קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרומו לקרב נגד כריסטיאן (אורטון)
    על ידי ofekrotter בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-04-2012, 17:08
  2. פרומו נגד גולדברג (אורטון)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-03-2012, 12:18
  3. פרומו אורטון נגד כריסטיאן
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-02-2012, 19:29
  4. פרומו נגד אורטון (אדג')
    על ידי ofekmon123 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2012, 09:55
  5. פרומו נגד אדג' (אורטון)
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-02-2012, 09:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרומו נגד כריסטיאן עידן AWL (אורטון)

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

ברירת מחדל פרומו נגד כריסטיאן עידן AWL (אורטון)

מאחורי הקלעים: רנדי אורטון מתארגן לכניסה שלו לזירה הוא לוקח מזוודה מחדרו מכניס בפנים כמה דברים לוקח את החגורה שלו ויוצא מחדרו למזדרון שם פוגש כמה אנשים אומרים שלום אחד לשני פוגש כמה מתאבקים הם אומרים אחד לשני בהצלחה וצועד לכיון הזירה.

המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם מזוודה ביד ותחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה לבנה שכתוב עליה עידן חדש AWL רנדי אורטון אלוף העולם וכובע בצבע לבן שכתוב בו RKO באדום והכי חשוב חגורה של האלוף במשקל קל של ליגת הAWL אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים הוא ממשיך להתקדם לזירה עוצר מצביע על החגורה של האליפות שלו ואומר אני לא אוותר על החגורה הזאת בקלות כריסטיאן ממשיך להיתקדם בהליכה אטית נותן כמה כיפים לקהל הוא רואה מישהו שהוא מכיר ומסתכל אליו במבט כועס וממשיך ללכת הוא עולה במדרגות לזירה ועולה לחבלים דרך בחוץ אורטון עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים מביט לקהל ורואה שלט שכתוב בו רנדי אורטון = אליפות אורטון זורק את הכובע לקהל לכיון האיש אם השלט והקהל מגיב בפופים אדירים !!!!! הם צועקים רנדי אורטון RKO אורטון מניח את המזוודה
    מבקש מקרופון ומתחיל לדבר: אני רנדי אורטון אולוף הAWL במשקל קל בעבר בהווה ובעתיד ואני גם יגרום לזה שזה ישאר בעתיד הרחוק מאוד! כל אוהדי ההיאבקות יקבלו את מה שהם רוצים בקרב הגדול וכל אוהדי יקבלו את מה שהם רוצים יותר לראות אותי מביס את כריסטיאן ונשאר אלוף. זה מה שכולם יראו בסייבר אותי נשאר אלוף, אני פתחתי עידן חדש של היאבקות עידן שבו יש הרבה מתאבקים עידן יפה של הליגה הטובה בעולם AWL ושל המתאבק בין הטובים בעולם רנדי אורטון בעידן הזה אני יתחיל את רצף הנצחונות שלי לרצף ארוף כל רצף צריך להיגמר וכל שיא צריך להישבר אבל השאלה מי ישבור את השיא ומתי? התשובה פשוטה אני בדרך לשבור שיא בעצם שיא שאף אחד לא עשה אותו קודם אולוף הAWL במשקל קל לאורך זמן בגלל שאני האלוף הראשון אז אני התחלתי את השיא הזה האלוף השני ינסה לשבור את השיא ככה זה שאים תמיד שוברים אותם אבל אם לא יהיה אלוף שני אף אחד לא ישבור את השיא אז הכל תלוי בי נכון? תאוריה פשוטה שחשבתי אליה אף אחד לא יודע מה יש במזוודה הזאת היא תיפתח עוד כמה דקות...... אבל עכשיו יש משהו יותר חשוב קרב שלי ושל כריסטיאן בליגה זה כבר קרב שני שלא נגמר בהכראה בינינו בסייבר זה יהיה שונה בסייבר יהיה קרבות לא יכולים להיפסל בהם זה יהיה חייב להיגמר בהכראה לטובת מי?הכל תלוי 4 אנשים אני כריסטיאן מישל והשופט אם אני ינצח אני ההיתי אחראי על זה אותו דבר אם כריסטיאן ינצח אם מישל תחליט להיתערב אז הכל יכול לההיגמר שונה ואם השופט יתעלף ממקות או שהוא יהיה משוחד או משהו כזה אז הוא ישפיע איך הקרב יגמר ויש עוד אנשים שיכולים להחליט מה יהיה בקרב כל מתאבקי הליגה יכולים להשפיע אל כמה דברים בסייבר יש קרבות ויש קרבות יש מתאבקים שהסייבר זו הזדמנות בישבילם להראות משהו ויש מתאבקים שהסייבר בישבילם הזדמנות להצדיק משהו, אני בשני הסוגים אני צריך להראות שאני מתאבק שמגיע לו להחזיק בחגורה ואני גם מתאבק שצריך להצדיק את זה שאני בין המתאבקים המובילים בעולם.

אורטון פותח את המזוודה ומוציא כמה דברים הוא מוציא תמונה של אבא שלו דיסק של אקון הזמר ולוקח את החגורה שלו ומניח אותה ליד התמונה והדיסק ואומר: שלושת הדברים האלה הם כמה דברים בשבילי כל אחד משהו אחר בשבילי אבא שלי הוא המסמל את המשפחה שלי אקון ומוזיקה בכללי זה תחביבים שלי והחגורה שלי זה יעד שהגעתי אליו בחיים אבל גם לכולם יש מכנה משותף כולם אם דברים שאני מעריץ אני מעריץ את המשפחה שלי כמו שהם תומכים בי כל יום אני מעריץ את המוזיקה אני חושב שהיא יכולה לעניין הרבה מאוד אנשים והמון אנשים בעולם שומעים כל יום מוזיקה חדשה ואת החגורה הזאת כי היא היעד שהגעתי אליו לא מזמן ואני חושב שכל הזמן צריך להגיע ליעדים חדשיםכולם רוצים להגיע כל פעם רחוק יותר לא כולם מצליכים להעשות את זה יש כאלה שמוותרים באמצע הדרך ויש כאלה שמגיעים ליעד אני אחד שמגיע כל פעם ליעד אחר ומצליך לתפס יותר גבוה כל פעם מחדש .
    תעזבו את זה את כל מה שאמרתי עד עכשיו כל אחד רוצה להגיע למשהו חדש שאף אחד לא עשה את זה אני וכל המתאבקים פה בליגה עשינו משהו שאף אחד לא העיז לעשות עבר מליגה שהוא היה בה במקום מכובד או אלוף אפילו לליגה פה שלא היה מושג לאף אחד לאן כל אחד יגיע פה אבל מה לעשות יש אנשים שאני יכול לכבד אותם על מה שהם עשו ויש אנשים שלא כריסטיאן הוא אחד האנשים שאני לא מוכן לכבד את מה שהוא עשה הוא פחדן שמנסה להחזיק בחגורה שלא מגיע לו הוא לא ניצח אותי פה בליגה ובגלל שאיש שאף אחד לא יודע מי הוא הרביץ לי אז הוא ניצל למה דווקא אותי אני לא יודע אבל אני יודע שאם הוא לא היה בא אני ההיתי פה עדיין אלוף אבל כריסטיאן לא היה פה הוא היה חוזר לWWE ומפסיד לכמה מתאבקים גם שם פה הוא היה צריך ליהות מזמן בחוץ! כריסטיאן אני רוצה לעשות את הקרב מעניין אתה לא יודע איזה קרב זה הולך ליהות הכל תלוי בכל מתאבקי הליגה ומישל אני אומר לך שאם זה יהיה קרב שמותר לך לברוח אני ממליץ לך לא לברוח בקרב הצמדה בכל מקום אני ירדוף אחריך עד ההצמדה בקרב אקסטרים רולז אני ירדוף אחריך אם כיסא עד ההצמדה ובקרב הטוב משלוש אני לא רדוף אחריך אתה תחזור לזירה בסוף בוא נסיים פה את זה אתה לוזר שהולך להפסיד לי!
    אורטון יוצא מהזירה לבאקסטייג' עוצר בדרך מצביע על החגורה ואומר כלום לא הישתנה!

יום למחרת: אורטון קם בביתו ושוב כמו כל בוקר מכין לעצמו אוכל שני ביצים וקפה יוצא לחדר כושר כמו כל יום עושה כפיפות בטן ומרפקים ורץ קצת בהליכון המאמן שלו שואל אותו אם הוא לחוץ הוא אומר שלא אבל הוא מצפה לקרב הזה מאוד ושהוא לא יודע מה לעשות אם כריסטיאן כי כל פעם הקרב נפסל ואז שניהם צוחקים המאמן אומר שהוא כמו קוץ שלא יורד ושוב הם צוחקים אורטון יוצא מהמכון ונוסע בלי להחליט לאן פשוט נוסע הוא רואה שלט הצגת איהבקות בקניון השתטפות חינם ונוסע לקניון הוא נכנס לקניון ורואה שבנו זירה הוא הולך להירשם בגלל שאורטון אם חולצה ארוכה ומשקפי שמש וכובע לא הרבה מזהים אותו הוא נרשם בשם אורטון ויוצא אחוצה עד שיקראו לו קוראים לו והוא מתמודד בקרב הראשון בטורניר הכרוז אומר הוא בא הישר מהAWL הוא האלוף שם קבלו את אורטון הקהל לא מאמים או נכנס אם ג'ינס לזירה השופט אומר להתחיל את הקרב אורטון מנצח תוך חמש שניות את הקרב וככה כל הקרבות עד הגמר בגמר הוא פוגש מתאבק אם מסכה של גנב שאומר לו בתחילת הקרב זוכר אותי? אורטון לא מבין מה קורה ועושה לו דרופ קיק ואז DDT וגומר את הקרב האיש במסכה אפילו לא זז ולא היתעמץ אורטון מנסה לראות מי זה במסכה אבל הוא בורח לו האיש נוסע באוטו ובורח אורטון אומר לכל האנשים שראו את הקרב שלו ככה זה יגמר נגד כריסטיאן ומזמין את כולם לקנות כרטיסים לסייבר אורטון יוצא מהקניון ושוב נוסע הפעם הוא יודע לאן הוא נוסע לביתו שוב כדי לראות כמה קרבות שלו נגד כריסטיאן הוא מבין שוב שכריסטיאן סתם לוזר וקם חזרה ונוסע לאולפני הAWL שוב הוא מגיע לאולפנים בחנייה הוא רואה קבוצה של ילדים שבאים אליו ומבקשים להיצטלם איתו הוא מסכים וממשיך ללכת לאולפנים הוא פוגש את גוש גוש שואל אותו אם הוא יכול לשאול אותו כמה שאלות אורטון מסכים
    ג'וש: אורטון אתה מרגיש מוכן לקרב בסייבר זה קרב שאתה לא יודע איך הוא יהיה זה יהיה הפתעה של אותו רגע?
    אורטון: אני יודע אבל אבל אני מקווה שיהיה קרב אקסטרים רולז או הטוב משלוש כדי שיהיה קצת אקשן והוא לא יברח לי
    ג'וש: זה לא קרב רגיל זה קרב ראשון שלך שבעצם מסכן את החגורה שלך
    אורטון: אני מבטיח לך שאני ישמור אליה זה לא קרב PPV ראשון שלי אני יודע את כמות ההתרגשות בקרב אני ישאר אלוף
    ג'וש: אתה יודע מי זה כיסטיאן אבל אם הקרב היפסל איך אתה תגיב?
    אורטון: אני יגיב בזה שהוא יגמור את הקרב הזה על הריצפה
    ג'וש: אם כריסטיאן ינצח מה אתה תעשה אתה תוותר לו בקלות או שאתה בטוח שזה לא יקרה?
    אורטון: אין אפשרות כזאת שאני לא ינצח!
    אורטון קם והולך
    ג'וש: זה היה רנדי אורטון האלוף שלכם!
    רנדי רץ לכיון הזירה מעיף את כל מי שהיה בדרך שלו לוקח מקרופון ואומר כריסטיאן אני צריך שתבין כמה מילים אם לא הבנת אז אני אלוף אתה לא אלוף אני ישאר אלוף אתה לא תיתיה אלוף גם לא בחלמות שלך אני יודע משהו שאתה לא יודע אני פתחתי עידן חדש האיש שבא בקרב הקודם והציל אותך הוא ניסה להפריע לי בעידן החדש גם הוא יתופל אתה ברשימת חיסול שאני בניתי לעצמי כל שבוע עוד מתאבק מצורף לרשימה שלי אתה כבר שבוע שלישי ברשימה שלי ואף פעם הקרב לא ניגמר אז יש לך חלק גדול בעידן החדש אני ישמו לך חלק גדול בעידן החדש יש לי שותף לעידן החדש הוא יחשף בהמשך הוא גם אחד שלא תנצח אתה תידע מי זה בעוד כמה שבועות עכשיו אני יכול להבטיח לך שני דברים אתה לא תיתיה אלוף לא היום לא מחר ולא כל החיים שלך והדבר השני ברוך הבא לגהנום של רנדי אורטון!

מקווה לטוב השקעתי הרבה אם אפשר שתגיבו לי כדי שאני ידע איך זה או אפילו לייק כדי שאני ידע שקראתם את זה תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

אופק קודם כל אני רואה שאתה השתפרת בסגנון דיבור שלך ורנדי נהיה יותר אסרטיבי ואני מציע שתעבוד עוד קצת על זה ועוד הייתי מציע לך לעשות רווחים בין הפסקא של הכניסה ובין הפסקא של הדיבור כי לפי דעתי הבלגן הזה מוריד מהאיכות של הפרומו בהצלחה בהמשך הדרך!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,713 | הודעות: 8,151,295 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect