לאחר שסרטון הפרומו של הסייבר נגמר שיר הנושא של סייבר AWL נשמע שוב בארינה וזיקוקים נורים מתקרת הארינה אל רצפת הארינה ומתפוצצים הרבה זיקוקים על הבמה שמתחת למסך הHD הענק וגם מרצפת הבמה אל תקרת הארינה ורואים את הקהל משתולל מרוב ההשתוקקות לתחילת התכנית והמצלמה מתקרבת אל מסך הHD הענק שעליו רואים שכתוב Cyber AWL 2012 בצבע אדום מתחת לסמל של הסייבר ובצד שמאל למעלה AWL באלכסון בצבע לבן כאשר הרקע הוא סייבר עיר ועל התפאורה בצד ימין רואים את הסמל של Cyber AWL והמצלמה עוברת אל הקהל שצורח ורואים את הקהל שלובש את החולצות של המתאבקים ומניף שלטים לאוויר כגון "Fuck Orton" וכמו "?New AWL Champion" וכמו "Whos Next?" וגם היו שלטים כמו "I Love Y2J" וגם "Bruce Lee In The Hell" וכו' ורואים שהקהל לובש חולצות מרצ'נדייז של גולדברג שרואים את גולדברג עושה את ג'ק האמר שלו ומאחוריו רואים את הסמל שלו בלבן שגם הקעקוע שלו ורואים גם חולצות מרצ'נדייז של מיק פולי ששמכניס את הגרב שלו לפה של בן אדם וגם אפילו היו חולצות שרואים את ג'ף הארדי מרים את אליפות הAWL וכל מיני חולצות אחרות והמצלמה עברה ליד הקהל שבשורות הראשונות שרואים אותם עושים כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועקים שטויות על מנת להופיע בטלוויזיה והמצלמה עוברת על הרבה מהקהל ואז מצלמים מרחוק ורואים שהארינה מפוצצת עד אפס מקום ופתאום מופיעה לוחית המיקום של Cyber AWL בצד שמאל למעלה של המסך וכתוב עמק המוות והמצלמה עוברת שוב פעם על הקהל ורואים קבוצה של 12 אנשים שכל אחד מחזיק שלט שחור עם כיתוב לבן ועל כל שלט יש אות והמצלמה עוברת מההתחלה בצד שמאל עד הסוף בצד ימין ורואים שכתוב שם BILL GOLDBERG ולאחר מכן המצלמה מראה את ה12 אנשים בפריים אחד ואז פתאום על מסך הHD הענק מופיע "Bill Goldberg Want The AWL Championship" ורואים את הרקע של עיר הסייבר ועל הרקע רואים את הסמל של Cyber AWL ורנדר של ביל גולדברג שלבוש בחולצה שחורה שיש עליה אש כחולה ועל האש כחולה יש כיתוב לבן עם מסגרת שחורה והכיתוב הוא "Whos next?" וברנדר של גולדברג הוא מחייך והמצלמה חוזרת שוב פעם אל הקהל שמרים שלטים שקשורים ל Cyber AWL והמצלמת רחף נכנסת לפעילות ומצלמת את הזירה המרובעת של Cyber AWL כאשר זרקורים בכל מיני צבעים מסתובבים בזירה ולאחר כחצי דקה המצלמת רחף יוצאת מפעולה ומצלמה הרגילה עוברת אל שולחן השדרנים ורואים שני אנשים עם חליפות מחויטות כאשר הראשון נראה צעיר כאשר שיערו שחור ועומד והוא לבוש בחליפה אפורה ומתחת חולצה צהובה מכופתרת וישר מזהים שזהו מייקל קול והבן אדם השני הוא נראה מבוגר ולבוש בחליפה שחורה מחויטת ומתחת לחליפה רואים שיש לו חולצה אדומה וכתר על ראשו וישר מזהים שזה הוא ג'רי דה קינג לולר והם יושבים ומתחילים לדבר ביניהם.
ג'רי לולר: והנה אנחנו בספיישל הגדול של AWL!!!
מייקל קול: כן אנחנו הגענו לספיישל שביידים שלכם!!!
ג'רי לולר: כן קהל נכבד כל הכוח הוא שלכם!!
מייקל קול: אתם מחליטים ואתם קובעים מה יהיה היום!!!
ג'רי לולר: כן ואיזה קרבות אדירים יש לנו היום כמו הקרב המשולש על אליפות הAWL!!!
מייקל קול: כן האלוף ג'ף הארדי נגד סטון קולד נגד ביל גולדברג!!!
ג'רי לולר: כן ועדיין לא ידוע מה נסגר עכשיו עם גולדברג!!!
מייקל קול: כן עדיין לא הציאו צו פרסום ואנחנו קיבלנו עוד סרט על ביל גולדברג!!!
ג'רי לולר: וואי בוא נראה את זה ואל תשכח את הקרב פסח שלנו!!!
מייקל קול: כן רוקי נגד פולי ומעניין אותי לדעת מה התוצות של הבחירות אני מחכה בקוצר רוח!!!
=============================================================================
**המסך נדלק**
http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/267/446.jpg
המצלמה מטיילת בבית סוהר ופתאום רואים נחשון הולך לכיוון המדרגות והנחשון עולה לאט לאט במדרגות וכאשר הנחשון באמצע המדרגות הוא מסתכל ורואה את ביל גולדברג עצבני ומשתולל והוא חושב פעמיים האם כדאי לו לעלות או שלא ופתאום רואים שהנחשון מוציא מכשיר קשר מהכיס ואומר בקשר אני צריך תגבורות לאגף 6 והתמונה מתחלפת ורואים 4 נחשונים הולכים אל התא של גולדברג והם נעצרים מול התא ושואלים אותו האם הוא מוכן ליציאה כי יש לו בית משפט וגולדברג עונה שהוא מוכן ומזומן והסוהרים פותחים את התא ואחד מהנחשונים דורך את הנשק שלו ועוד אחד מכין את הגז המדמיע ו2 אחרים אומרים לגולדברג שיזהר ושיתן את ידיו בשביל שיאזקו אותו וגולדברג נותן את ידיו ואומר "נראה לכם שאני ישתולל כשיש לי משפט?" והסוהרים מצחקקים וגולדברג אומר להם שלכל מייאק בא סופו וסופם קרב והנחשונים מתעצבנים ושותקים וגולדברג מחייך בחיוך שחצני והולך עם הנחשונים אל מחוץ לבית סוהר והפעם הם לא עולים על פוסטה אלא הם לוקחים אותו באוטו כאשר שניים יושבים מקדימה ושניים מאחורה כאשר גולדברג ביניהם והם נוסעים וכל הדרך הם שואלים אותו שאלות אבל גולדבר לא עונה לשום שאלה והם מסתלבטים עליו והוא עדיין שותק והם אומרים לו שהוא לוקח סמים כי הוא יותר מדי שקט ושהוא צריך ללכת לוויפאסנה במקום לבית משפט וגולדברג עדיין שותק והם מגיעים לבית משפט.
http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/987/888.jpg
המסך מתחלף ורואים את בית המשפט בבאר שבע ורואים מלא אנשים עוברים לידי ואנשים לא מפסיקים לא להיכנס ולא לצאת מהבית משפט ולאחר כחצי דקה של אנשים שחולפים מצד לצד התמונה מתחלפת שוב פעם ורואים את היכל המשפט כאשר באגף של החשוד יושב ביל גולדברג ובשולחן שלידו יושב עורך הדין של גולדברג שמדבר איתו ואומר לו שהם עומדים להוציא אותו וגולדברג מסמן לו להתקרב ואומר לו באוזן "חסר לך שלא! כי אם אני לא מגיע ללא נחשונים לקרב על אליפות AWL ביתך ומשפתך ישרפו כי בעולם בלי חוקים אנחנו נהיה חיות, חיות!!!" והעו"ד אומר לגולדברג לא לדאוג ושהוא עושה כמיטב יכולתו והעו"ד נראה לחוץ ומתחיל להזיע והוא משחרר קצת את העניבה והתמונה שוב פעם מתחלפת ופתאום נשמע שהפטיש דופק וגזר הדין ניתן ורואים מלא עיתונאים מחכים שהעו"ד של גולדברג יצא מההיכל כדי לתת הסברים ותשובות ולאחר כדקה רואים את העו"ד של גולדברג יוצא מהיכל המשפט וכאשר הוא יוצא העיתונאים מתנפלים עליו בשאלות והוא אומר שהוא לא מתכוון לענות לאף אחד והמשפט הזה היה בדלתיים סגורות אז הם יצטרכו לחכות לצו פרסום ורק אז ידעו מה באמת קרה בהיכל המשפט ורואים את העו"ד הולך למעלית ויורד במעלית כאשר משהוא כמו 5 עתונאים וצלם עלו איתו במעלית והעיתונאים הפעילו את המכשיר הקלטה בלי ששמו לב וניסו לפתח איתו שיחה אך הוא לא ענה לשום שאלה.
**המסך נכבה**
=============================================================================
**נשמעה מוזיקה מסתורית**
**פתאום שומעים מישהוא עם טון גבוה אומר "אני השתחררתי מהבית סוהר וחזרתי לחיים הרגילים!"**
**המוזיקה המסתורית נקטעת ונשמעת המוזיקה הצבאית של גולדברג**
האורות בארינה משנים את צבעם לזהוב שחור ולבן ורואים על הטרון של התפאורה הצדדית מלא מטוסי קרב עוברים ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ובטרון הגדול במסך הHD הענק מוקרן הסרטון של גולדברג שהוא עושה את הספיר והג'ק האמר על שלל מתאבקים ועוברים מלא מטוסי קרב ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ומופיע כיתוב לבן ונכתב GOLDBERG ומתחת לכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו ומראים כל מיני מהלכים של גולדברג מAWL ומהקרב נגד אדג' וכמובן גם את המהלכים הטובים של גולדברג מהקרב האחרון נגד ג'ף הארדי והקהל מריע בפופים אדירים לטרון של גולדברג ורואים בטרון את גולדברג לוקח את האליפות של ג'ף וחוגג איתה לאחר הקרב נגד ג'ף ורואים אותו במסיבות עיתונאים של AWL וכמובן שרואים אותו מצטלם עם החולצה החדשה שלו אל AwlShop.com ורואים אותו בכל מיני מצבים כאשר הוא עומד על הטרנבאקל ושואג לקבלת פופים בחזרה וכאשר הוא עומד ומדבר במרכז הזירה ורואים אותו יוצא מהזירה לסוהרים כאשר לובשים לו את האזיקים בחזרה לרגליו וגם רואים את גולדברג יוצא מהבית סוהר ונכנס לאוטו ואיך שהוא הגיע אל הבית משפט ואתה מקרה עם העו"ד שלו בבית משפט ואז רואים את גולדברג עושה את הספיר והג'ק האמר ברצף על ג'ף הארדי ושלאחר הקרב שהוא לוקח את האליפות ורואים כאשר גולדברג עומד על הטרנבאקל ושואג כאשר אליפות הAWL בידו ולאחר מכן כבר הטרון מתחיל כבר לחזור על עצמו והשיר ממשיך להתנגן והקהל מצפה לגולדברג.
ג'רי לולר: וואי שמעת את זה?
מייקל קול: כן גולדברג השתחרר!
ג'רי לולר: אני לא מאמין איך זה קרה?
מייקל קול: כנראה הוא יספר לנו עכשיו!
רואים גיצים שחוסמים את הכניסה לארינה ומתפרצים מהצדדים למרכז וביניהם נמצא בן אדם גדול במימדיו ורואים שהבן אדם לבוש ג'ינס כחול משופשף וחולצה שחורה שעלייה יש שלושה רנדרים כאשר הרנדר השמאלי זה גולדברג נכנס בג'ף הארדי בספיר ברנדר הימני רואים את טריפל H עושה פדיגרי לסטון קולד וברנדר האמצעי רואים בן אדם שמחולק לחצי בחצי הימני רואים חצי מגולדברג מרים את חגורת האליפות ובחצי השני רואים חצי מטריפל עושה א הטאונט שלו ומתחת לרנדרים כתוב בירוק "אימפריית המלכים" והבן אדם מסתכל על הקהל שמריע לו בפופים ומתגלה כגולדברג וגולדברג מתחיל להקדם כאשר שומעים את השאגות עצבים של גולדברג וגולדברג מתחיל ללכת על הרמפה והוא מסתכל על הקהל וממשיך ללכת וכאשר הוא נמצא מול הזירה הוא מסתכל על הקהל של מפסיק להריע בפופים וגולדברג הולך לכיוון המדרגות ועולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים והסוהרים אחריו וגולדברג עולה על הטרנבקל ושואג בפופים אל הקהל והקהל מחזיר לו פופים אידירים שלא נשמעו כמוהם וגולדברג עם חיוך רחב על פניו והוא יורד מהטרנבקל והולך לטרנבל הנגדי ועולה גם כן עליו וגם שם הוא שואג בשאגות אדירות והקהל מחזיר עוד הפעם בפופים ובצ'אנטים של "Goldberg Next AWL Champion" וזה מרחיב אתה החיוך שעל פניו של גודלברג וגולדברג עושה טאונט של חגורה על מותניו ומרים את ראשו בגאווה וגולדברג עושה את הטאונט שלו שהוא מרים את ידיו ושואג לקהל שמחזיר לו בפופים וגולדברג יורד מהטרנבקל ולוקח מאנשי הצוות מיק' וגולדברג מסתכל על הקהל ופוצח בדיבור.
ג'רי לולר: וואי כמה רצון יש לו לאליפות הזאת!
מייקל קול: אתה צודק אבל נראה לך שהוא מסוגל?
ג'רי לולר: מסוגל זה קטן עליו הוא מכונת ההשמדה! מה לא ככה?
מייקל קול: צודק מכונת השמדה כמוהו עוד לא נראתה כאן בAWL!
גולדברג: סייבר סאנדיי, אירוע שהכוח שלו נמצא בידי הקהל, אירוע שנותן אפשרות בחירה לקהל מי ישתתף בקרבות, מי יקבל את הצ'אנס לתהילה, באיזה קרב שלושה מתאבקים יסבלו בו, יתנו את הכל! דאמט! יעשו את הטוב ביותר בשביל לקחת את הטוב ביותר, וג'ף, הטוב ביותר נמצא אצלך על הכתף, וזה שייך לי! *פופים* תראה, הכוח נמצא בידי הקהל, אבל הם נותנים את כל הכוח הזה לי! *פופים* אם הייתה להם זכות בחירה מי יהיה האיש שיעמוד מולך ויגמור לך את הריין לאליפות, הם היו בוחרים בי! *פופים* ובעוד כשעתיים זה נגמר ג'ף!, הם יבחרו את השופט המתאים, ולא משנה איזה שופט הם יבחרו אני יודע רק דבר אחד והוא שבקרב הזה רק אתה וסטון קולד תסבלו! *פופים אדירים* אתה מבין ג'ף, במשך כל חיי נתתי מעצמי כאילו אני נמצא בעיצומה של מלחמה, וכשהגעתי לכאן ג'ף, באותו רגע שחתמתי על החוזה עם מישל, אמרתי לה, אמרתי לעצמי ולכל הסובבים אותי, שיש לי מטרה אחת-להיות אלוף עולם! *פופים אדירים* מהקרב הראשון שלי, הבסתי את כולם ועג עכשיו אף אחד לא עצר אותי!, וג'ף אתה וסטון אתם לא אלה שיעצרו אותי אתם אלה שתיכנעו מולי, והמטרה שלי אומרת להגיע לאליפות הזהובה הזו, זו שכל העולם מתבייש בכך שהיא יושבת לך על הכתף! *גולדברג נראה עצבני* המשכתי והמשכתי וקיבלתי את הצ'אנס שלי, להיות מתמודד חוקי לאליפות העולם, הבסתי אותך, סוף סוף הבסתי אותך! *פופים* והראיתי לך, שכשמישהו עומד לי בדרך אל עבר הרצון הכי גדול שלי, העבר נמחק, העתיד יוצא לרגע מהראש, והכל מתרכז רק ביריב, רק בקרב אחד ויחיד שיוביל אותי להצלחה, או לכישלון! *פופים* והיום ג'ף, שאתה עומד כאן מולי, בזירה של סייבר AWL, בזירה הכחולה הזו שעברתי בה כל כך הרבה, אין לך שום זכות לבוא לכאן וללכלך אותה בנוכחות שלך ג'ף, כי כל אלוף עולם אחר היה מתקבל פה בברכה, אבל אתה ג'ף, פשוט לא! *פופים עצומים* אז הגיע הזמן שבזירה הזו יעמוד אלוף עולם שיודע להנהיג, אלוף עולם שיודע מהי מלחמה, אלוף עולם שמבין את המשמעות של BORNAS!
ג'רי לולר: וואי גולדברג ממש תקיף פה!
מייקל קול: נכון הוא מדבר ישר ולעניין!
ג'רי לולר: והוא ממש משפיל מילולית את ג'ף!
מייקל קול: ותאמין לי שהוא הולך להשפיל אותו גם פיזית!
הקהל מגיב בפופים אדירים וגולדברג מחייך בגאווה ולוקח כמה נשימות עמוקות על מנת להרגיע את עצמו ושוב פעם פותח בדיבור.
גולדברג: ולעזאזל איתך סטון! את המשמעות הזו אני הבנתי, וביום ראשון, אני הולך ללמד אותך מלחמה מה-היא! *פופים עצומים ואדירים* ובסייבר סאנדיי, למלחמה הזו, יש שלושה צורות, תן לי להסביר לך את כל אחד מהקרבות שאחד מהם, יהיה הקרב עם השופטת שהיא גם המנכ"לית של הארגון, מישל מק'ול! *פופים* והשני זה קרב שהשופט הוא גם הטאג שלי אני מתכוון לחצי השני של אמפריית המלכים של האמפרייה שמשתלטת על AWL אני מתכוון אל טריפל H! אתם מבינים ג'ף וסטון, בקרב הזה, אתם תהיו חסרי אונים כי אני יעשה מה שבאל לי כי אני וטריפל בחיים לא נבגוד אחד בשני, בקרב הזה, יעמוד מולך אדם הרבה יותר גדול ממני יעמדו מולך שניים כמוני אני וטריפל, הרבה יותר חזק הם יהיו פי שניים בכוח, הרבה יותר מנוסה ודאמט! הוא יוכל לתקוף אותך בכל זמן שירצה, ולצערכם ג'ף וסטון, האיש הזה הוא אני והשותף שלי טריפל! *פופים אדירים* וכמובן שיש את הקרב השלישי והמועדף עליי מכולם והוא שיהיה שופט מיוחד ככה שאתם לא תוכלו להתלונן שהפסדתם בגלל שהיה שחיטות או שהיה לי מזל אתם תצטרכו לקבל את ההפסד הזה כמו גדולים אומנם נכון אתם לא תקבלו את ההפסד אבל אל תדאגו אני פה בשביל להוכיח לעולם מיהו גולדברג ולמה מגיע לי הזהב הזה יותר ממכם וכולכם תחליטו מהו הקרב ותאמת לא משנה מה תבחרו אני פה בשביל להוכיח, לכסח ולקחת אני פה בשביל להוכיח שאני ראוי יותר מכם בכך אני יכסח אותכם ויקח את אליפות הAWL איתי להמשך הדרך שלי בAWL, וסטון תאמין לי שהיום בסייבר אתה תרצה אפשרות רביעית והיא שאתה לא תהיה האויב של מכונת השמדה! אבל אין מה לעשות הגורל קבע שהגיע תורך ואתה התור הזה היית רוצה לפספס אך אי אפשר לשנות את הגורל כמו שאומרים הגורל משחק לפי רצונו בלבד וסטון הרצון של הגורל הפעם הוא שביל גולדברג יצא מהקרב עם היד על העליונה ויקח איתו את האליפות הראשית של הארגון להמשך את דרכו בארגון! אז סטון ולג'ף לכם נשאר רק להתכונן לתבוסה הגדולה *פופים עצומים*
ג'רי לולר: אני באמת רואה שגולדבר לא נח לשנייה!
מייקל קול: כן אבל מה שהכי מעניין זה מה אתם! הקהל בחרתם?
ג'רי לולר: אני בטוח שזה הולך להיות קרב שלא ישכח! מה לא ככה?
מייקל קול: לצערי אני חייב להסכים איתך!
גולדברג מחייך בערמומיות ומרים את ראשו בגאווה ומחזיר את המיק' לאנשי הצוות ועולה על הטרנבקל ושואג לקהל והקהל מחזיר בשאגות של פופים עצומים וגולדברג מסמן טאונט של אליפות על מתניו וצועק "ג'ף וסטון תתכוננו לתבוסה וג'ף תנצל את הרגעים האחרונים שלך עם החגורה שאתה הולך לאבד!" וגולדברג מצביע על הכניסה וצועק Jeff And Ston Is Next!

ציטוט ההודעה