קרדיט לאתר אחר.

מה צריך ? -
  1. 10 מיל לפחות
  2. רמה 30 +
  3. שחקן אחד מיינר + אקססורי רמה 4 (Proffesions)
  4. שחקן אחד אלכמיסט (לא חובה ולא רצוי) - בשבילו אתם צריכים חבר שיעביר לכם את הדברים .
  5. רצוי חנות כדי לשים מחירים גבוהים וקצב מהיר יותר (בספאם קשה יותר למכור)

מתחילים [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/biggrin.gif[/IMG] -
להתחלה בואו אם המיינר שלכם , ותקנו מנאק :
600 - Adamatium Ore
200 -
Intermediate Mold

שמזה אנחנו אמורים לקבל 200 Adamantium Plate (לפעמים יכול לצאת לכם גם (Magic Powder (Brown - תשמרו את זה זה יכול להיות שימושי גם לכם וגם אנשים לפעמים קונים אותם) אם יוצא לכם כמה Magic Powder פשוט לכו ותקנו עוד קצת חומרים בשביל שיצא לנו 200 Adamantium Plate .

עכשיו לכו ותקנו מנאק :
200 - Intermediate Abrasive

ולכו ליהלום הגדולה הזאת (כמו שאמרתי אתם צריכים להיות רמה 4 באקססורי בשביל שיצא לכם 100%)
עכשיו יש את האנשים הנחמדים האלה ששמים Extractor ב1 מסוס - אם יש אחד כרגע אז יש לכם מזל (אתם לא צריכים להעביר את הכל לשחקן אלכמיסט כדי לעשות את הExtract) .. תכינו Nimble Ring II בכל הסלוטים שיש לכם בEQUIP ותעשו לכל הטבעות שעשיתם Extract (אני יודע שזה אמור לקחת זמן אבל ככה זה שלא יודעים לעשות נ"ט) תעשו את זה מלא עד שיגמרו לכם הטבעות להכין .

אתם אמורים לקבל בסוף משהו בסביבות ה450 - (לא מצאתי תמונה טובה)

(לפעמים גם יוצא Advanced שגם אותם אתם יכולים למכור)
תמכרו אותם 100k כל אחד - זה יהיה ממש קל אם יש לכם חנות ..
אם אין לכם חנות - תורידו את המחיר ל85k וזה יקח קצת יותר זמן ..
אז בסוף יוצא משהו כמו :
בעלי חנות -~45M
למי שאין חנות -~ 38.2M
ד"א אתם יוצאים בסוף גם משהו כמו רמה 5 מיינר ורמה 10 אקססורי (עשיתי את זה עם שחקן חדש)

זהו חברים ,
כאן המדריך שלי מסתיים ..
אני יודע שזה לוקח ממש הרבה זמן ,
אבל בסוף יש רווחים וגם אלה שבכלל לא יודעים להשיג מסוס
יצליחו ! [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]

אם אני לא צודק פה איפשהו במדריך בבקשה תתקנו אותי , זה המדריך הראשון שלי ואני בעצמי לא ממש מבין באיך להשיג מסוס ..

*חשוב - תקנו להתחלה גם בערך 38 בקבוקי FATIGUE (כל בקבוק 100K-אל תדאגו המחיר הזה כלול במחיר הסופי שהוא 10M)
הם מורידים לכם 30 FATIGUE כל פעם שמשתמשים וככה לא תצטרכו לחכות כמה
ימים כדי לסיים את התהליך , ככה הם נראים - (סליחה שהתמונה בסינית)