יותר מחודש פה בארגון כדיי לקבל טייטל שוט אני צריך שבועיים להתאקלם ומאז אני בלתי ניתן לעצירה! **פופים** אני הבהרתי לכולם בדיוק כמו שאני אבהיר לך, לא משנה כמה הזדמנויות יצוצו לכל אחד בארגון הזה להלחם מולי, אני אדרך על כולם ולא אתן לאף אחד לקחת את ההזדמנות שלי! בגלל זה כולם מפסידים לי, ויותר מכך-גם אתה תפסיד! *פופים* עשיתי את המעשה הנכון בשבילי, בחרתי באליפות הראשית של AWL ובחרתי בה כי אני יודע שניצחתי אותך כבר פעם אחת ואני יעשה זאת שוב אך הפעם בקרב משולש לעומת זאת מול סטון קולד לא יצא לי לעמוד בזירה אבל יש את היום ויש את יום שיש הסייבר, ואולי יש כאלה שיגידו זה קשה מדיי אבל אני יגיד זה קטן עליי במאה רמות! הוכחתי שאני יכול לנצח אותך ג'ף בפרק 7 הגדול! הוכחתי שאני מסוגל להביס את כל מי שעמד מולי פה בארגון וכשכל הכלים עומדים לרשות היריבים שלי, אך בכל זאת אף אחד לא יגבור על גולדברג! *פופים* בחרתי בך ג'ף כדיי להעניש אותך, כדיי להוריד אותך למטה ולחסל את הביטחון שצברת! אני לא צריך שאתה תגיד לי אם עשיתי בשכל או לא! אני יודע לאן אני הולך... ולצערך בבורנאס הקרוב אני עומד לרוץ! דאמט! להיכנס בכל הכוח! בך ג'ף הארדי! *פופים עצומים* חשבתה שלך יש את האפשרות לעלות מעליי ג'ף! לא! אתה לא יודע מה זה להתמודד עם מכונת השמדה! אתה לא יודע מה זה להיכנס לשדה מלחמה אמיתי! אולי בארגונים אחרים הנהגתה הרבה מלחמות אבל היום בבורנאס אתה תבין שזה מתקרב זה כל כך קרוב זה במרחק של שבוע בלבד בתוך שבוע תיגמר תקופת כהונתך בתור האלוף של הארגון! ותבין דבר אחד ופשוט אתה לעולם לא תנצח את המלחמה של ביל גולדברג! נכשלתה כבר פעם אחת ואם תמשיך אתה פשוט תיכשל פעם אחר פעם, קיבלתה את ההזדמנות לשבור לי את הסטרייק ונפלתה! תדע את מקומך ג'ף! וכרגע הוא מאוד נמוך! ואם תנסה להרים את האף הגדול שלך למעלה שוב! אני אשבור לך אותו בכל הכוח! *פופים* יש לך הזדמנות אחת נוספת להוכיח שאתה שווה משהוא אבל גם מההזדמנות הזאת שום דבר לא יצא לך!
ג'רי לולאר: בואנה הבחור הזה פשוט חריף!
מייקל קול: כן ביל גולדברג חריף יותר מדי!
ג'רי לולאר: אני מאמין שהוא מסוגל להיות האלוף של הארגון!
מייקל קול: גם לי זה נראה אף אחד עוד לא ניצח אותו!
גולדברג צורח בזירה ומשתולל, הוא עולה על הTB, שואג לקהל והקהל מחזיר לו בשאגות של פופים.

ציטוט ההודעה