קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל הטיפים למכונות השתייה ממתקים ועוד
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-03-2006, 23:42
  2. [פאצ'] פאצ' שמוסיף זמן לדמו של PES5 ועוד כמה אפשרויות :)
    על ידי Sandman_61 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 03:46
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 17:10
  4. תאריך גיוס ועוד שאלה
    על ידי La Bamba בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מדיטציה ועוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל מדיטציה ועוד

שלום לכולם מה שלומכם?
    לפני כמה זמן נכנסתי קצת לתחום הזה והשתמשתי בהמון דברים מהפורום ומספרים שממש כבר הפכו להיות חלק ממני, שמעתי מאנשים שהשתנתי לטובה, נהייתי אדם יותר סבלני(יותר משהייתי לפני, וגם לפני הייתי סבלני מאוד) ויותר חברותי.

בתקופה האחרונה אני מרגיש קצת דאון וסוג של שינוי מאוד קיצוני של רגשות, אני יכול להיות למעלה בעננים ואחרי משהו קטן פתאום להיכנס לדאון מטורף.

הייתי רוצה לקבל קצת הסברים על מדיטציות שונות וטכניקות כאלו שעוזרים לנו להישאר יותר יציבים יותר, במיוחד בתקופה הזו של הבגרויות והמתכונות.

תודה רבה המשך שבוע נעים!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

מה מדיטציות אחי?! , פשוט אל תאכיל את עצמך סרטים אחרי שקורה לך משהו שלילי, תחשוב שזה עוד שלב בדרך ותשכח מהמקרה הזה..

מה יעזור לך לבזבז זמן על שטויות, עכשיו לפני שיצאו עליי אנשים שזה לא שטויות ושכדאי לי לנסות, אני דוגל בזה שכל אחד יעשה מה שטוב לו,
    אבל מה זה עוד פעם מדיטציה להיות יציבים?! פשוט תבנה לעצמך אופי שלא אחרי כל פעם שקורה לך משהו רע תכנס לדכאון תזכור שאתה מדהים
    ושאם נכשלת זה רק עוד שלב בדרך..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

סוניק אני מאוד אוהב את התגובות שלך, תודה רבה על ההשקעה.
    לגבי תזונה בחצי שנה האחרונה שיניתי את התזונה שלי לחלוטין לתזונה בריאה שמבוססת על מחקר מאוד גדול שקראתי בנושא. גם כושר אני מתאמן.
    אני אנסה את התרגילים האחרים גם.

שוב, תודה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איילת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אקס סוניק שאפו על ההשקעה, יש הרבה מידע באתר ויקיפדיה על מדיטציה אני אישית למדתי משם הרבה
    צימרים - מגוון צימרים בצפון, צימרים עם בריכה ועוד'.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    מה מדיטציות אחי?! , פשוט אל תאכיל את עצמך סרטים אחרי שקורה לך משהו שלילי, תחשוב שזה עוד שלב בדרך ותשכח מהמקרה הזה..

מה יעזור לך לבזבז זמן על שטויות, עכשיו לפני שיצאו עליי אנשים שזה לא שטויות ושכדאי לי לנסות, אני דוגל בזה שכל אחד יעשה מה שטוב לו,
    אבל מה זה עוד פעם מדיטציה להיות יציבים?! פשוט תבנה לעצמך אופי שלא אחרי כל פעם שקורה לך משהו רע תכנס לדכאון תזכור שאתה מדהים
    ושאם נכשלת זה רק עוד שלב בדרך..
    אני שם כסף שאתה לא יודע מזה מדיטציה וכשאתה חושב על זה עולה לך בראש הודי מחוק מהתחת יושב ישיבה מזרחית ומנסה לפתוח את הצ'אקרות

אז וואלה זה לא ככה אחשלי, תנסה פעם לשבת בחדר חשוך חשוך, שאין לך חוש ראייה (יעני עיוור לחלוטין אתה רואה רק שחור), לשים ב-אוזניות- (רצוי כאלה שלא מרגישים אותן) מוזיקה שבא לך (הולך טוב עם מוזיקה שמזכירה לך תקופות או סתם טראקים פסיכודליים טובים) תוך כדי שאתה קצת מסטול (מכאן זה עניין של טעם וריח..) ולהיות בתנוחה שהכי נוח לך להיות בה

זה אחד הדברים ומעביר לחצים מחיי היומיום ומהשטויות שאתה צריך להתמודד איתן...תקראו לי שרוט אבל בשבילי זאת מדיטציה מהטובות ביותר ולא הייתי שורד הרבה זמן ללא זה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני שם כסף שאתה לא יודע מזה מדיטציה וכשאתה חושב על זה עולה לך בראש הודי מחוק מהתחת יושב ישיבה מזרחית ומנסה לפתוח את הצ'אקרות

אז וואלה זה לא ככה אחשלי, תנסה פעם לשבת בחדר חשוך חשוך, שאין לך חוש ראייה (יעני עיוור לחלוטין אתה רואה רק שחור), לשים ב-אוזניות- (רצוי כאלה שלא מרגישים אותן) מוזיקה שבא לך (הולך טוב עם מוזיקה שמזכירה לך תקופות או סתם טראקים פסיכודליים טובים) תוך כדי שאתה קצת מסטול (מכאן זה עניין של טעם וריח..) ולהיות בתנוחה שהכי נוח לך להיות בה

זה אחד הדברים ומעביר לחצים מחיי היומיום ומהשטויות שאתה צריך להתמודד איתן...תקראו לי שרוט אבל בשבילי זאת מדיטציה מהטובות ביותר ולא הייתי שורד הרבה זמן ללא זה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב.
    לנושא,הטיפ עם החושך בחדר באמת טוב,שאר הטיפים צריכים בדיקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חחחחח טילר אני הולך לנסות את זה עם סטלה חושך ומוסיקה נשמע טוב בזמן האחרון אני צריך למחוק קצת שטויות מהראש.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

זאת אכן לא ההגדרה שלי, כי את זה גם אני עושה לפחות כל יומיים שם שירים ועף לעצמי על החיים..
    אבל זה לא נראה לי מדיטציה, זה סתם לעוף על עצמך, מדיטציה זה יותר כזה לשבת להירגע ידיים שלובות וכל החרא הזה, וזה גם מה שנראה שהוא ביקש..
    זה תלוי בהגדרה.

ותמחק תפרטיות שלך, שלח הודעה אחרי שמחקת.
    נערך לאחרונה על ידי Beatz; 12-06-2012 בשעה 19:43.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,692 | הודעות: 8,151,274 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect