אלוף ווימבלדון, שמחפש תואר שישי בפלאשינג מדו, יתמודד מול דונאלד יאנג (81) אותו לא פגש מעולם. אנדי מארי ("יהיו שבועיים עמוסים מאוד") יפגוש את אלכס בוגומולוב. משחקים נוספים: סטוסור-מרטיץ', קלייסטרס-דובאל
הגראנד סלאם האחרון של שנת 2012 בטניס העולמי יצאה הערב (שני) לדרך בניו יורק. מדובר כמובן באליפות ארצות הברית הפתוחה, כך שאפשר להתחיל להתרגש ולהתכונן לשבועיים של טניס על המשטחים הקשים של הפלאשינג מדו בתפוח הגדול. המועמד המוביל לזכייה אצל הגברים הוא כמובן רוג'ר פדרר. אלוף ווימבלדון והמדורג מספר 1 יתמודד הלילה בין שני לשלישי באיצטדיון ע"ש ארתור אש מול דונלד יאנג (ארה"ב, 81 בעולם) במסגרת הסיבוב הראשון.
,
"אני לעולם לא מפחית בחשיבותו של היריב שלי", אמר פדרר, שזכה בעבר 5 פעמים באליפות ארה"ב (האחרונה ב-2008), לקראת המפגש עם יאנג. "יש לי תוכנית משחק ואני מקווה ליישם אותה". על השנה האחרונה שלו אמר פדרר: "הזכייה בטורניר באזל אשתקד נתנה לי המון מוטיבציה ומשם המשכתי והשגתי תארים נוספים. הייתה שנה באמת מדהימה". אגב, השווייצרי יהפוך לספורטאי המעוטר ביותר באליפות ארה"ב הפתוחה אם יזכה השנה בתואר השישי בקריירה שלו.
לכתבה המלאה: http://www.sport5.co.il/articles.asp...128314&lang=HE
ג'וקוביץ' ונדאל גם מתחרים?
כי אם כן, לא תהיה לפדרר עבודה קלה בתחרות.
חוץ מזה שיש לו גם אנדי מארי, שנמצא בתנופה אחרי הגמר בווימבלדון וזכייה באולימפיאדה.

,
ציטוט ההודעה