אני לוחץ על הנקודות של מישהו וזה לא מראה לי שום דבר (אני יודע איך שולחים נקודות וזה לא מצליח לי) למה זה ככה?
ספוילר:
נכתב במקור על ידי iGodDark אני לוחץ על הנקודות של מישהו וזה לא מראה לי שום דבר (אני יודע איך שולחים נקודות וזה לא מצליח לי) למה זה ככה? כשאתה לוחץ, מה קורה?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir כשאתה לוחץ, מה קורה? כלום זה ככה מלא זמן , אבל פרשתי שזה התחיל לקרות ולא התיחסתי לזה כלכך ועכשיו אני בא לשלוח נקודות ונזכרתי בזה.
נכתב במקור על ידי iGodDark כלום זה ככה מלא זמן , אבל פרשתי שזה התחיל לקרות ולא התיחסתי לזה כלכך ועכשיו אני בא לשלוח נקודות ונזכרתי בזה. כשאתה לוחץ, יש מצב שזה נוצר במקום אחר בדף אולי?
נכתב במקור על ידי Shir כשאתה לוחץ, יש מצב שזה נוצר במקום אחר בדף אולי? לא , פשוט לא קורה כלום
נכתב במקור על ידי iGodDark לא , פשוט לא קורה כלום תנסה להכנס לקיר של המשתמש, ללכת ללשונית השנייה שם איפה שרשום "אודותיי", ללחוץ על מס' הנק' ולשלוח משם עבד?
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי ExcluSive תנסה להכנס לקיר של המשתמש, ללכת ללשונית השנייה שם איפה שרשום "אודותיי", ללחוץ על מס' הנק' ולשלוח משם עבד? עדיין לא עבד
נכתב במקור על ידי iGodDark עדיין לא עבד העניין מועבר למישהו שמבין בבעיה, אנא המתן בסבלנות
הבעיה היא לא בפורום אלא בדפדפן שלך/ התוספים. דרך איזה דפדפן ניסית לשלוח? נסה דרך דפדפן אחר.
נכתב במקור על ידי -Dor- הבעיה היא לא בפורום אלא בדפדפן שלך/ התוספים. דרך איזה דפדפן ניסית לשלוח? נסה דרך דפדפן אחר. google chrome אני ינסה בדפדפן אחר ויחזיר תשובה.
חוקי הפורום