לא אקטואלי
נערך לאחרונה על ידי Affirmative; 01-05-2012 בשעה 00:00.
.Action Player
אני פשוט שם את המספר שאני רוצה שזה ישלח לו וזה שולח? זה עובד על סלקום?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
כן וכן
נכתב במקור על ידי Affirmative אפשרות לשים שם אני קשר זה תוכנה במחשב ופשוט לשלוח אפשר גם לענות להם חם~ סליחה הגבלה של 70אותיות שלחתי שלח
ספוילר:
קיבלת,העלתי מוניטין תעלה גם
נכתב במקור על ידי Affirmative קיבלת,העלתי מוניטין תעלה גם לא שלחתה !.... שלח בפרטי בבקשה
נכתב במקור על ידי Affirmative אפשרות לשים שם אני קשר זה תוכנה במחשב ופשוט לשלוח אפשר גם לענות להם חם~ סליחה הגבלה של 70אותיות כמה שאלות : א. כשאני שולח הודעה למישהו - מה מופיע לו ? המספר שאני בוחר? המספר שלי (מה שאני קובע מראש ?) ב. זה עולה כסף ? צריך הרשמה או כל דבר כזה ?
זה לא עולה כסף לא צריך הרשמה הוא לא רואה תמספר שלך הוא רואה תשם שלך שכתבתה ממי לילוח אתה יכול ליכתוב אפילו מ קקי ולשלוח...
נכתב במקור על ידי Affirmative זה לא עולה כסף לא צריך הרשמה הוא לא רואה תמספר שלך הוא רואה תשם שלך שכתבתה ממי לילוח אתה יכול ליכתוב אפילו מ קקי ולשלוח... זה שולח רק לפלאפון לא למירס אורנג וכו תסדר את זה או שתחזיר נקודות
זה עובד בדוק אין מצב שלחתי לסלקום אורנג ו מירס
נכתב במקור על ידי Affirmative זה עובד בדוק אין מצב שלחתי לסלקום אורנג ו מירס סתכל בפרטי חבל כאן זה סתם ספאמים + לא נעים כי זה לא עובד ואולי ישלך דרך לסדר סתכל בפרטי
חוקי הפורום