טוב אז כמו שאתם יודעים כבר שבועיים שאלוף ה wwe cm פאנק נלחם במארק הנרי על האליפות, בקרבות שלהם הנרי ניצח או בספירת חוץ או בפסילה, ובגלל זה נקבע קרב לראו הקרוב:
cm פאנק נגד מארק הנרי בקרב ללא חוקים ללא ספירות חוץ...
מקווה שזה יהיה קרב טוב
טוב אז כמו שאתם יודעים כבר שבועיים שאלוף ה wwe cm פאנק נלחם במארק הנרי על האליפות, בקרבות שלהם הנרי ניצח או בספירת חוץ או בפסילה, ובגלל זה נקבע קרב לראו הקרוב:
cm פאנק נגד מארק הנרי בקרב ללא חוקים ללא ספירות חוץ...
מקווה שזה יהיה קרב טוב
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
|
|
אין לי ממש צפיות לקרב הזה,פשוט מה שמעניין אותי מה ג'ריקו יעשה הפעם לפאנק.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
עוד שטויות צפויות בWWE שאין יותר ממה לצפות...אני דווקא שמח שעושים משהו עם מארק הנרי אבל אני ממש שונא שלוקחים מתאבק נותנים לו פוש ואז משתיקים אותו...יש את המתאבקים שתמיד מקבלים הכל אבל רוב המתאבקים בWWE הם כאלו שיכולים ברגע אחד לקבל פוש ענק ואחרי כמה זמן לרדת לתחתית.
נו אז שוב היה קרב נגד הנרי ושוב הוא יפסיד באיזה צורה צפויה מראש שכבר ראינו מליון פעם בהיסטוריה... במקום לנסות לחשוב על דברים מעבר לסתם קרבות שהתוצאות צפויות מראש שיביאו לנו דברים חדשים.
אבל שוב אני לא מצפה כלום מהWWE ומתקופה לתקופה הזמן צפייה שלי בו דועך והעובדה שרוק חזר לכמה זמן וברוק וג'ריקו מוכיחים לי עד כמה המצב גרוע כי הם אלו שמחזיקים אותי להמשיך לראות.
הWWE צריכים לחשוב על הפתעות בראו ולהפסיק להיות צופים עם ראש PG...אני לא יודע עד כמה היה נחוץ להביא למארק הנרי את האליפות אבל שיחשבו יצרתי ויתנו קצת כמה בומים גדולים...פאנק הביא פצצה ענקית ברגע שעלה למעלה עם הפיוד מול סינה והדיבור על הWWE, אין מתאבק בWWE שיש לי אליו צפיות יותר גדולות (שזה אגב מצער). ג'ריקו ופאנק הם מהמתאבקים הבודדים שיש להם איפה שהוא זרועות משוחררות בWWE להיות יותר עצמאים ולהביא יותר אישיות, כריזמה וניסיון של עצמם לפיודים ואישית אני מצפה ליותר ממה שהביאו עד עכשיו אבל זאת גם התקופה אז באמת שאני מקווה שהעניינים ישתפרו ויעברו מהסיבות המגוחכות האלו שהביאו לפיוד.
ממש מרתק ומלהיב לראות את שניהם בוהים אחד בשני ואומרים "אני המתאבק הכי טוב בעולם" , "אני הכי טוב במה שאני עושה".... תתקדמו חלאס הבנתי ששניכם אללים לעומת 90% מהרוסטר המגוחך שיש בWWE אבל לא צריך לעלות על הגל.
אגב החזרות של רוק, לסנר,ג'ריקו רק מוכיחות כמה רמת הכוכבים בשפל...מה רסלמניה הזאת הייתה שווה בלי HHH,טייקר ושון ובלי סינה נגד רוק ?? אני אישית לא נהנתי מהקרבות האחרים ומכל אירוע אימפקט רסלינג רגיל אני נהנה יותר מרסלמניה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 16-04-2012 בשעה 22:57.