ראשית אני מצטער , הכותרת אמורה ליהיות : "איך מתחילים בכסף ברשת"
שלום לכולם , הרבה זמן שלא פרסמתי פה פוסטים , אבל הנה פוסט מאד חשוב שאני חושב שכל מתחיל צריך לקרוא , ואני חושב שהוא יכול להועיל גם למי שלא מתחיל בנושא, אז בלי הרבה דיבורים , אפשר להבין מהכותרת שהפוסט ידבר על איך מתחילים בכסף ברשת .
כסף ברשת הוא נושא מסובך , ומורכב , ובשביל להרוויח באמת צריך לאמץ כמה דברים , הנה חלק מהם :אז עד כאן המדריך שלי על איך להתחיל בנושא הכסף ברשת , מה כן כדאי לעשות , ומה לא כדאי לעשות , מקווה שנהנתם , יאיר , וכמו כל מדריך , לא לוקח אחריות ^_^ =) .
- מוטיבציה – כוח רצון , אני מאמין שרובכם יודעים מה הכוונה , ואוליי לחלק מכם זה נראה מובן מאליו , אך זהו אחד הדברים החשובים ביותר , בלי מוטיבציה באמת להצליח בתחום , ובלי לאהוב את התחום , יהיה קשה מאד להצליח בתחום .
- ניסוי , תהייה , טעיה – בלי נסיונות חוזרים , לבדוק טעויות , לטעות , ולהבין וללמוד מהטעויות שלכם , יהיה קשה מאד להצליח בתחום , חייבים לדעת איפה טועים כדי לדעת מה לשפר =) .
- סכום התחלתי – יהיה קשה מאד מאד להתחיל בהרבה מאד תחומים בכסף ברשת , בלי סכום התחלתי , בבאקסים יהיה קשה להרוויח סכומים גדולים בזמן לא ארוך מדי, בלי סכום התחלתי , בשיווק יהיה קשה עד בלתי אפשרי להצליח בלי סכום התחלתי , בהייפים , או בתוכניות שונות .
- לדעת מושגים – כדאי לדעת מושגים בנושא , יהיה קשה מאד לסגל קריאה רצופה במאמר בנושא , בלי לדעת מושגים , למילון מושגים אפשר להכנס ללינקיה .
- לא ליהיות מקובע – ליהיות מקובע זה דבר מאד לא מומלץ בתחום , אם תיהיו מקובעים באתר מסויימם , קמפיין מסויים , תוכלו ליפול – ובגדול , בעיקר בתחום השיווק , אך זה לגיטימי לעד תחומים בנושא .
- לדעת ליצור קשרים חברתיים שיעזרו לכם בעבודה – למדו כיצד ליצור לעצמכם קשרים חברתיים עם אנשים שמתעסקים בתחום , כך תוכלו להתייעץ עם אנשים , להחליף כספים בארנקים , לשמוע על אתרים חדשים , לראות מדריכים חדשים , לשתף ידע עם אנשים , וללמוד המון , לכן חשוב לדעת ליצור קשרים חברתיים ( אני לא ממליץ להפגש מעבר לאינטרנט ) עם אנשים באינטרנט .
- עדיף לא ליהיות קמצן – זוהי תכונה ממש ממש רעה בתחום , קמצנות יכולה לסגור לכם הרבה דלתות להרבה תוכניות טובות , אתרים טובים , שותפויות ועד . . .

ציטוט ההודעה

.