תודה ונא לא לגלות לי מי נצח , חחחחח אני לא רוצה שיהרס לי
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt תודה ונא לא לגלות לי מי נצח , חחחחח אני לא רוצה שיהרס לי חיפשתי כל הבוקר ומצאתי רק טורנט שכרגע בהורדה. אני אוכל לנסות להעלות לך את זה לשרת צפייה ישירה כשזה יסתיים אבל זה יקח זמן.
נכתב במקור על ידי -OmRi- חיפשתי כל הבוקר ומצאתי רק טורנט שכרגע בהורדה. אני אוכל לנסות להעלות לך את זה לשרת צפייה ישירה כשזה יסתיים אבל זה יקח זמן. כמה ההורדה שוקלת ? ומה האיכות .
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 20-08-2012 בשעה 12:46.
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt כמה ההורדה שוקלת ? ומה האיכות . 1.71 GB,איכות HDTV
נכתב במקור על ידי -OmRi- 1.71 GB,איכות HDTV וואו ,, שוקל הרבה אין שום לינקים ביוטיוב , משהו ?
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt וואו ,, שוקל הרבה אין שום לינקים ביוטיוב , משהו ? אני יכול לארגן לך את הקרב של פאנק ביג שואו וסינה,את הקרב של מיז ומיסטיריו,ואת הקרב של טריפל אייץ' ולסנר. בצפייה ישירה הכל.
נכתב במקור על ידי -OmRi- אני יכול לארגן לך את הקרב של פאנק ביג שואו וסינה,את הקרב של מיז ומיסטיריו,ואת הקרב של טריפל אייץ' ולסנר. בצפייה ישירה הכל. אשמח אם יהיה את השאר גם בצפייה שיריה , אודה לך מאוד אם תביא לי
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt אשמח אם יהיה את השאר גם בצפייה שיריה , אודה לך מאוד אם תביא לי מצאתי צפייה ישירה לכל האירוע,בקרוב זה יפורסם פה.
חוקי הפורום