קיצור דפק אותי בחימוש הפסיכיאטר ,אוקי ,אני הולך לצאת מהצבא. בכל הכוח נשבר לי הזין!!!!!
קיצור דפק אותי בחימוש הפסיכיאטר ,אוקי ,אני הולך לצאת מהצבא. בכל הכוח נשבר לי הזין!!!!!
|
|
השאלה היא מר נשבר לי הזין, היא איפה בחימוש ואם אתה עושה קורס כלשהו, או שאתה עושה סתם תפקידים בבהד
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
קורס חשמלאי רכב וחוזר אחר כך לבסיס.. ,או מכונאי רכב אנערף.
כל מכונאי הרכב שאני מכיר אוהבים את העבודה שלהם
כאלו שהשתחררו וכאלה שעכשיו בתפקיד כולם אני רואה עם חיוך על הפנים וממש לא שבוזים בימי א'
אז אתה בא עכשיו בגלל שהאכילו אותך חרא על חימוש אז אתה אומר לא לא לא
בכל מקרה אם זה לא שיכנע אותך ואתה רואה שאתה לא מצליח לצאת מחימוש (אגב אני מכיר מישהו שיצא עם אסתמה. עשה את עצמו מתעלף כמה פעמים כשהיה במקום עבודה ועכשיו הוא פקיד עושה יומיות קרוב לבית) אתה יכול לנסות להשאר כמדריך בבה"ד. אתה לא עובד על הרכב עצמו אלא מפקד על חיילים ומלמד אותם
למה לצאת מהצבא? גם המקום היחידי שיכול לשנות את חייך אתה מואס בו? מה נותר לאחל לך? בהצלחה?
הלוואי וכל החיילים היו מתים מאיי'ץ. והלוואי שאחמג'נד כפרע עליו מותק של ילד היה מפיל עלינו פצצת אטום וכולנו היינו נמחקים ,הלוואי הלוואי הלוואי.
מוות לצה"ל ,מוות לישראל ,מוות למתנחלים הכובשים את אדמתם של הפלסטינים ודיי לכיבוש!,
ותשחררו אותי מהצבא המזדיין הזה ימח שמווווווווווווווווווווווו וזכרו לקללה!!!!!!!!!!
טוב אתה חתיכת אדיוט לא מגיע לך גישה לכאן אפילו.