הבנתי שצריך לעשות שבוע שבוע נכון?,
איך עושים את זה?,כי רוב הסיכויים שאני בתור ג'ובניק יקבל תפקיד של חמשושים ,לא?
ובכלל מפעלים שיקחו אותי לעבודה לשבוע כן ולשבוע לא?
הבנתי שצריך לעשות שבוע שבוע נכון?,
איך עושים את זה?,כי רוב הסיכויים שאני בתור ג'ובניק יקבל תפקיד של חמשושים ,לא?
ובכלל מפעלים שיקחו אותי לעבודה לשבוע כן ולשבוע לא?
|
|
קודם כל, אתה לא חייב לעשות שבוע שבוע, אם תהיה קרוב לבית ובתפקיד שיתנו לך לצאת בו יומיות אפשר לעבוד כל יום בערב למרות שזה פיזית מאוד קשה.
רוב הסיכויים כמו שאמרת שתקבל תפקיד של חמשושים אבל זה תלוי בחיל ובתפקיד שלך, אתה תמיד יכול לעשות בעיות ולהיות נפקד עד שיתנו לך להיות טבח או מאבטח מתקנים או משהו בסגנון... למרות שזה חרא של תפקידים, אני הייתי מעדיף לשרת בתפקיד נורמלי ולעשות 11\3 מאשר להיות טבח או מאבטח. בכללי בצבא יש סיבה לזה שנותנים לעשות שבוע שבוע, כמעט כל התפקידים האלה הם חרא של תפקידים
תהיה בריא כמה אתה חופר על הצבא הזה- אין לי בעיה עם זה תאמין לי, אבל אתה שואל דברים שתהיה לך תשובה עליהם, אין חכם כבעל נסיון.
עוד לא התגייסת(אם כן אז אתה בטח כמה ימים) לך תעשה טירונות סיים עם זה בראש שקט והנאה, ואז תקבל ת'שיבוץ שלך, מה אתה קובע איפה תהיה ואיזה תנאים יהיו לך? תאמין לי שביום שתצטרך לקבל תשובה תדע את כולם יותר טוב מאיתנו, מי יכול להגיד לך עכשיו מה תקבל ולאיפה תשובץ, סיים טירונות ותבוא לפה להתייעץ על עבודה.
אתה שומע את עצמך? לעשות יומיות בשביל לאמץ כלב? אתה בטוח שאתה גר על כדור הארץ? סליחה לא מתפקידי לשפוט אותך, אם זה מה שמושך אותך וגורם לך הנאה מי אני שאמנע ממך את זה,אני רק מנסה להגיד פה שלפי דעתי זה דבר מאוד טיפשי בהשוואה לעיצוב האופי והחיים שלך, וללמוד במה אתה טוב ובמה אתה פחות, מה אתה צריך לשפר וכו',אם אתה שואל אותי זה עדיף ורצוי על פני לאמץ כלב, למה אני אומר את זה? כי יומיות זה דבר מעפן, בד"כ מי שעושה יומיות לא אוהב את התפקיד שהוא עושה,(85% מהחייילים כאלה ואני הכי לא לארג' בעולם כי אני בטוח שזה יותר ממה שציינתי) לא תעבור פחות משנה(במקרה הטוב) וישעמם לך ותמרמר ותרצה לבכות על החיים שלך ולצאת מהצבא, פנה למשהו שמעניין אותך, תיקח מהצבא את הכלים שהוא נותן לך,בין אם זה מקצועי ובין אם זה משהו שישנה אותך, יבגר אותך, יעשה אותך בן אדם טוב(אני לא אומר שאתה לא) כמו שאתה רוצה להיות וכמו שאתה מצפה ממך, כאן זו התחנה לשינוי, אז תחליט אתה מה אתה מעדיף, לאמץ כלב או לנסות לעצב את חייך מחדש...
כבר באמצע האשכול איבדתי עניין בשטויות שנרשמות פה.
האשכול ננעל. אם תרצה תשובות רציניות תשאל שאלות רציניות. במידה והמופע ליצנות הנ"ל יחזור על עצמו, תורד לך הגישה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363