קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מתוך עניין מה ההבדל בין הפרופילים הבאים?
    על ידי Master-P בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 21:00
  2. מה ההבדל בין X550 לX600XT
    על ידי EriK בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 23:54
  3. ההבדל בין גבר לאישה! כנסו חזק ונכון!
    על ידי Red Hunter בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 22:26
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 20:12
  5. מה ההבדל בין SP1 ל-SP2 ומה עדיף?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 19:36
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

ההבדל בין INCEL לזיין על

ברירת מחדל ההבדל בין INCEL לזיין על

זה ההבדל חברים. תשכחו מאישיות, תשכחו מביטחון, תשכחו מכריזמה ותשכחו מלהיות מצחיק. לא משנה כמה הגרסה השמאלית תשדר ביטחון היא בחיים לא תגיע להצלחה של הגרסה הימנית.

מה הגרסה האמתית ומה הפוטושופ אתם שואלים? ואני עונה לכם, האם זה משנה? לא. כל מה שמשנה זה המראה שלכם[או 300 מליון בבנק].
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 25-09-2012 בשעה 11:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

בגלל שאנשים כמוכם הרבה זמן בבית ולא מסתובבים עם אנשים על רמה אמיתית ועם בחורות יפות אמיתיות אז אתם מסיקים מסקנות מפגרות מהצד.
    ובגלל שאתם לא הולכים לנסות להתקדם בחיים ולהשיג חברים על רמה ובחורות יפות בגלל שפיתחתם לעצמכם איזה פילוסופיה מפגרת חסרת כל ביסוס אז אתם לעולם לא הולכים להבין את זה וחבל, כל החיים שלך אתם תהיה מדוכא ומסכן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אנשים על רמה בשביל פולו:

בחורות יפות בשביל פולו:

ולא הפילוסופיה של הכובעים יותר טובה. "אם אגש ל6456463445 בנות אני אזיין"
    עד היום, אני רואה אותם עם כונפות שלא שוות אפילו שיצאו מהבית בשבילן. אני מעדיף להביא ביד כל החיים מאשר לזיין את מה שהם מזיינים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

טיילר אני באמת ובתמים מרחם עלייך עכשיו שאני גם קורא את החתימה שלך.
    ברוך שפינוזה אמר ששנאה היא בעצם סוג של עצב. אני באמת מקווה שתצליח להרגיש טוב ולהשתנות. אתה בטח תמשיך לקלל אבל זה נובע מחוסר בטחון ועצבות, ובבריחה מהמציאות ע"י ציניות ומסיכות אחרות.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    בגלל שאנשים כמוכם הרבה זמן בבית ולא מסתובבים עם אנשים על רמה אמיתית ועם בחורות יפות אמיתיות אז אתם מסיקים מסקנות מפגרות מהצד.
    ובגלל שאתם לא הולכים לנסות להתקדם בחיים ולהשיג חברים על רמה ובחורות יפות בגלל שפיתחתם לעצמכם איזה פילוסופיה מפגרת חסרת כל ביסוס אז אתם לעולם לא הולכים להבין את זה וחבל, כל החיים שלך אתם תהיה מדוכא ומסכן.

אז מה אתה מציע. לשדר ביטחון?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

טיילר אני באמת ובתמים מרחם עלייך עכשיו שאני גם קורא את החתימה שלך.
    ברוך שפינוזה אמר ששנאה היא בעצם סוג של עצב. אני באמת מקווה שתצליח להרגיש טוב ולהשתנות. אתה בטח תמשיך לקלל אבל זה נובע מחוסר בטחון ועצבות, ובבריחה מהמציאות ע"י ציניות ומסיכות אחרות.
    אוקיי אז בוא נצא בנקודת הנחה שאני אכן חנון בתול מחוצ'קן שמן מה שאתה לא רוצה

מה אתה מציע לי בעצם????

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אם אתה עכשיו לא ציני ואתה שואל ברצינות אז אני בכיף ייתן לך תשובה רצינית ומפורטת אפילו בפרטי אם בא לך פשוט עכשיו אין לי זמן אבל אם תגיד לי כן אני אכתוב לך בכיף אחר כך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני רציני. באמת מעניין אותי מה העצות שלך לאנשים כאלה. בעיקר אם מדובר בדברים לא קשורים לLMS. מי יודע, אולי עלית על פטנט.

אל תתן בפרטי, תכתוב פה. לא חסר פה אנשים במצב כזה על אמת, ככה שזה רק יעזור לכולנו.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 25-09-2012 בשעה 13:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    אני רציני. באמת מעניין אותי מה העצות שלך לאנשים כאלה. בעיקר אם מדובר בדברים לא קשורים לLMS. מי יודע, אולי עלית על פטנט.

אל תתן בפרטי, תכתוב פה. לא חסר פה אנשים במצב כזה על אמת, ככה שזה רק יעזור לכולנו.
    כדי להבין באמת מה בנאדם צריך לעבור על מנת לעבור שינוי זה דורש קצת הסבר, ואתה לא ממש מתרגש להבין את מה שאני רוצה להסביר בשביל עצמך.
    אתה היחיד פה שלוקח את עניין השנאה והכעס והציניות לרמה הזאתי כך שאני חושב שאתה הכי הרבה צריך את השינוי הזה.
    דבר ראשון תנקה את הראש שלך מכל מה שאתה יודע וחושב. אני לא יודע מזה LMS אבל אתה צריך להפסיק לחשוב שזה או פיקאפ או ההיפך מזה LMS או כל מיני שטויות כאלה.
    אין חוקים קבועים שחור לבן. מה שכן יש זה דרך חשיבה וחיבור עצמי. ברגע שאתה במצב רגוע ואתה לא חושב מחשבות מיותרות ואתה מחובר לעצמך משם אתה יכול לצמוח ולהיות מאושר. ברגע שתרגיש ככה ורק אז תתגבר על הפחד ותדבר עם חברים ועם בנות אז אתה תרגיש שאתה באמת ובתמים צומח בתוך תוכך.
    כל העניין של הכסף ומראה זה מזוייף, כי אתה יכול לאבד את כל הכסף בשנייה ולעבור תאונה שתשנה לך את המראה בשנייה, ככה שזה לא באמת בטחון שבא מבפנים. יש למה שאני מדבר הרבה נושאים ומידע ואני יכול לכתוב על זה מגילות שלמות, אבל לא עכשיו.
    כל מה שאתה כותב "לזרום עם גייז" וכל מיני עקיצות וציניות למינה, אתה באמת חושב שזה האתה האמיתי ?? שככה חשבת והתנהגת בתור ילד בגן ??
    בכל מקרה תנסה לא להגיב לי בסרקסטיות וצינות עכשיו או אפילו לא להגיב בכלל אלא פשוט לנקות את הראש ולהתחבר לרגע ולעצמך ולהבין את מה שאני אומר פה.

כדי להבין באמת מה בנאדם צריך לעבור על מנת לעבור שינוי זה דורש קצת הסבר, ואתה לא ממש מתרגש להבין את מה שאני רוצה להסביר בשביל עצמך.
    אתה היחיד פה שלוקח את עניין השנאה והכעס והציניות לרמה הזאתי כך שאני חושב שאתה הכי הרבה צריך את השינוי הזה.
    דבר ראשון תנקה את הראש שלך מכל מה שאתה יודע וחושב. אני לא יודע מזה LMS אבל אתה צריך להפסיק לחשוב שזה או פיקאפ או ההיפך מזה LMS או כל מיני שטויות כאלה.
    אין חוקים קבועים שחור לבן. מה שכן יש זה דרך חשיבה וחיבור עצמי. ברגע שאתה במצב רגוע ואתה לא חושב מחשבות מיותרות ואתה מחובר לעצמך משם אתה יכול לצמוח ולהיות מאושר. ברגע שתרגיש ככה ורק אז תתגבר על הפחד ותדבר עם חברים ועם בנות אז אתה תרגיש שאתה באמת ובתמים צומח בתוך תוכך.
    כל העניין של הכסף ומראה זה מזוייף, כי אתה יכול לאבד את כל הכסף בשנייה ולעבור תאונה שתשנה לך את המראה בשנייה, ככה שזה לא באמת בטחון שבא מבפנים. יש למה שאני מדבר הרבה נושאים ומידע ואני יכול לכתוב על זה מגילות שלמות, אבל לא עכשיו.
    כל מה שאתה כותב "לזרום עם גייז" וכל מיני עקיצות וציניות למינה, אתה באמת חושב שזה האתה האמיתי ?? שככה חשבת והתנהגת בתור ילד בגן ??
    בכל מקרה תנסה לא להגיב לי בסרקסטיות וצינות עכשיו או אפילו לא להגיב בכלל אלא פשוט לנקות את הראש ולהתחבר לרגע ולעצמך ולהבין את מה שאני אומר פה.
    לא הבנתי איפה החלק שאתה מסביר איך לזיין HB9?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

LMS זה הכל בחיים.
    והפירוש הוא - LOOKS, MONEY, STATUS.

בנאדם שאין לו מראה וכסף לא שווה יותר מדי. זאת עובדה אחי מי שמתכחש לזה הוא צבוע. כמו הילדי כאפות שרושמים בפייסבוק סטטוסים של הידידות הכונפות שלהם כמו "כסף לא עושה אותך מאושר" או "עדיף להיות עם מכוערת עם אופי טוב (מה שלא קיים באמת) מאשר להיות עם כוסית עם אופי חרא". אבל בפועל, מה קורה? הם מפגינים שאין להם גרוש על התחת וכל לילה מורידים תמכנסיים ומאוננים על LEGIT 10S.
    אם זה לא נקרא לחיות בסרט, אני לא יודע מזה כן.

תסתכל על הזוג הישראלי הממוצע, זה בכנות החיים שהיית מאחל לעצמך? לאח שלך? לבן שלך? אחי, לאויבים הכי גדולים שלי אין לי לב לאחל חיים כאלה. ועוד ביום כיפור.

פאק אחי, LMS זה השווי שלך בתור מי שאתה. והחיים שלנו מוקדשים כל כולם לשיפור של התחומים הללו. אתה לא יכול להשוות אפילו את בראד פיט (שיש לו גם מראה, גם כסף וגם סטטוס ומעמד) לבין הישראלי הממוצע שחושב שאם הוא זיין כמה זונות עם זין בתאילנד אחרי הצבא הוא מינימום סרסור קולומביאני.

זה כבר לא קשור לזיונים או כוסיות, זה קשור לרמת חיים למען השם.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 25-09-2012 בשעה 15:25.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    לא הבנתי איפה החלק שאתה מסביר איך לזיין HB9?

כל פעם שמסבירים לך איך אתה מתעלם או מזיין ת'שכל. אז למה אתה שואל בכלל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אני שמח שנכנס מישהו יותר מציאותי.
    גם אני חושב כמו polo בנקודה מסויימת ואני רוצה להגיד שזה באמת נכון שלמי שיש LMS גבוה הוא זה שיצליח עם בנות.
    אין מה לעשות עם זה בנות אוהבות מראה? כן, אוהבות כסף? כן, אוהבות להיות עם סמל סטטוס? כן.
    אולי זה עצוב לחלקכם אך זאת המציאות...
    לגבי עניין הלסת אני באמת רוצה להגיד שאם אתה מדבר ברצינות אז זה פשוט עצוב וחורה לי שמישהו חושה ככה.
    באמת שאתה צריך לראות מישהו..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לסת בסה''כ פרט חיובי במראה חיצוני. כמו גובה (180+), משקל תקין על אחוז שומן חד ספרתי וכו'. פשוט פרופורציות. POTATO FACE זה מכוער.

אתה חייב להסכים איתי שזה(אני מדבר רק על הלסת והסנטר למרות שההבדלים ברורים גם בלי זה):

נראה יותר יפה ויותר בריא מזה:

כמה שזה נשמע לכם מוזר, ההבדל הוא עצום.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

LMS זה מעגל החיים ומי שלא מבין או מתכחש לזה הוא אפס שחי בסרט ויש כאלה המון בעיר שלי ויש כאלה המון גם פה.
    בלי מראה אתה לא תשיג סטטוס בחיים, אתה תמשיך להסתובב עם אותם 2 חברים חנונים ולגשת לבנות לקבל דחיות.
    בלי סטטוס אתה לא תשיג כסף, כמה אנשים שנראים טוב אתם מכירים שפשוט מבזבזים את עצמם על חבורה של חנונים שמסתובבת איתם, זה אומר שאם אני נראה טוב ואני מסתובב עם 4 בנים ברחוב זה דופק הכל אני לא אקבל הצעות מבנות, אני לא אקבל הצעות ייחצון למסיבות כי יגידו "גם אם הוא חתיך למי הוא ייחצן? לחנונים שאיתו" ?
    בלי כסף אתה לא תשיג סטטוס. כמה אפשר כבר לצאת לאותו פארק נטוש כמו ילדי רחוב כל יום? צריך להוציא כסף כדי לצאת למועדון או לאילת לשבוע להכיר כוסיות לתת בראש להכיר אנשים חדשים שיכירו אותך לעוד אנשים וככה הסטטווס שלך עוד יתרחב.

בקיצור LMS מעגל החיים.
    מראה טוב > סטטוס > כסף

זה יכול גם לפעול כ
    כסף > מראה טוב > סטטוס

אותו דבר כ
    סטטוס > כסף > מראה טוב

זה מעגל החיים.
    אבל הקטע שסטטוס וכסף אפשר להשיג ע"י ה2 דברים האחרים.
    מראה אתה לעולם לא תשיג ע"י סטטוס או כסף.
    זה שתסתובב עם מייקל לואיס יעשה אותך 1.95 מנופח וזיין על? לא.
    זה שתוציא בוחטות על ניתוחים יעשה אותך 1.90 זיין על שמדגמן לקסטרו כל היום? לא.

מראה = לסת.
    בלי לסת, אין מראה.
    בלי מראה אין את כל הדברים שאמרתי מקודם.

זה היה שיעור מפורט על תורת החיים.
    מקווה שלמדתם ומי שמתכחש לזה הוא חיב"ס מכוער שהחברה האנושית תצחק עליו בעוד הוא יחיה בבועה של עצמו.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,167 | הודעות: 8,150,749 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect