קרדיט לאתר אחר.

קודם אני רוצה להסביר על איך לדעת מה לקנות לכל דמות בלי ממש לדעת מה הסקיל עושה.

דבר ראשון יש
Attack Damge
: (כוח פיזי)
אם תסתכלו על הסקיל תוכלו לראות דבר כזה
(+X)
אם זה בצבע אדום ככל שתקנו יותר AD-Attack Damge הנזק יגדל. (X מציין את הבונוס שתקבל)

דבר שני יש
Ability Power
: (כוח קסם)
(X+)
אם זה בצבע ירוק ככל שתקנו יותר AP-Ability Power הנזק יגדל.(X מציין את הבונוס שתקבל)

דבר שלישי ודי נדיר יש
Armor
:
(X+)
אם זה בצבע צהוב ככל שתקנו יותר Armor
הנזק יגדל.
* אני לא ממש סגור על הדבר הזה תתקנו אותי אם אני טועה.

זה ממש הבסיס עכשיו נעבור לשלב הבא,עכשיו אתם פחות או יותר יודעים מה לקנות ולא תגיעו למצב שתקנו לAnivia AD.

יש כל מיני מקרים מיוחדים של שחקנים שכל הסקילים שלהם או רובם פועלים על AP/AD אך בכל זאת בונים אותם אחרת,למה?
אז ככה יש שחקנים למשל כמו Tristina שבאמת כל הסקילים שלה פועלים על AP אבל לסקילים האלה יש CD גדול,וגם הנזק שלהם
בקומבו קטן לעומת שאר המייג',כמו כן יש לה סקיל שמוסיף AS ככה שאם הולכים על AP הוא סתם מתבזבז. לכן היא עדיפה כDPS.

כמובן שכל אחד יעשה מה שבאלו.

**חשוב לקרוא כל סקיל להבין מה הוא עושה פחות או יותר ולקרוא את הPassive(יכולת מיוחדת לכל שחקן ושחקן) ולנסות להתאים את הבילד לשחקן.

בשלב הבא אני יסביר מה לקנות בכל משחק נגד שחקנים מסוימים שמתבססים על דברים מסוימים וכיצד לחסום אותם פחות או יותר
בקיצור(Counter):

חלק זה יכול בהחלט לעזור גם לטנקים שלא משתמשים בדמג רב. (Shen,Rummus,Mundo וכו'..)

הסוג הראשון של החפצים הם:Magic Resists בקיצור MR ובעברית התנגדות לקסם.

יש חפץ בסיסי שהוא בד"כ מצויין נגד רוב המייג' וזה

Banshees-Veil- כל 45 שניות זה חוסם מתקפת קסם אחת בנוסף הוא מביא גם 50 הגנה מקסם,375 חיים ו375 מנה.
מצויין נגד כל המייג שהקומבו שלהם חזק.

אם יש מולכם הרבה מייג' ואתם יותר טנק אז כדי לכם גם לקחת:

Force Of Natrue- מוסיף 76 התנגדות מקסם,40 חיים כל 5 שניות, ו8% מהירות הליכה. הPassive-כל שניה מחזיר 0.35% חיים.

הסוג השני זה Armor-הגנה.
הוא מתאים נגד כל הDPS למיניהם שמתמקדים בAD.

החפץ הראשון שאני ממליץ עליו הוא גם לא כל כך יקר וגם עוזר זה :

Thornmail-מוסיף לכם 100 Armor ומחזיר ליריב 30% מהנזק שהוא עושה.

אם יש לכם סקילים שהם AOE Per Sec ובאלכם עוד חפץ שיוסיף לזה וגם יביא לכם הגנה וחיים(למשל Rummus;Morde)

Sunfire-Cape-מוריד לכל מי שמסביבך 35(לא הרבה נזק אבל נחמד מאוד) ומוסיף לך 450 HP ו45 ARMOR.

**החפצים הנ"ל יכולים להתאים לכל שחקן ולא רק לטנק אני אפילו ממליץ לשמור מקום לחפץ הגנתי בבילד כדי שלא תהיו טרף קל.

חפץ שיכול להתאים לשחק עם מלא HP זה :

Madreds-Bloodrazor-מוסיף לך בונוס של 4% מהחיים של היריב לכל התקפה. מתאים מאוד נגד Mundo למשל.

חפץ שיכול לעזור נגד שחקן עם הרבה Armor:

The-Black-Cleaver- על כל התקפה שאתם עושים יורד ליריב 15 Armor עד 3 חלקים,כלומר (45-) למשך 5 שניות.
זה מוסיף גם AD וAS.

עוד חפץ שיכול לעזור:

Starks-Fervor-מביא 20 AS.ולכל מי שילדך מהקבוצה שלך הוא מוסיף 20% לייף סטיל 30 חיים כל 5 שניות ו20% מהירות התקפה. בנוסף לכל האוייבים שמסביבך הוא מוריד את הARMOR ב20.

חפצים שהם גם MR וגם ARMOR:

הראשון הוא חפץ מאוד מומלץ:

Aegis-Of-The-Legion- מוסיף לך : 18 הגנה,24 הגנה מקסם ו270 חיים. בנוסף לכל חברי הקבוצה שלך הוא מוסיף:
12 הגנה,15 הגנה מקסם ו8 התקפה.

השני,חפץ שאני אישית פחות אוהב זה:

Guardian-Angel-מוסיף לך: 68 הגנה ו38 הגנה מקסם. היכולת שלו שמתי שהורגים אותך אתה חוזר עם 750 חיים ו350 מנה.
הCD-5 דקות.

- אם חשוב לכם להישאר הרבה זמן בליין תמיד תוכלו לקנות Potion או אם לא באלכם לקנות כל פעם שיקויים תוכלו לקנות

Life Steal-אם אתה DPS
Spell Vemp-אם אתה MAGE

- אם הCD שלכם גבוהה תמיד תוכלו לקנות חפצים שמורידים את הCool Down הם נמצאים בMagic>CoolDown.

-יש עוד חפצים שגדלים ככל שאתם הורגים יותר.כמובן שכדי לקנות אותם רק אם יש לכם הרבה הריגות.

למייג יש את:
עד 20 סטאקס. על כל הריגה אתה מקבל 2 סאטקס על אסיסטס 1 . כל סטאקס מוסיף לך 8 AP. שיש לך 20 סטאקס אתה מקבל גם
-20% CD.

לDPS יש את:
גם כן עד 20 סטאקס.על כל הריגה אתה מקבל 2 סאטקס על אסיסטס 1. כל סטאקס מוסיף לך 5 AD.שיש לך 20 סטאקס אתה מקבל גם 15% MS-הכוונה מהירות(בהליכה).

לטנק יש את:
גם כן עד 20 סטאקס.על כל הריגה אתה מקבל 2 סאטקס על אסיסטס 1.על כל סטאקס אתה מקבל 32 חיים.שיש לך 20 הנזק שאתה מקבל מצטמצם ב15%.

סוג חדש של חפצים שכנס לפני כמה פאטצים אלו הן: Tenacity.
יש חפץ אחד כזה שמתאים לכל אחד מהדמיות(מייג,טנק,DPS)
הם מורידים את הזמן של הCrowd Control-CC בעיקרון זה מוריד את הזמן של כל הStun,Slow וכו'.. לדוגמא:
*אין אפשר לעשות סטאקים לחפצים אלו!