כול פעם כשאני לוחץ על change date and time (שנה תאריך ושעה) זה כותב לי שהווינדוס לא יכול למצאו את זה או משהו כזה
מישהו יודע מה קרה ואך אני ייכול לשנות את זה??
כול פעם כשאני לוחץ על change date and time (שנה תאריך ושעה) זה כותב לי שהווינדוס לא יכול למצאו את זה או משהו כזה
מישהו יודע מה קרה ואך אני ייכול לשנות את זה??
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא יודע מה הגורם או איך לתקן, נצטרך לחכות לאחד מהתומכים האחרים.
אם זה דחוף לך לשנות את התאריך או את השעה של המערכת, אתה יכול בינתיים להשתמש בדרך אחרת.
תפתח חלון CMD כמנהל (תכתוב בחיפוש cmd, קליק ימני, הרץ כמנהל):
בשביל לשנות תאריך, תכתוב date, ואחרי זה תכתוב את התאריך הרצוי בפורמט של DD-MM-YY (לדוגמה: 05-08-12).
בשביל לשנות שעה, תכתוב time, ואחרי זה תכתוב את השעה הרצויה באחד מהפורמטים הבאים: HH (מאפס את הדקות ואת השניות), HH:MM (מאפס את השניות), HH:MM:SS.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 29-08-2012 בשעה 23:25.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
כניראה שנימחק לך האופציה מהווינדאוס תנסה להכניס את הדסק של הווינדאוס ולעשות ריפר תעדכן בבקשה אם עזר.![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכנס את הדיסק של ווינדוס לכונן ואז פתח את ה CMD עם הרשאות מנהל (התחל כתוב CMD ימני על CMD.exe הפעל כמנהל)
הרץ את הפקודה הבאה:
קוד:sfc /scannow
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא קיבלתי שום דיסק
מ א ו ש ר
גש ללוח בקרה אפשרויות שפה> מיקום ושנה את זה לישראל. תמשיך ללשונית ניהול הלשונית האחרונה> שנה אזור מערכת ותשנה את זה לעברית ישראל.
אנגלית
control panel>region and languges> location israel >administrativ >change sistem location hebrew israel
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 31-08-2012 בשעה 07:35.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות