קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] הרגע המבין הזה...
    על ידי Shir בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-02-2012, 20:02
  2. [פרסום] שושה: "הלוואי והיינו יכולים למחוק את הרגע הזה"
    על ידי Hasee בפורום המירוץ למיליון הגמר
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-01-2012, 23:40
  3. [מאמר] כוחו של הרגע!
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-02-2011, 12:52
  4. [שאלה]מה זה היה הבאן לצמיתות הזה הרגע
    על ידי Reggae-Man בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-06-2010, 19:13
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אקהרט טולה - כוחו של הרגע הזה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל אקהרט טולה - כוחו של הרגע הזה

יצא למישהו לקרוא את הספר? מכירים את הבנאדם?

בעיקרון התחלתי לקרוא את הספר ואני פשוט נאבד (הוא כבד מאוד), הוא מדבר המון על לחיות את העכשיו, להאמין בעצמך ולדעת לשחרר דברים ולהיות מנותק מהתוצאה (being unattached - יכולת שכנראה יכולה לשנות את החיים).

אשמח לשמוע על ההתנסות שלכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בחופש הגדול של שנה שעברה הייתי הולך כל יום ב5 וחצי בבוקר לשחק כדורסל . יותר משהיה כיף לי לשחק ולהתאמן בכדורסל , הייתי נהנה מהדרך למגרש .. רק עכשיו אני מבין את זה . בשעות האלה אין אנשים , שום דבר לא יכול להסיח את דעתך מהשקט , מהשיגרה והשינויים הקטנים שיש בשיגרה .
    כל בוקר באותה שעה ראיתי את המשאית של קוקה קולה באה למלא סחורה במכולת , את אותה אישה שיושבת על ספסל מחוץ לבית שלה עם קפוצ'ון על הראש קפה וסיגריה ביד והיא מכונסת בתוך עצמה , את אותו איש מבוגר שהיה עושה הליכות והיינו נפגשים תמיד במעבר חצייה ומחליפים "בוקר טוב" בחיוך מרוח .

הייתי אומר שלום לאותו חתול אפור , שהיה מסתכל עליי במבט מוזר , ויום אחד הוא לא היה שם . בחיים שלי לא הייתי כלכך סקרן לגבי משהו ... אשכרה הרגשתי רע כי לא ראיתי את החתול רחוב הזה אותו באותו יום .

תכלס , לדברים האלה לא הייתי שם לב אם הייתי הולך לשחק כדורסל בשעות יותר נורמליות , משהו בהתנתקות מהחיים השוטפים הביא אותי לשים לב לפרטים היפים , פתאום הסתכלתי על כל הצמחייה שיש מסביב , על כל ההשקעה בבנייה ... על יופי היצירה . התנתקות במלוא מובן המילה .

זה ציטוט של מישהו מהפורום.הוא לא ידע שהוא בכוח של העכשיו,וזה קורה לנו בחיים כמה פעמים,נסה לראות אם אתה מזדהה עם הסיטואצייה שלו או לפחות מכיר את ההרגשה הזאת.
    אני כן קראתי את הספר,לא מכיר את הבנאדם אבל כן ראיתי סרטונים שלו,אתה מוזמן לצפות בהם גם כן.כוחו של הרגע זה משהו מאוד אפשרי ואמיתי,זה עוצמתי.אני ממליץ לך לצפות בסרטונים שלו כי הם יותר קלים להבנה ויותר מסוכמים.אני כרגע ממהר ואני יענה לך על השאלות כשאני יחזור.

נ.ב אני נכנס לכוחו של הרגע כל יום,מתרגל מדיטצייה ויש איתי מורים שעוזרים לי.אני בעולם הזה כבר כמעט שנה,לכן שאל מה שאתה רוצה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:31.

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

עשרות, ומאות ספרים נכתבו בכדי להעביר מסר אחד. כל כותב ניסח בדרכו את המסר על מנת להעביר אותו בצורה הטובה ביותר, ורוב הקוראים בזבזו את זמנם בקריאת אותם עשרות ומאות ספרים שנכתבו על אותו נושא בדיוק! בזבוז זמן אדיר! - "להרוג את הזמן זה לא רצח, זה התאבדות".
    אני יכול לתת לך את המסר במשפט אחד. - "אתה רוצה משהו? לך ותשיג אותו." (במילה: תתמקד.)
    תן החלטה לגבי משהו בחיים שלך, תקריב את הדברים הקטנים בכדי שבטווח הארוך תקבל את התוצאה לה אתה שואף.
    24 שעות ביממה, ככל שתעשה יותר, תקדם את עצמך מהר יותר אל עבר התוצאה. - "אדם קוצר את מה שהוא זורע"
    דברים קורים כאשר אתה בתנועה, וגורם להם לקרות. כל עוד אתה פועל, דברים יקרו, גם אם נראה כי הם לוקחים זמן. כל עוד תחשוב ותהסס, ותחפש ספרים נוספים - תמיד תשאר האדם החולם. זה שרק קורא ספרים, אבל בתכלס אינו פועל.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ספר מרתק, היו לי שני עותקים שלו.

התנסויות אני מאמין שהיו לי אם כי איני מתיימר לומר שהן קורות בכל יום או שאני "מקצוען" בלחיות את הרגע הזה.
    לדעתי מעורבים כאן גורמים רבים, הנה כמה מהם:

אחרי מה אנחנו רודפים וממה אנו מתעלמים?

אם היית מסוגל לחיות את הרגע הזה ותשומת הלב שלך הייתה מספיק חזקה, המון צרות ועבודה קשה היו נחסכות לך בחיים:
    http://www.youtube.com/watch?v=cfkea2-u6mE&feature=plcp

סרטון שמדבר לדעתי בדיוק על מה שטול מדבר בספרו:
    http://www.youtube.com/watch?v=8CRYmcun3tc&feature=plcp

עוד דבר ששכחתי לציין הוא - האם אתה מודע?
    אתה מודע כמה חוקי טבע אתה מפעיל בכל פעם שאתה מבצע צעד אחד?

אתה מודע לכל המערכות שהגוף שלך משתמש בהן וכמה תהליכים הוא נאלץ לבצע בכל פעם שאתה רוקע את רגלך על הרצפה? לכוח האינרציה, לאיזון ושיווי המשקל העדין שעל הגוף לבצע? לרמות התיאום המדהימות והלא מציאותיות בין חלקי הגוף שלך בשביל לגרום לך להרים את הרגל ולצעוד את הצעד? אתה בכלל מודע כמה קשה ומסובך זה לעמוד על שני רגליים?

וכשאתה שומע ציפור מצייצת או צופה בעץ רענן? סליחה שאני נאלץ לכתוב בספרותיות שכזאת אבל דע לך שבכל פעם שאני יוצא מהבית ביום שמש קייצי אני מקבל פחות או יותר אורגזמה, זה באמת מרגש אותי. ולא, לא מדובר בתסביך אלא בחיוּת שנמצאת בכל אחד מאיתנו.

אז אתה מודע כמה זה מדהים שאתה בכלל מסוגל לקום בבוקר?
    כל הדברים הפשוטים הללו לכאורה הם ממש לא מובן מאליו, יבוא יום שכל זה יסתיים, חלק אומרים שאפילו בסוף השנה הזאת

תעריך אותם, תתרגש מהם!

אגב, לא הייתי צריך לקרוא את כותרת הפוסט, ברגע שראיתי את השם "אור" צפיתי שהנושא יהיה מעניין
    מועדים לשמחה!
    מה קורה גבר?לאן נעלמת לנו?ולמה השקר הזה שאין לך שום רקע רוחני?יש לך!ויותר מי זה אתה בנאדם רוחני!
    אבל אני רוצה לציין/לתקן אותך לגביי משהו שאמרת ל phase באשכול שפרסמת,ציינת שאפשר להיות מאושר עכשיו ברגע זה.זה לא נכון,או לפחות חלקית נכון.אושר הוא חלק מהרגע/כאן ועכשיו ובלי תרגול של להכנס לסטייט הזה,שזה בעצם לא בדיוק סטייט,זה האני האמיתי שלנו,זה אנחנו,בלי תרגול של להכנס לכוחו של הרגע,גם אם הוא יחליט להיות מאושר כאן ועכשיו זה לא יעזור לו,המחשבה תשלה אותו עם מחשבות והוא יחזור לחיות תחת השליטה שלה.אבל זה נכון,אושר אמיתי מגיע משלווה פנימית,זה אושר שנובע מהרגע/כאן ועכשיו.זה אושר שאין לו נגד,זה אושר שאי אפשר לתאר אותו או לדעת אותו,רק להרגיש.הסיפוק/אושר/אהבה באה משלווה פנימית,מהכאן ועכשיו ושום גורם חיצוני לא יכול למלות/להשלות את הדברים האלו.

לזה שמעליי,הסופר הזה ממש לא ניסה להעביר את המסר הזה,ויותר מי זה אני יגיד לך,הוא בדיוק אומר לעשות את ההפך.זה ספר רוחני,משהו לגמריי שונה ממה שאתה מכיר או הכרת,ממליץ לך אגב לקרוא אותו.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ספר מרתק, היו לי שני עותקים שלו.

התנסויות אני מאמין שהיו לי אם כי איני מתיימר לומר שהן קורות בכל יום או שאני "מקצוען" בלחיות את הרגע הזה.
    לדעתי מעורבים כאן גורמים רבים, הנה כמה מהם:

אחרי מה אנחנו רודפים וממה אנו מתעלמים?

אם היית מסוגל לחיות את הרגע הזה ותשומת הלב שלך הייתה מספיק חזקה, המון צרות ועבודה קשה היו נחסכות לך בחיים:
    http://www.youtube.com/watch?v=cfkea2-u6mE&feature=plcp

סרטון שמדבר לדעתי בדיוק על מה שטול מדבר בספרו:
    http://www.youtube.com/watch?v=8CRYmcun3tc&feature=plcp

עוד דבר ששכחתי לציין הוא - האם אתה מודע?
    אתה מודע כמה חוקי טבע אתה מפעיל בכל פעם שאתה מבצע צעד אחד?

אתה מודע לכל המערכות שהגוף שלך משתמש בהן וכמה תהליכים הוא נאלץ לבצע בכל פעם שאתה רוקע את רגלך על הרצפה? לכוח האינרציה, לאיזון ושיווי המשקל העדין שעל הגוף לבצע? לרמות התיאום המדהימות והלא מציאותיות בין חלקי הגוף שלך בשביל לגרום לך להרים את הרגל ולצעוד את הצעד? אתה בכלל מודע כמה קשה ומסובך זה לעמוד על שתי רגליים?

וכשאתה שומע ציפור מצייצת או צופה בעץ רענן? סליחה שאני נאלץ לכתוב בספרותיות שכזאת אבל דע לך שבכל פעם שאני יוצא מהבית ביום שמש קייצי אני מקבל פחות או יותר אורגזמה, זה באמת מרגש אותי. ולא, לא מדובר בתסביך אלא בחיוּת שנמצאת בכל אחד מאיתנו.

אז אתה מודע כמה זה מדהים שאתה בכלל מסוגל לקום בבוקר?
    כל הדברים הפשוטים הללו לכאורה הם ממש לא מובן מאליו, יבוא יום שכל זה יסתיים, חלק אומרים שאפילו בסוף השנה הזאת

תעריך אותם, תתרגש מהם!

אגב, לא הייתי צריך לקרוא את כותרת הפוסט, ברגע שראיתי את השם "אור" צפיתי שהנושא יהיה מעניין
    מועדים לשמחה!
    קיוויתי שתגיב פה, פשוט תותח.

אני אתחיל מלסיים את הספר.. ואמשיך מלתרגל את זה, אין לי ספק שזה יביא לשינוי מהותי בתפיסת החיים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    קיוויתי שתגיב פה, פשוט תותח.

אני אתחיל מלסיים את הספר.. ואמשיך מלתרגל את זה, אין לי ספק שזה יביא לשינוי מהותי בתפיסת החיים
    הייתי רוצה(אם זה אפשרי כמובן) שתשתף את הפורום בדעתך על הספר,אפילו את התובנות שלך שלקחת לחיים שלך איתך,זה יכול להיות נהדר.

נ.ב אני ממליץ שתעבור לספר שלו שנקרא ״הארץ החדשה״ אחריי שתסיים את הספר הזה.

יום טוב ורגע נפלא לך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect