שאפשר להשיג בפיצוציות או בילו. משהו כזה שנשרף לאט ולא יהיה שקוף... אבל שלא יעלה כמו ריזלה+
תודה לעוזרים!
שאפשר להשיג בפיצוציות או בילו. משהו כזה שנשרף לאט ולא יהיה שקוף... אבל שלא יעלה כמו ריזלה+
תודה לעוזרים!
|
|
לא יודע כמה עולה ריזלה+ אני אוהב OCB
חח כמה כבר עולה ריזלה? אני גם קונה OCB... אבל ניירות עולים בסביבות ה5-7 שקל אז איך אתה מתכנן לחסוך פה?
מה רע בריזלה? ריזלה זה אחלה
בולדוג, באלישג, גיזה...
כל חברה יש לה דקים ועבים..
וOCB זה זבל.
לא רק תשמע בעיקרון זה עניין של העדפה וטעם אישי כי כמו שאתה רואה כל אחד נתן לך תשובה אחרת. אני חושב שכמו שמתחילים לעשן סיגריות ומנסים הכל עד שמגיעים לאחת אתה צריך לנסות פשוט כל פעם ריזלה אחרת תתחיל בריזלה כתומה נייר לבן כזה יש לה טעם טוב ותבדוק את כל השאר לאט לאט אתה כבר תמצא מה הכי טוב בשבילך. גם מבחינת הטבק יש הרבה סוגים של טבק ממש על הפנים שקשה מאוד לעשן אותם ויש סוגים של טבק טוב וטעים שאתה נהנה מכל גלגול תתנסה קצת אתה כבר תחליט.
ותכלס שאתה תופס את הקטע של הגלגול אחרי כמה גלגולים יהיה לך קל לגלגל עם כל נייר. פשוט בריזלה הדבק לא מספיק טוב לטעמי זה נפתח לי כזה וגם רשמו למעלה בולדוג גם זה התנסתי פעם וזה גם לא נדבק טוב לא יודע למה... אבל שוב עניין של העדפה ותלוי מה אתה מעשן וכמה אם זה לשימוש של פעם ביום בערב עם חברה שלך איזה משהו ירוק לך על OCB אחי הכי סבבה ואם בשביל טבק ולעשן באופן קבוע תתחיל לבדוק אחי אחד אחד עד שתיפול על הריזלה המושלמת
OCB הרגיל נחשב לדק ובגלל זה הוא שקוף ובגלל זה אנשים שמגלגלים טבק לא אוהבים אותו כי זה נראה כמו ג'וינט.. ריזלה לעומת זאת (הכתומה למשל) הנייר עבה והוא בצבע לבן וזה דומה ממש לסיגריה..
אם אני לא טועה ואם כן שמישהו יתקן אותי יש על הריזלה עטרן כמו על סיגריה הפסים השחורים האלו אם אתה מבין למה אני מתכוון על הOCB אין שום פס זה נייר ללא עטרן וללא תוספים מייצרים אותו נטו משרף...
יש לOCB גם ניירות אורגניים שיצא לי לנסות והם איכותיים רצח לדעתי
אבל שוב.. עניין של טעם לריזלה יש איזה 7 סוגים ואני אישית לא ניסיתי את כולם גם לOCB יש גם כמה סוגים דווקא אותם ניסיתי ונדבקתי על האורגני אם כי לא ממש שמתי לב להבדל...
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 24-09-2012 בשעה 00:26.
OCB הכי טוב.
החנות הפרטית שליhttp://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888288
מכור הרבה כסף ב Purecash| דולרים בפייפאל http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=890270
- זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי D: -
-לתגובה מהירה יותר שלי נא לצטט אותי
-חזרתי מפרישה
אני כאן כדי לעזור שלחו הודעה פרטית ואני ישמח לענות
rizla+ אדום מגעיל מרגישים את הנייר
אני לא מבין למה כולם כותבים לי לבחור OCB עם אמרתי שאני לא רוצה נייר שקוף!