קרדיט לאתר אחר.

1.לא להתחיל רנקד לפני שאתם מתאמנים על 90 % - 100% ממה שכתוב פה (לאלה שלא התחילו )

2.לא להתחיל רנקד אם אתם מרגישים לא מוכנים תגיעו ל 400-200 ניצחונות תלמדו שם מטעויות. איך לקנטר. דרכי משחק.פארם

3. חשוב לדעת את כל תפקידי המשחק(AD CARRY ועוד) ושהיה לך לפחות 4-3 דמויות מכל סוג שאתם שולטים בהם. לא לקנות לי JANNA ולהשאיר לי אותה בלי שימוש תתאמנו אליה

4.לכל תפקיד יש כמה דברים שחשוב לדעת:

AD CARRY- חייב להיות בBOT עם סופורט + לקבל פארם גבוה (ורצוי גם הריגות) + לדעת לשחק בדמות (לא לקחת CAIT בלי לדעת למה משמש ה W ועוד .. )

AP CARRY- בדרך כלל בMID (לא חובה כגון FIDDLE שיכול JUNGLE) + לקבל פארם גבוה (ורצוי גם הריגות) + לדעת לשחק בדמות (לא לקחת ANIVIA בלי לדעת שאפשר לפוצץ את ה Q באוויר ועוד..)

SOLO TOP-בדרך כלל ב TOP ("נכון מוזר" ) + חייב לקבל פארם + לדעת לשחק (לא לקחת לי IRELIA ולמקסס Q ראשון o.O ועוד) + לדעת לשלוט בליין טוב - כגון PUSH . איך להתכונן לGANK מ הJUNGLER.איך לשלוט בפארם . איך להיות נגד 2 (למקרה כזה ) ועוד ..

SUPPORT- הולך אך ורק לBOT עם ה AD CARRY + לא צריך פארם בשיט צריך להרחיק לפעמים את האויב מהפארם (הפארם של הסופורט בא מהגנה על הטורט הדרך כלל חוץ מזה כלום) + להשאיר את כל הקילים ל AD CARRY גם אם עשיתם את כל הDMG (נגיד לEZ יש אולטי תשאירו את האויב וEZ יהרוג אותו עם ה אולטי ..) + לעזור ל AD CARRY גם אם זה עולה לכם בחיים + וכן לדעת לשחק + חשוב לזכור לא משנה מה ה AD CARRY הוא העוגייה שלך אתה צריך לשמור עלייה לכל אורך המשחק 3:

JUNGLER- הולך לJUNGLE ("מעניין למה" ) + חייב SMITE ל JUNGLE מהיר (לפעמים אפשר בלי אבל לא תמיד ) + חייב לדעת לעשות GANKS + לדעת לנקות JUNGLE + לדעת BUILD מתאים + חייב לעזור לקבוצה גם אם הם לא מבקשים + צריך לראות מה התוכנית של מי שבליין לפני שאתה נכנס לGANK - נגיד הוא כותב או אתה כותב לו לך תקבל DMG ואז תברח לפה ואז נקפוץ עליו (כגון לא לצאת כמו מטומטם להפתיע את מי שאיתך ולפספס קיל סתם .

5.דפי RUNES ו MASTERIES !!!!!!!

6.לא לקלל את הקבוצה נגיד..
יש מישהו מטומטם שפספס דאבל קיל אל תבואו עליו "יא בן זונה מה עשית הרסת את המשחק !!! איך פספסת את זה @!##%!#%@#! נוב מסריח תמחק את המשחק "
בני אדם עושים טעויות !!! אז מה שהוא פספס DOUBLE תסביר לו לפעם הבאה מה לעשות אם אתה רואה שהוא מתקשה תגיד לא זה לא נורא אל תהרוס לו את מצב הרוח
תאמינו לי שמזה שאתם מקללים אותו זה לא יעזור לקבוצה או לכם : אתה מעוצבנים . הוא מעוצבן . הוא יכול לעשות טרול . הוא יכול להיות AFK . אתם מהעצבים יכולים לעשות טעויות ועוד..
תהיו יותר נחמדים לאנשים והם יבטחו בך נגיד בסוף אתה חושב שאתם יכולים לנצח אבל בגלל שאף אחד לא בוטח בך הםר עשו SURR כזה הוא ועוד 4 כן ואתה לא והכל בגלל שהרסת
את המצב רוח אף אחד כבר אין תקווה - תחשבו לשנייה מה הם חושבים טוב בוא נראה : הקבוצה השנייה בפיד יש לנו מישהו שמקלל אותנו יש מישהו נוב שמת הרבה (שבדרך כלל זה לא
נעים שבנוסף מישהו מקלל אותך ) כולנו בני אדם לכולנו יכול להיות משחק גרוע שנהיה גרועים בוא בטעות גם בלי כוונה ...
סרטוני עזרה :

7.לעולם לא לוותר תמיד יש סיכוי לנצח יכול להיות TEAM FIGHT שיעשה את המהפך המושלם שיוביל אותך לניצחון .

8. בכל סיכוי קטן שיש לך את האפשרות לנצח או להתקדם לניצחון (PUSH ) תממש אותו כהגל יכול להשתנות לא משנה מהתוצאה של הקבוצה שלך . מספיק KENNEN שיעשה לכולם סטאן ואתם הפסדתם לכן אל תגידו לקבוצה DONT WIN ITS FUN כי הכל יכול להשתבש ואז זה לא יהיה כזה FUN .

9. תדע איך לשלוט בליין זה מאוד חשוב

http://www.siz.co.il/view/jmow4yeyuxrk.png.htm

10.לדעת דברים פשוטים כמו PULL . WARDS . CC . LAST HITS . ss\mia\re
מדריכים לעזרה:
http://www.lolisrael.co.il/forum/vie....php?f=5&t=186
-CC
http://solomid.net/guides.php?g=21018
-WARDS
-PULL
-LAST HITS
re\SS\MIA - כשמישהו מהקבוצה השנייה לא נמצא בליין או הולך לגאנק צריך להזהיר את הליינים האחרים אז תכתבו SS מהיר וכשהו חוזר תכתובו RE

11. לדעת דברים טובים כגון הסרטונים הבאים

מומלץ לראות את הכל ...

12.לצאת מהדיכאון של ה ELO HELL אם אתה תתאמנו אתם תצאו משם !!! שמעתי אלפי סיפורים של ילדים שלא בכו על ELO HELL והגיעו להישגים טובים
וכיום מרגישים טוב ב ELO שלהם .

13.לדעת לעשות פארם :
לראות את הסרטון LAST HITS ב 10
לנסות להגיע להישגים כגון 100 פארם ב 10 דקות 300 בכל סוף משחק ועוד ..
(כמובן לא אם אתה סופורט -.- )

14 . לא יודע אבל לא נראה לי מומלץ לשחק LOL אם אתה מעוצבנים זה מוריד מאיכות המשחק ואתם לא נהנים .

(לא חובה v )

15.אם אתה רואים שהקבוצה השנייה לקחה מלא COUNTER PICKS לקבוצה שלך או שהקבוצה שלך גרועה
כגון SHACO AD CARRY אז רצוי לצאת מהCHAMP SELLECT ..

(לא חובה ^ )

וואי איזה חפירה טוב מקווה שעזרתי ..

*לבינתיים זהו אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו*

אני אומר מראש אני לא ELO גבוהה כי לא ידעתי 30 % מהדברים האלה אני מקווה להגיע להישגים גבוהים כעט שהתחלתי לנצח יותר ב DRAFT GAMES מקודם
היה לי פארם על הפנים.. לא ידעתי JUNGLE טוב.. איך לתת PULL.. למה צריך SUPP.. עכשיו אני צוחק על עצמי איך לא ידעתי את כל זה ..
אני יתחיל לעלות את הELO שאני ירגיש מוכן לגמרי בכל מקרה.

בהצלחה!