מסגרת:
יורו 2012
אצטדיון:
אצטדיון ורשה - פולין, מושבים: 58,145
פולין לקראת המשחק
:
פולין מגיעה למשחק בידיעה שהיא זאת שפותחת רשמית את היורו ותעשה הכל שלא תאכזב. במשחק הידידות האחרון שלה היא הביסה 0:4 את אנדורה ומשחק ידידות שלפני כן ניצחה 0:1 את סלובקיה. השחקן המרכזי בפולין שהולך להנהיג אותם בהתקפה הוא לבנדובסקי אשר משחק בדורטמונד, חלוץ נפלא שבקלות יוכל להיות מלך השערים ונקווה בשביל פולין שידעו איך להשתמש בו ובקובה נכון כדי שזה יקרה.
לבנדובסקי. ינהיג את פולין בהתקפה
יוון לקראת המשחק
:
יוון מגיעה למשחק הזה כשהיא יודעת שהיא הפייבוריטית בבית ותנסה להיאבק שאר הנבחרות ולעלות לשלב הבא ואולי לעשות את סנסציית יורו 2004 כשזכתה ביורו. היא מגיעה למשחק לאחר שבמשחק הידידות האחרון שלה היא ניצחה 0:1 את ארמניה ולפני כן יצאה תיקו 1:1 עם סלובניה. ליוון יש שחקנים טובים שיכולים לקחת אותה רחוק והיא מגיעה פחות מפוקסת מפולין אבל הכל יכול להשתנות על המגרש.
שחקני יוון יחגגו גם על חשבון פולין?
הימור אישי:
כפי שהיה ניתן לראות המשחק הידידות, פולין נראית יותר טוב ומגיעה הרבה יותר מפוקסת כשיש לה גם קהל ביתי שיתמוך בהם אבל אני מאמין שברגע האמת הכוכבים של יוון יפרצו ויתנו להם ניצחון.
אצטדיון וורוצלב - פולין, מושבים: 42,771
צ'כיה לקראת המשחק
:
צ'כיה מגיעה ליורו הזה לאחר שניצחה את ישראל 1:2 והפסידה להונגריה 2:1 במשחקי ידידות. גם צ'כיה אחת מהקבוצות החזקות בבית שמסוגלות להעלות לשלב הבא, כי יש לי את השחקנים המתאימים. נתחיל עם השוער הנפלא פטר צ'ך כמובן שמוביל את ההרכב של צ'כיה והוא יכול מאוד לעזור להם להגיע כמה שיותר רחוק, כי בנבחרת יש הרבה כישרון.
פטר צ'ך, המנהיג של צ'כיה
רוסיה לקראת המשחק
:
רוסיה מגיעה למשחק במומנטום נפלא לאחר שהביסה 0:3 במשחק ידידות את איטליה החלשה. רוסיה כנראה הקבוצה הכי טובה בבית וגם מבינים למה, החיבור בין השחקנים הוא פנטסטי והקבוצה מגיעה ליכולות יוצאות דופן בעיקר שארשאבין בהרכב. אני בטוח שהיא תעלה רק השאלה היא אם היא תצליח לעזור את ההישג נהדר מיורו 2008 ולהגיע לחצי הגמר ?
הקפטן ארשאבין יוביל אותה לניצחון ?
הימור אישי:
המשחק הטוב כרגע בבית א', שתי הנבחרות במומנטום טוב ואף קבוצה לא תוותר בקלות, ייגמר בתיקו.
-----------------
טבלת הבית: