תגידו...
יש תרבויות יותר עתיקות מהיהדות - התרבות השומרית,
יש תרבויות שצצו קצת אחרי היהדות, האלים היוונים והרומים וכו' וכו'...
למה כל אלה לא נכונים?
למה כל כל האלים שקדמו ליהדות ואחרי היהדות - לא נכונים\לא קיימים?
תגידו...
יש תרבויות יותר עתיקות מהיהדות - התרבות השומרית,
יש תרבויות שצצו קצת אחרי היהדות, האלים היוונים והרומים וכו' וכו'...
למה כל אלה לא נכונים?
למה כל כל האלים שקדמו ליהדות ואחרי היהדות - לא נכונים\לא קיימים?
One Shot - One Kill
|
|
אנשים ״באמת״ ראו את מעמד הר סיני כמו ש״באמת״ ראו את ישו הולך על המים. איזה סימוכין יש לטענה שלך? הוכחות משהו?
לא חשבתי ככה...
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:45.
תגיד לי מה ת'רציני?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
וואו זה התגובה הכי ******* שראיתי מזה הרבה זמן,
ואני נמצא בפורום שנתיים.
איי הרגת אותי חחחחחח
גדול.
"לא נכונים" משמע האלים לא קיימים.
תהיה בריא גבר,
באמת.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 10-06-2012 בשעה 23:09.
One Shot - One Kill
איך הגעת לטענה שאם נולדו לפני אז אני לא נכון או אמיתי?? זה לא הגיוני בכלל מה שאתה אומר.
אברהם אבינו על פי אגדות התנך, היה חי בעידן האבן בהשוואה לעולם שלנו היום.
סך הכל טענות המאמינים מבוססות על ספר אגדות ללא כל הוכחות, ולכן הן זוכות להתעלמות ולעג. טענת ״כל העם ראה״ לא תופסת אם אין לך אפשרות להוכיח שהעם היה באזור הזה בכלל. פאק איט, אין לאף אחד מושג איפה על כדור הארץ ההר הזה אמור להיות. יש לך טענה, תציג הוכחות התומכות בה. אין לך? אז אל תתפלא כשיורדים על הטענה שלך.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:45.
הבא שמשלב כינוי גנאי כגון הטיות שונות של טמטום או מטומטם ימצא עצמו מחוץ לפורום.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
צר לי להעיר למפקח בעת מילוי תפקידו אבל הפורום הנ"ל מתנהל בצורה קצת שונה משאר הפורומים פה.
מדובר פה הרבה יותר מסתם דיון אלא על ראיית עולם שלמה ולעיתים אדם המציג את ראיית עולמו ואז מגיע אדם הסותר אותה בהינף יד משום שהוא מאמין שהנקודה בה הוא עומד טובה יותר עשויה לגרום לצד הראשון להגיב בצורה קצת תוקפנית (אומנם להבדיל הבדלה אחת או שניים, שפה לא ראויה חמורה יותר מאדיוט או טיפש בהחלט מצדיקה גינוי)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update