קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]צפיה בסרטונים ברשת
    על ידי אוראוראוראור בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2008, 12:33
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 22:11
  3. עזרהה בסרטונים באינטרנט
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 17:10
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 21:08
  5. צפיה חובה!!! יפני משוגע!!
    על ידי «°S3xy©G‡rl°» בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 19:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

צפיה בסרטונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל צפיה בסרטונים

שלום לכולם
    יש לי בעיה מטרידה במחשב וכל נסיונותי לפתור אותה העלו חרס.
    כשאני פותח סרטון (ביוטיוב למשל) הטעינה שלו טובה ומהירה, אולם לפעמים, במסך מלא, הסרטון נפתח ולא רואים את החלק התחתון (הלחצנים שמאפשרים כיוון השמע, יציאה ממסך מלא וכן הקו שמראה על התקדמות הסרטון). נראה כי כל הסרטון ירד 3-5 ס"מ למטה. בנוסף לא רואים 3 ס"מ מהחלק העליון בתמונה כי הוא מוסתר ע"י סרגל כלים כלשהו. ואם כל זה לא מספיק אז גם הסרטון עצמו נראה קצת מעוות, ואם יש תרגום מובנה (בסרטון! לא בסרט רגיל- שם זה לא קורה) אז הכתוביות שטות להן לרוחב המסך. לעיתים נראה כאילו יש סרט מתחת לסרט שאני רואה.

עד לא מזמן הבעיה היתה יותר חמורה. כשהייתי פותח סרטון במסך מלא ואז חוזר למצב רגיל החלון עצמו היה נתקע והייתי צריך לסגור את האתר ולחזור שוב. באתרים כמו מאקו כל הזמן הייתי מרגיש שהסרטון רץ פעמיים אבל בדיליי כך שהייתי שומע סאונד כפול, וכשהייתי לוחץ על "השתק" בסירטון הוא היה משתיק את הסאונד של הסרטון "התחתון" ואז תנועות השפתיים לא התאימו לשמע. בעיה נפתרה חלקית אחרי שהם פירסמו הסבר אודות "פלאגין", אבל כמו שאמרתי זה היה רק חלקית.

כאמור, עכשיו במאקו הבעיה נפתרה (חלקית כי למשל בצפיה ב"ארץ נהדרת" בעונות הראשונות הבעיה עדיין קיימת), אולם ביוטיוב חלק מהסרטונים נפתחים בצורה לא תקינה. דוגמא נוספת : כמו שאמרתי, במסך מלא לא רואים את החלק התחתון אבל במסך רגיל כן, אבל לא ניתן ללחוץ על הלחצנים חוץ מלחצן מסך מלא. אם מנסים לשנות את הווליום אז המצביע כאילו נתקע על הלחצן ולאן שאני מזיז את הלחצן לכל אורך המסך הוא מזיז את הסמן של הווליום בהתאם.
    נתוני המחשב:
    מערכת + תצוגה

תודה לעונים

עריכה!!!
    הצלחתי לתקן את הבעיה ביוטיוב. יש להם איזה תקופת נסיון בלהריץ HTML5 ואני כנראה הייתי בין הזוכים המאושרים. ביטלתי אותו ועכשיו זה עובד בסדר. מצד שני, הבעיה במאקו עדיין נמשכת. הוא רושם לי no plugin, וגם קופצת לי השורה של להתקין את התוסף, אבל כבר התקנתי אותו לא מעט פעמים ועדיין נאדה, כלום, גורנישט. גם האתר עצמו נראה לא טוב (שורות עולות על שורות וכו').
    יש מתחת לסרטון לינק לבדיקה של CastUP (">חווים בעיות בצפיה? לחץ כאן") והבדיקה לא מצליחה להתבצע. הכל צהוב.

שוב תודה
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות   
    נערך לאחרונה על ידי TOTI05; 03-09-2012 בשעה 14:30. סיבה: תיקון חלקי

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect