נכתב במקור על ידי
polo321
כדי להבין באמת מה בנאדם צריך לעבור על מנת לעבור שינוי זה דורש קצת הסבר, ואתה לא ממש מתרגש להבין את מה שאני רוצה להסביר בשביל עצמך.
אתה היחיד פה שלוקח את עניין השנאה והכעס והציניות לרמה הזאתי כך שאני חושב שאתה הכי הרבה צריך את השינוי הזה.
דבר ראשון תנקה את הראש שלך מכל מה שאתה יודע וחושב. אני לא יודע מזה LMS אבל אתה צריך להפסיק לחשוב שזה או פיקאפ או ההיפך מזה LMS או כל מיני שטויות כאלה.
אין חוקים קבועים שחור לבן. מה שכן יש זה דרך חשיבה וחיבור עצמי. ברגע שאתה במצב רגוע ואתה לא חושב מחשבות מיותרות ואתה מחובר לעצמך משם אתה יכול לצמוח ולהיות מאושר. ברגע שתרגיש ככה ורק אז תתגבר על הפחד ותדבר עם חברים ועם בנות אז אתה תרגיש שאתה באמת ובתמים צומח בתוך תוכך.
כל העניין של הכסף ומראה זה מזוייף, כי אתה יכול לאבד את כל הכסף בשנייה ולעבור תאונה שתשנה לך את המראה בשנייה, ככה שזה לא באמת בטחון שבא מבפנים. יש למה שאני מדבר הרבה נושאים ומידע ואני יכול לכתוב על זה מגילות שלמות, אבל לא עכשיו.
כל מה שאתה כותב "לזרום עם גייז" וכל מיני עקיצות וציניות למינה, אתה באמת חושב שזה האתה האמיתי ?? שככה חשבת והתנהגת בתור ילד בגן ??
בכל מקרה תנסה לא להגיב לי בסרקסטיות וצינות עכשיו או אפילו לא להגיב בכלל אלא פשוט לנקות את הראש ולהתחבר לרגע ולעצמך ולהבין את מה שאני אומר פה.