קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חייב ייעוץ !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-04-2006, 18:43
  2. [שאלה] ייעוץ לפני קנייה , Samsung SGH-E730 במוחי
    על ידי Moshe בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 22:15
  3. ייעוץ ב winner
    על ידי Program בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 13:22
  4. ייעוץ בBW2 דחוף!!
    על ידי Hunter-Of-Death בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 18:48
  5. [ייעוץ] מה כדי להוריד?
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 03:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[ייעוץ] החלטות ושלמות

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [ייעוץ] החלטות ושלמות

אהלן חבר'ה
    אני צריך מכם כמה טיפם באופן כללי שיעזרו לי להיות החלטי ושאני אהיה שלם עם ההחלטות שאני לוקח ויעמוד בהם מבלי שאני ירגיש פספוס או חוסר שלמות או שאני ישנה את דעתי כל פעם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

יש משהו יפה בקבלת החלטות עם דד-ליין . לא משנה מתי תקבל את ההחלטה , גם אם ברגע שאתה מקבל את האפשרויות וגם רגע לפני שאתה חייב להחליט , תמיד יהיה מתח ולחץ ולילות בלי שינה וכאלה . אתה כמעט אף פעם לא תהיה בטוח במאה אחוז שלקחת את הבחירה הנכונה .
    מפה המסקנה והאימרה הידועה : "מה שיהיה יהיה" . אתה חופשי מאחריות לתוצאות . אתה זורם עם החיים . לקחת ללב דברים שאתה לא יכול לשנות זה כמו לדפוק מסמר בקיר עם הראש , פשוט לא עושים את זה .

תלך עם האינטואיציה ויהיה בסדר .

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

״אדם קוצר את מה שהוא זורע״.
    קבלת ההחלטות שלך צריכה להסתמך על משפט זה.
    הצב לעצמך מטרות (על-פי התחומים החשובים בחייך (דוגמא: בריאות, כלכלה, אהבה - Top 3)), ובנה להם מסלול, בחר דרך שתוביל אותך להשגת המטרה.
    הדרך תהיה לטווח הארוך, ותהיה בעלת וויתורים בטווח הקצר. סיבה: ״מה שבא בקלות, הולך בקלות״.

לסיכום:
    בחר תחום, הצב לו מטרות, בנה מסלול ארוך טווח (מעשי!) שיוביל אותך אל עבר המטרה, תתמיד, תאמין, תהיה חזק לאורך הדרך, ולבסוף.. תהנה מהצלחה בחייך.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    יש משהו יפה בקבלת החלטות עם דד-ליין . לא משנה מתי תקבל את ההחלטה , גם אם ברגע שאתה מקבל את האפשרויות וגם רגע לפני שאתה חייב להחליט , תמיד יהיה מתח ולחץ ולילות בלי שינה וכאלה . אתה כמעט אף פעם לא תהיה בטוח במאה אחוז שלקחת את הבחירה הנכונה .
    מפה המסקנה והאימרה הידועה : "מה שיהיה יהיה" . אתה חופשי מאחריות לתוצאות . אתה זורם עם החיים . לקחת ללב דברים שאתה לא יכול לשנות זה כמו לדפוק מסמר בקיר עם הראש , פשוט לא עושים את זה .

תלך עם האינטואיציה ויהיה בסדר .
    "מה שיהיה יהיה" זו קצת אימרה חסרת אחריות, זה טוב לזרום במובן מסוים, אבל ברגע שאתה צריך לקבל החלטה מסוימת כמו איזה מקצוע ללמוד,איזה תפקיד בצבא, דברים כאלה אתה צריך לחשוב מה בדיוק יתאים לך ומה אתה רוצה, הקטע הוא שאני הרבה פעמים שאני רוצה לגבש החלטה אני לא יודע מה אני רוצה, אני אפילו לא מצליח להבין את האינטואיציה שלי, ואם אני מחליט משהו ואני רואה מישהו שבחר במשהו הפוך ממני, כמו תפקיד בצבא זה מה שקרה לי לאחרונה, אז אם אני רואה שהוא נהנה או משהו כזה, ישר אני אומר לעצמי אולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כאילו מן תחושה כזאת של "קלות אופי"

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    ״אדם קוצר את מה שהוא זורע״.
    קבלת ההחלטות שלך צריכה להסתמך על משפט זה.
    הצב לעצמך מטרות (על-פי התחומים החשובים בחייך (דוגמא: בריאות, כלכלה, אהבה - Top 3)), ובנה להם מסלול, בחר דרך שתוביל אותך להשגת המטרה.
    הדרך תהיה לטווח הארוך, ותהיה בעלת וויתורים בטווח הקצר. סיבה: ״מה שבא בקלות, הולך בקלות״.

לסיכום:
    בחר תחום, הצב לו מטרות, בנה מסלול ארוך טווח (מעשי!) שיוביל אותך אל עבר המטרה, תתמיד, תאמין, תהיה חזק לאורך הדרך, ולבסוף.. תהנה מהצלחה בחייך.
    הקטע עם המטרות אני אוהב ואני באמת יתחיל להציב לעצמי,
    אבל הבעיה שלי היא כמו שאמרתי למעלה, בקשר לקבלת ההחלטות,יש משהו במשפט הזה שלך אני בטוח שזה יעזור לי לגבש את ההחלטה באותה רגע אבל קצת קשה לי להתמיד בה כי כשאני רואה מישהו עם משהון אחר משלי אני ישר מתבלבל.

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי itzik360 צפיה בהודעה
    הקטע עם המטרות אני אוהב ואני באמת יתחיל להציב לעצמי,
    אבל הבעיה שלי היא כמו שאמרתי למעלה, בקשר לקבלת ההחלטות,יש משהו במשפט הזה שלך אני בטוח שזה יעזור לי לגבש את ההחלטה באותה רגע אבל קצת קשה לי להתמיד בה כי כשאני רואה מישהו עם משהון אחר משלי אני ישר מתבלבל.
    אם תמשיך להסתכל במקום לעשות, אתה תישאר תמיד כישלון בהשוואה לאחרים.
    בחר את מה שאתה רוצה לעשות, ופשוט עשה אותו! הפסק לחשוב כל כך הרבה.. פשוט תחליט, ותבצע.
    תחשוב על זה.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי itzik360 צפיה בהודעה
    "מה שיהיה יהיה" זו קצת אימרה חסרת אחריות, זה טוב לזרום במובן מסוים, אבל ברגע שאתה צריך לקבל החלטה מסוימת כמו איזה מקצוע ללמוד,איזה תפקיד בצבא, דברים כאלה אתה צריך לחשוב מה בדיוק יתאים לך ומה אתה רוצה, הקטע הוא שאני הרבה פעמים שאני רוצה לגבש החלטה אני לא יודע מה אני רוצה, אני אפילו לא מצליח להבין את האינטואיציה שלי, ואם אני מחליט משהו ואני רואה מישהו שבחר במשהו הפוך ממני, כמו תפקיד בצבא זה מה שקרה לי לאחרונה, אז אם אני רואה שהוא נהנה או משהו כזה, ישר אני אומר לעצמי אולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כאילו מן תחושה כזאת של "קלות אופי"
    זו האמירה הכי אחראית שיש .
    זה אמירה שבאה להגיד "אני מספיק סומך על עצמי ועל כל היכולות שרכשתי וכל החוויות שעברתי כדי שלא משנה לאן החיים שלי יתגלגלו , אני ידע להתמודד עם הכל ולהוציא ממנו את המקסימום " .

אתה חיי במציאות שכולם יודעים להגיד לך מה אתה רוצה . ולא פלא שבגלל זה אתה לא מצליח להבין מה בכלל אתה רוצה . אני לא מציע פה איזה פתרון קסם , אני מציע מה שעובד בשבילי . האינטואיציה . תענה לעצמך בראש תוך פחות משניה , קרבי או ג'וב ?
    ענית ? יופי . לא משנה לפי מה בחרת או מה בחרת , תדאג שיהיה לך טוב איפה שאתה נמצא .

עוד דבר אחד . הדשא של השכן תמיד ירוק יותר אבל הקטע שלך בכלל אין גינה .
    הוא לא יחיה את החיים בשבילך , זה החיים שלך ואם תקבע את החיים שלך לפי הבחירות של החבר שלך אף אחד לא מבטיח לך שתסדר טוב במסגרת חיים שהוא בנה לעצמו ואתה הולך לפיה .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,960 | הודעות: 8,150,542 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect