מאחר ולא התברכתם בגנים של MALE MODEL ואין לכם פרוייקט נדל''ן ואבא שלכם לא טייקון ואתם לא הבנים של גאידמק ואתם לא נראים לי חבר'ה מקושרים בחיי לילה ושאר הדברים בסגנון אלא יותר בכיוון של "מעגל חברתי שמזמין פיצה ומשחק פלייסטיישן", ועל ידידות כוסיות אין מה לדבר. ואם יש ידידות, הן כונפות.
משמע הLMS שלכם שווה לי לתחת
יש לכם 2 בחירות בחיים (ומי שטוען אחרת כובע שקרן):
1. INCEL. אין יותר מדי מה לפרט כאן. מי שלא יודע מזה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Involuntary_celibacy
יש לכם אפשרות לנערות ליווי, דבר שמציל את רוב הINCELS. עד שהם מתחתנים עם כונפה מסריחה שהם הכירו בגולני או בקריה, וממשיכים לזיין את הזונות מהצד תוך כדי חששות ופחדים שיתפסו אותם על חם והמינוס בבנק יגדל יותר ממה שהיה. ואם אתם חושבים שפה יהיה לכם סקס אחרי כל שנות התסכול (והבתולין לרובכם), אתם טועים ובענק. אם אכן יהיה דבר כזה הוא יהיה על מנת להביא ילדים. אתה רוצה סקס? אין בעיה, תכניס אותי להריון וזהו. את שאר הסקס שלי כבר אקבל מאיזה דוגמן...בתקווה שאכן יקרה.
איך נראה הINCEL הממוצע?
לפני החתונה:
אחרי חתונה:
קיצר חיים לא להיט. לאויבים שלי לא הייתי מאחל לעבור את הזוועות.
2. FATTIES FUCKER
אין יותר מדי מה להסביר. רוב ה"זיינים" של הפורום נופלים בול לקטגוריה. הכוונה שאתה תזיין שמנות או סתם מכוערות כל החיים שלך תוך כדי שאתנ משלה את עצמך שזאת LEGIT HB9.
אין מה להראות את איך שהם נראים, כולם מכוערים פצצות.
וזה הבחורות שהם מביאים:
והכונפה השמנה שאני יורד עליה פה כל הזמן, נמאס לי כבר לפרסם תתמונה המכוערת הזאת.
קיצר, ילדות אנימה ומנגה, פריקיות מגעילות (לא הכוסיות שבינהן בזה אתם יכולים להיות בטוחים), שמנות, דבות, כונפות עם שפם, כונפות עם זיפים, קיצר כל הבנות סוג ת'.
יש פה יתרון והוא לקחת המון סמי הזיה. על מספיק סמים, אפשר לדמיין שהן לא 3 נגיד אלא...5. שזה חרא, אבל פחות חרא.
האפשרות השלישית היא להתאבד.
INCEL OR FATTY FUCKER? THE CHOICE IS YOURS.

ציטוט ההודעה