קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-10-2006, 01:30
  2. [ביקורת ראשונה] Prince of Persia: The Two Thrones
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 21:18
  3. [ידיעה] ביקורת ראשונה על Black & White 2
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 02:43
  4. הדג נחש-חומר מקומי,ביקורת ראשונה שלי.
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 00:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ביקורת ראשונה: Windows 8 \ וינדוס 8

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ברירת מחדל ביקורת ראשונה: Windows 8 \ וינדוס 8

שם:  windows8-logo.jpg
צפיות: 218
גודל:  20.3 קילובייט
    אז בשעה טובה החלטתי לפרמט את המחשב המסכן, ומה בחירה טבעית יותר מוינדוס 8 החדש?
    אז התקנתי את המערכת בגרסאת RTM Enterprise ואני משתף אתכם ברשמים הראשונים שלי מהמערכת.

אז נתחיל מהחידוש המרכזי - ממשק המטרו \ Merto:
    ממשק המטרו נראה בהתחלה כפיצ'ר מאוד מעניין יפה ונחמד, אבל התגלה פחות ככזה כשזה הגיע לידי הציבור.
    הממשק בפני עצמו טוב, הוא עובד בצורה חלקה, הוא מעוצב יפה ולטעמי הטיילים החיים רק מוסיפים.
    הבעיה מתחילה בהפרדה המגוכחת, לדעתי, שמיקרוסופט עשו בין ה'דסקטופ' למטרו. זה מרגיש כאילו המטרו היא מערכת הפעלה נפרדת שחיה במקביל לוינדוס שאנחנו מכירים. אחד הדברים המוזרים שבמסך הStart, שזה מסך המטרו הראשי, ישנו טייל הנקרא Desktop שלוקח אותנו לשולחן העבודה המוכר. אז מה, שולחן העבודה הפך לאפליקציה בתוך המטרו?

שם:  Screenshot (2).jpg
צפיות: 216
גודל:  44.5 קילובייט
    (ממשק המטרו)

אחד הדברים הקשים ביותר להתרגל אליהם הוא המחסור בכפתור ההתחל המוכר. כעת, כאשר תזיזו את העכבר לתחתית המסך בצד שמאל יופיע לכם חלון קטן עם הכתובית Start שיקח אתכם לממשק המטרו. לקח לי יום להבין שלחיצה ימנית עליו פותחת תפריט קטן שדרכו אפשר לגשת ללוח הבקרה, Run, מנהל משימות, מידע על המערכת, חיפוש ותכונות נוספות של הוינדוס.

שם:  Screenshot (3).jpg
צפיות: 217
גודל:  20.8 קילובייט
    (ה-התחל החדש. מופיע כאשר עומדים עם העכבר בפינה השמאלית למטה. לחיצה עליו מעבירה למטרו שנחשב להתחל החדש)

הדבר הכי מעצבן בעיניי בכל עניין המטרו הוא הפעלת קבצי מדיה. ישנה הפרדה בין הוינדוס מדיה פלייר לבין הנגן במטרו ולמטרו יש נגן משל עצמו. אמנם הבעיה נפתרת כאשר מגדירים נגן ברירת מחדל אבל העניין עדיין מאוד טיפשי בעיניי.
    לזכותו של הממשק יאמר כי דברים כמו הצגת מיילים, לוחות שנה ופגישות מתבצע בצורה ידידותית למדי. אפליקציית המייל נפתחת על מסך מלא לחלוטין ומאפשרת קריאה מאוד נוחה של המיילים. בנוסף הממשק קלאסי ומינימליסטי וכולל בתוכו את כל התכונות החשובות למייל בלי פיצ'רים מיותרים.

שם:  SS6.jpg
צפיות: 507
גודל:  22.4 קילובייט
    (לוח שנה. לחיצה כפולה על התאריך מביאה למסך יצירת אירוע)
    שם:  Untitled8.jpg
צפיות: 234
גודל:  72.2 קילובייט
    ('זריקת' אפליקציות מהמטרו בסגנון חדש. בצד שמאל: הנגן החדש של המטרו "מודבק" לצד השמאלי של המסך)

לי באופן אישי לקח כיומיים להתרגל לעבוד בצורה טובה עם המערכת בשילוב המטרו וכרגע היא מהווה אצלי קצת פחות מטרד, למרות שבקטעים מסויימים המטרו הזה פשוט מעצבן אותי.
    למי שלא מרוצה מהמטרו ישנן שיטות באינטרנט להוריד אותו מה שיחיזר אותו לממשק הדומה לזה בוינדוס 7.

ביצועים:
    באופן מפתיע, ובאמת ראוי לשבח, התקנת המערכת אורכת כ10 דקות. הייתי מאוד מופתע שההתקנה הסתיימה כשהיה נראה לי שרק התחילה.
    כמו בגרסא הקודמת, גם כאן כמעט ואין צורך בהתקנת דרייברים והמערכת ברוב המקרים תדאג לזה בעצמה.
    שיפורים במהירות מורגשים בהחלט, מעבר בין תפריטים ניהיה בהחלט מהיר יותר והרצת התוכנות השתפרה המון.
    הממשק הרגיל עבר ריענון קל גם הוא וכעת מנהל המשימות מציג לנו פרטים על ביצועי המערכת בצורה ידידותית ומובנת יותר גם למשתמש הממוצע. המסך יציג מידע על כוננים כמו גם על הCPU, ישנה לשונית חדשה המאפשרת לבחור אילו תוכנות יעלו עם הדלקת המחשב ומסך היסטוריית תוכנות אחרונות שהרצנו.

שם:  Screenshot (4).png
צפיות: 237
גודל:  40.0 קילובייט
    (מנהל המשימות החדש)

מסך העתקת הקבצים קיבל ריענון גם וכעת מציג בצורה ויזואלית יותר את התקדמות ההעתקה ואת מהירותה.

שם:  Screenshot 5.png
צפיות: 229
גודל:  11.3 קילובייט
    (תצוגה חדשה למסך העתקת\העברת קבצים)

שם:  Screenshot (6).jpg
צפיות: 220
גודל:  33.1 קילובייט
    (תצוגה חדשה לתיקיות והסייר)

אקטיבציה:
    עניין חשוב לפיראטים שבנינו - האקטיבציה למערכת בעייתית בשלב הזה כיוון שהמערכת עדיין לא שוחררה באופן רשמי ומדובר בגרסא ששוחררה ליצרניות חומרה ומחשבים שונות. במידה ואתם רוכשים מחשב שכבר מריץ Windows 8 לא אמורה להיות בעיה. כאשר מורידים את המערכת מהאינטרנט קחו בחשבון שישנה בעיה לאקטב אותה ויש פתרון רק למחיקת Watermark. בלי שום קשר - המערכת עובדת בצורה מלאה גם ללא אקטיבציה אך ישנן תכונות אשר חסומות בגלל זה.

שורה תחתונה:
    אז בשורה התחתונה לא מדובר בויסטה 2.0, אבל מיקרוסופט בהחלט פישלו עם המטרו. הרצון שלהם די ברור כי מסכי מגע מתחילים לשלוט בכל שוק שקשור למחשבים בצורה כלשהי, אבל הרעיון לשלב 2 מערכות בתוך אחת לא ידידותי בעליל. הצורך בטאץ' בשימוש במטרו מורגש עד כדי רמה מגוכחת שממש היה בא לי ללחוץ על המסך מחשב שלי. מה גם, שתתחילו להתרגל לכפתור הוינדוס במקלדת כי הוא יקח אתכם לסטארט ולדסקטופ בקלות.

נערך לאחרונה על ידי eriK; 17-09-2012 בשעה 14:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רום
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה רבה, ניסיתי אותה ולא אהבתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אפרוח
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אפרוח

اجمل نظام

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect