עברתי בקיוסק וראיתי את הסיגריות האלו, נראה לי הם חדשות. מישהו ניסה? שוות משהו? כי הן יותר זולות מנקסט. אבל לא מסתכן לפני שאני רואה שמישהו ניסה.
עברתי בקיוסק וראיתי את הסיגריות האלו, נראה לי הם חדשות. מישהו ניסה? שוות משהו? כי הן יותר זולות מנקסט. אבל לא מסתכן לפני שאני רואה שמישהו ניסה.
|
|
לא משהו מוכר. ראיתי פעם כאמל רויאל עם אני לא טועה.
ניסיתי את הסיגריה לא ממש אהבתי אבל אפשר להיסתדר איתה
אישיץ אני לא ממליץ עלייה
רוב האנשים כבר לא מעשנים מה שהם באמת רוצים ומתבאסים על כל הסיגריות קקה האלו שהם נאצלים להתמודד איתם בגלל המחירים של הסיגריות. אני מכיר עדיין אנשים שלא יכולים להגמל מהמלבורו והפרלמנט שלהם והם מוציאים 30-60 שח ביום על רעל עכברים
חלאס תפסיקו כבר לעשן
גבר רוב הפורום פה מעשן, אם מפריע לך העשן אתה מוזמן לעזוב את החדר. אנשים פה לא רוצים להפסיק לעשן אז למה אתה כל הזמן נכנס לאשכולות שקשורים ישירות או בעקיפין לעישון ראה כותרת "סיגריות". אתה חושב שמישהו יפסיק לעשן בגללך? באמת אין לי שום דבר נגדך אבל מה אכפת לך אם אנשים פה רוצים לעשן או לא.
חח אין לי מה להגיד בנושא, פשוט ראיתי את ההודעה הזאת והיא הציקה לי.
סתם מפריע לי שלחברות הסיגריות יש איזשהו חוזה עם השטן לדלל את האוכלוסיה בעולם
אני לא יודע אולי אני טועה אבל נדמה לי שלכל אדם בעולם זה אמור להפריע, ועם כל הרע שבדבר אתה עדיין ממשיך לעשן אז הגיוני שבעצם אני יותר הגיוני ממך נכון? ההודעה שלי הרבה יותר הגיונית ונחוצה משלך.
לדעתי וכן יש לי הרבה דעות אם גרמתי לאדם אחד להפסיק לעשן הצלתי נפש ממוות בגיל צעיר באיסורים קשים ממחלות קשות כאלו ואחרות ואני גאה בעצמי יותר מאשר אתה תהיה גאה בעצמך כל החיים עם הגישה שלך. זה הכל נראה לי שעניתי על השאלה למה אני נכנס לאשכולות שקשורים בעישון ואם מישהו יפסיק לעשן בגללי. חג שמח ושנה טובה יהודי יקר הלוואי שהילדים שלך בגיל 50 לא יעמדו בוכים מסביב למיטה שלך בבית חולים כי קיבלת התקף לב\דום לב\סרטן בכל הגוף או סתם ריקבון מבפנים
אל תדאג לנו, שנהיה בני 50, בשנת 2040, כבר יהיה טיפול יעיל לסרטן
כל אחד והטעם שלו לדעתי היא סבבה שווה את הכסף עולה 17 ש"ח ומספקת כמו LM
היא קצת דומה לפאל מאל אדום.. ממש קצת.. ואל תקנה את הלייט כי הלייט היא מסריחה ברמות...
אישית אני חושב שעדיף לשלם כפול ולעשן את מה שאתה רגיל..
ואם הכסף זה הבעיה,תקנה NEXT..