לכול האתאיסטים איך אתם יודעים שאין אלוהים ?
מישהו ממכם ניסה לשאול את עצמו שאלות בנושא ,איך העולם הזה בנוי ? ממה הוא נוצר ? מהיא התורה ?
איך הגעתם למסקנה הזאת ?
לכול האתאיסטים איך אתם יודעים שאין אלוהים ?
מישהו ממכם ניסה לשאול את עצמו שאלות בנושא ,איך העולם הזה בנוי ? ממה הוא נוצר ? מהיא התורה ?
איך הגעתם למסקנה הזאת ?
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סלח לי שאני אומר את זה אבל מה זה השטיות האלה ? ציפיתי דווקא מימך לתשובה הרבה יותר רצינית!
מה גורם לך לחשוב שאין אלוהים אני דווקא רוצה לשמוע את זה במילים שלך
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 20:47. סיבה: הוספה
חחח הסיבה היחידה שפרסמתי את זה היא כי בדיוק שניה אחרי שסיימתי לראות את זה ראיתי את האשכול שלך זה היה כמו... "סימן מאלוהים"
בכל מקרה למה אני יודע שאין אלוהים?
זה פשוט.
ניתן לספק הסבר רציונלי ומושלם להכל מבלי לקחת ישות אלוהים בחשבון ולכן אם הנתון הזה זניח ואין נחיצות להשתמש בו בהסבר ניתן בבירור להניח שהוא לא קיים..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
המדענים לא יכולים לתת היום הסבר רציונאלי לקיומו של העולם אז אתה יכול ? (אורי ידידי עלי קצת קשה לעבוד)
כול מה שהם מסוגלים להגיד זה תאוריות ,אבל אפילו להם אין עובדה מדעית אחת לגבי כיצד נוצרנו ? תאוריות דרווין ,תאוריות המפץ הגדול הן כולן תאוריות כשמם כן הם ,סה"כ תאוריות שמדענים המציאו אך אלא אינם עובדות מדעיות. עובדה מדעית היא שכדור הארץ סובב סביב השמש זה הוכחה ,תאוריה היא רעיון שמנסה לאתר תופעה מסויימת אבל היא איננה הוכחה (מתוך ויקיפדיה).
אז בוא נצא מנקודת הנחה שאתה לא מסוגל כפי שהמדענים כיום לא מסוגלים רציונלית לאשר או לא לאשר את קיומו של אלוהים. בוא נעבור לשלב הבא!
אתה לא מאמין בו כי לא ראית אותו ? כי הוא לא מדבר איתך ? בגלל איך שהעולם בנוי ? הייתי באמת רוצה לדעת למה ?
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 22:36.
יודע מה בוא נעשה הסכם, אתה לא תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם
ואני לא אדבר על דברים שהם אני לא מבין ככה שנינו נצא מאושריםץ
כי כל מה שכתבת פה בנוגע למדע זה שטויות במיץ ואין מספיק שעות ביממה כדי שאני אפנה לכל טעות שלך ואסביר לגביה..
ההמצאה היחידה שיש לאנשות זה אלוהים.
אין ולו שמץ של קמצוץ של סימן שהוא קיים.
ךעומת זאת למדע יש כלים להסביר אירועים בלי להכניס אותו למשוואה ועד היום לא הייתה תשובה שניתנה ע"י המדע שאלוהים היה חלק ממנה.
לכל שאלה יש תשובה.
ובאופן סטטיסטי אם היה אלוהים אחת התשובות הייתה צריכה לכלול את אלוהים אבל מה לעשות במציאות אין שום תשובה כזאת..
ובכלל תביא לי שמץ של הוכחה שניתן לאמת שיש אלוהים ואז אולי יהיה לנו בסיס כלשהו לדיון.
עד אז זה פשוט דיון מיותר
שמע, אני לא יודע איך העולם נוצר. גם אתה לא. אז זהו, למה שאני ישים כובע 7\24 ולא יאכל חזיר?
אוקי עכשיו אנחנו מתקדמים. אני מקווה ששנינו הגענו למסקנה שהמדע איננו יכול להביא קיום הוכחה לקיומו או לאי קיומו של אלוהים.
אורי אם אני יכול בבקשה לשאול אותך מספר שאלות אני יודה לך:
1) אתה מאמין שכוח הכבידה קיים ?
2) אתה מאמין שיש שדה מגנטי סביב כדור הארץ ?
ודרך אגב מבחינה סטטיסטית אני דווקא כן אפשר להוכיח את קיומו של אלוהים כי הסיכוי וליוצרות תא חיי 1 (לא בן אדם או גו'ק) מבחינה סטטיסטית היא 10 בחזקת 40000 וזאת על פי חתן פרס הנובל ופרופסור למתמטיקה פרד הויל הנה המאמר שבו מציג פרד את דבריו.
מציטוט שלו: "מספר זה גדול דיו כדי לקבור את דרווין יחד עם תורת האבולוציה" אם היה הסתברות לכך שהעולם יברא מעצמו המספר היה הרבה יותר קטן!
מבחינה הסתברותית אפשר להוכיח שיש אלוהים אבל עזוב בוא נעזוב את ההסתברות וניגש למדע.
565681 בוא תעקוב אחרי הדיון ותראה אם אני יצליח לספק לך תשובה
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 23:40.
מעולם לא הגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים.
אני פשוט לא מאמין שהוא קיים. כמו שאני לא מאמין שיש קנקן תה שסובב את כדור הארץ. אבל לא הגעתי למסקנה שהקנקן לא קיים, כי שאני לא יכול להוכיח דבר כזה.
במילים אחרות אני לא מאמין באלוהים מאותה סיבה שאתה לא מאמין בפיות. ואולי מעוד כמה סיבות.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
אם אתה בוחר להאמין שאלוהים לא קיים זה איננו אומר שהוא לא קיים זה רק אומר שאתה בוחר להאמין שבשבילך הוא לא קיים.
לגבי הקנקן תה האנלוגיה לא ממש מובנת. אני מבין מימך שאינך יודע אם הוא קיים או לא אבל אתה בוחר להאמין שהוא לא קיים
(אמרת בעצמך שלא הגעת למסקנה שהוא לא קיים) מה שאומר שאין לך בעצם עמדה שיש מאחוריה איזה עובדה \ הוכחה \ רעיון שמחזיק את האמונה שלך ,אתה פשוט בוחר להאמין שהוא לא קיים ואם כבר בחרת אז אין לי יותר מידי על מה לדון איתך בנושא ,כי אין לך כול בסיס לאמונה שלך חוץ מהבחירה שלך.
מבחינת המדע, כל עוד אין שמץ של ראיות שמשהו קיים, הוא לא קיים. לדוגמא, לפי כל התורות המדעיות (לך תלמד מה מהילה תאורייה אומרת, ורק אז אני ישתמש בה, עד אז...) חלק מתאוריית המפץ הגדול אמר שצריך להיות חלקיק שאנחנו קוראים לו ׳בוזון-היגס׳. לא הייתה לאנושות כל דרך לדעת שהוא באמת קיים, אבל לפי המודל שהצלחנו למצוא, לא הגיוני שהוא לא יהיה קיים. אם הוא לא היה קיים היינו זורקים לפח את רוב תורת המפץ הגדול. נחש מה, אחרי מיליארדי דולרים בפיתוח והשקעה על הפרוייקט, מצאנו אותו.
כמעט שכחתי.. אלוהים לא היה גם שם.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
בדיוק! נגיד ועכשיו שתינו עומדים במקום מסויים, ואני אומר לך שיש עכבר בעל 50 כנפיים בלתי נראה שמעופף לידך שעכשיו שולט על כל העולם, ואתה צריך עכשיו לקרוא כל מידי דברים בגלל שהוא אמר ככה. זה אומר שזה נכון? ככה אפשר לטעון כל דבר, שיש עכשיו פיל בלתי נראה שאם לא תשתנה מיץ ענבים כל בוקר תלך לגיהנום. ככה גם כל הדתות, הכל מבוסס על מילים ואמונות. מישהו אמר משהו, אז זה אומר שזה נכון?
בגלל זה אני לא יודע אם יש או אין אלוהים, אבל בגלל שאף אחד לא הוכיח שהוא קיים, אני לא רואה סיבה לעשות דברים הזויים.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 12-10-2012 בשעה 10:36.