קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]Still Life 2 |1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-02-2010, 14:57
  2. [השמעה]2Pac - Life Goes On
    על ידי nofpsy בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-01-2009, 18:33
  3. [קונה]Ja Rule & Trick Daddy Life Goes On | עשרים נק'
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 22:13
  4. Still Life (2006)
    על ידי IdaN.RoX בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 18:09
  5. King Idan||Still Life iSO
    על ידי IdaN.RoX בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 17:11
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

Life still goes on...

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ברירת מחדל Life still goes on...

שלום...
    החיים האלה, הרבה אומרים שהם מתנה, אבל למה, למה הם צריכים להיות כלכך קשים ואכזריים?
    תמיד חשבתי לעצמי איפה אני רואה את הישועה בכל מה שאני עובר. למה אני צריך עדיין לסבול כלכך? למה אני צריך להתאמץ כלכך ולקבל יריקה בפרצוף?
    הכל עניין של ניסוי ותהייה אמרו לי, מנסים, נכשלים, מנסים, ושוב פעם, נכשלים. אני לא רואה את עצמי יוצא מזה.
    כמה בן אדם יכול להיות לבד בחיים שלו? לשבת מול מסך ענק, 24 שעות 7 ימים בשבוע, לחשוב מה אני עושה עם עצמי, איך אני יוצא מהחרא הזה. למה זה כלכך קשה לא להיות לבד? אף אחד לא יבין אותי. אני לא אצליח להבין אף אחד, ואף אחד לא יצליח להבין אותי. זה החיים...למה אנשים צריכים לפגוע בשביל שזה יעשה להם טוב? למה אנשים כלכך סדיסטים בעולם הזה?
    כל המחשבות שרצות לי בראש, בנויות משאלות שאין להם תשובות מספיק טובות...
    לכל תשובה יש שאלה תמיד אמרו לי. לכל שאלה יש פתרון. אבל, אני לא רואה את זה באמת קורה...
    כלכך קשה לי להתמודד עם המחשבות האלה בראש... אני שבוע לא ישנתי בגלל זה ...כל מה שיושב לי בראש זה איך אני עובר את זה כבר...כדורים יפתרו לי את הבעיה? אני לא אחשוב יותר על כלום? מה פסיכיאטר מבין בחיים שלו..? הרי הוא בן אדם שלמד מלא תאוריות ועל פי זה הוא משער מה לעזאזל עובר עליי, וזה בכלל לא מדיוק. לפחות מניסיון שלי אחרי שני פסיכיאטרים שהייתי... אני לא יודע כבר מה הפתרון. כל מה שממלא לי את החלל הריק הזה זה מחשבות לא מועילות שמובילות לדיכאון ופשוט לא נותן לי מנוח...מתי לעזאזל אפסיק עם המחשבות הדיכאוניות הללו וסוף כל סוף אשתחרר מהרגש הזה, ואוכל להיות מאושר, שמח, לחוש משהו חיובי בחיים שלי באמת.
    למה כלכך רוצים לפגוע בי כל פעם מחדש, לראות אותי סובל. למה אנשים נהנים מזה כלכך? החיים שלי הם עד כדי כך הצגה טובה שרוצים לשלם עליה כסף ולראות אותי סובל? הייתי רוצה לעבור כל בן אדם שפגע בי ולא הזיז לו משהו בי והחליט לפגוע בי כלכך חזק, ולשאול פשוט למה? מה הקטע לעזאזל? למה אנשים חייבים ליצור כאוס בשביל ליהנות? אני רוצה להרגיש חופשי מזה סוף סוף. אני רוצה להרגיש שמכבדים אותי באמת. למה זה תמיד צריך להיות חד צדדי? למה תמיד אנשים יודעים לקבל ולא לתת ואם הם נותנים אז זה רק בשביל לצאת "בסדר".אי אפשר לעשות דברים מהלב כי באמת בא לנו לעשות טוב למישהו? אולי אני מכליל כי מבחינתי זה הרבה אנשים ככה אבל נכון לא כולם. אני מנסה להבין למה כל בן אדם שאי פעם הכרתי כמעט ניסה לפגוע בי בדרך כזו או אחרת. גם אם פוגעים אין זה ראוי להגיד תודה על מה שהיה? חייבים לנטור טינה? אי אפשר להמשיך הלאה בדרך ראויה לשם שינוי? אני לא רוצה להראות את עצמי כצדיק כגדול. ממש לא. אני יותר טועה מאשר צודק. לפעמים אני אומר שזה מגיע לי לסבול. אבל לא במשך תקופה כלכך גדולה ורצופה! מגיע לי שקט נפשי, חופש. אני לא יודע איך אני ממשיך עם הלבד הזה עוד הרבה זמן. זה קשה. לחשוב על מוות כלכך הרבה פעמים בשביל למצוא את המקום הנכון בשבילך, ואז ברגע האחרון להתאפס ולהגיד לא. אבל אולי הלא הזה בעצם צריך להיות כן? זה נורא מבלבל המחשבות האלו. אני רוצה להשתחרר . אני פורק את מה שיושב לי על הראש. הראש שלי מלא במחשבות. אני רוצה להשתחרר מהם. אני רוצה להרגיש אחר סוף סוף. זה לא מגיע לי כל זה.
    למרות כל הסבל - life still goes on....

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כשאתה קורא את הפוסט הזה מזווית ראייה שונה (כמו שלי) כל מה שאתה רואה זה "קשה לי, אני סובל, מגעיל לי, איכסה לי, לי לי לי לי, אני אני אני", אתה לא חשוב שאתה נמצא בתוך בועה משלך ואתה פשוט מחפש תשומת לב? ממה קשה לך בדיוק? ממה אתה סובל? החיים יפים אם תחליט שהם יפים. אם אתה מחליט שאתה מאושר (כמוני) אתה פשוט תיהיה מאושר. (כן, זה באמת עובד ככה, עובדה שזה עובד לי)
    תצא מהבועה הנוראית שנכנסת אלייה- בועת הרחמים.

אתה רוצה שאני יסכים איתך? זה יתן לך משהו? אז סבבה, הינה-
    החיים קשים, רוב החיים שלך אתה תיתקל במכשולים, בצמתי דרכים שלא תדע מה הדרך הנכונה אף פעם עד שלא תנסה, תטעה, תתחרט על הבחירה שלך ואז תנסה שוב ותגלה שגם הבחירה השנייה היא לא משהו. "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות" זה לא סתם סלוגן ולא סתם משפט תקוע, זה פשוט נכון. החיים הולכים לזרוק אותך על הריצפה, לבעוט בך, לצחוק עלייך שאתה על הריצפה ואחרי הכל עוד להשאיר אותך שם עד למחרת בבוקר כדי שתדע לקום לבד ולהתייאש מהרחמים על עצמך.

זהו, סיימתי לתת לך את היד בבעיות שלך. במקום לשבת כפוף על הריצפה עם הראש בין הרגליים ולהגיד "קשה לי! אני לא יכול ככה! שמישהו ישמע אותי ויעזור לי!" תפסיק עם זה ותרים את עצמך! החיים מסריחים, חרא, וקשים! אז מה?! איך אתה מרשה לעצמך לוותר ככה להם? לא מאמין שאתה כזה...תן לעצמך שתי שטזות לפנים ותעיר את עצמך...

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כשאתה קורא את הפוסט הזה מזווית ראייה שונה (כמו שלי) כל מה שאתה רואה זה "קשה לי, אני סובל, מגעיל לי, איכסה לי, לי לי לי לי, אני אני אני", אתה לא חשוב שאתה נמצא בתוך בועה משלך ואתה פשוט מחפש תשומת לב? ממה קשה לך בדיוק? ממה אתה סובל? החיים יפים אם תחליט שהם יפים. אם אתה מחליט שאתה מאושר (כמוני) אתה פשוט תיהיה מאושר. (כן, זה באמת עובד ככה, עובדה שזה עובד לי)
    תצא מהבועה הנוראית שנכנסת אלייה- בועת הרחמים.

אתה רוצה שאני יסכים איתך? זה יתן לך משהו? אז סבבה, הינה-
    החיים קשים, רוב החיים שלך אתה תיתקל במכשולים, בצמתי דרכים שלא תדע מה הדרך הנכונה אף פעם עד שלא תנסה, תטעה, תתחרט על הבחירה שלך ואז תנסה שוב ותגלה שגם הבחירה השנייה היא לא משהו. "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות" זה לא סתם סלוגן ולא סתם משפט תקוע, זה פשוט נכון. החיים הולכים לזרוק אותך על הריצפה, לבעוט בך, לצחוק עלייך שאתה על הריצפה ואחרי הכל עוד להשאיר אותך שם עד למחרת בבוקר כדי שתדע לקום לבד ולהתייאש מהרחמים על עצמך.

זהו, סיימתי לתת לך את היד בבעיות שלך. במקום לשבת כפוף על הריצפה עם הראש בין הרגליים ולהגיד "קשה לי! אני לא יכול ככה! שמישהו ישמע אותי ויעזור לי!" תפסיק עם זה ותרים את עצמך! החיים מסריחים, חרא, וקשים! אז מה?! איך אתה מרשה לעצמך לוותר ככה להם? לא מאמין שאתה כזה...תן לעצמך שתי שטזות לפנים ותעיר את עצמך...
    אף אחד לא ישנה את הגישה שלי. זו היתה פריקה מהראש שלי והמחשבות שלי. להגיד לי יהיה טוב זו אשליה שאני לא נכנס אליה יותר בחיים.
    אני ריאלי. אם לא הייתה מנסה לצאת מזה לא הייתי עושה משהו, הבעיה שאני עושה, ויותר מידי, אז אני מתייאש.
    אני לא מסכים עם הדעות שלך מצטער.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי A kind of Magic צפיה בהודעה
    אני ריאלי. אם לא הייתה מנסה לצאת מזה לא הייתי עושה משהו, הבעיה שאני עושה, ויותר מידי, אז אני מתייאש.
    אני לא מסכים עם הדעות שלך מצטער.
    סמרטוט. אני לא אומר את זה כדי לפגוע בך, אני אומר את זה כדי שאולי אם בן אדם יבוא ויתן לך את האמת בפנים, אולי ככה תדע להרים את המבט מהריצפה שכל כך טוב לך שם. אם אני יגיד לך "גם אני הייתי במקום שאתה נמצא בו" זה יעזור לך? לא. (בכל מקרה - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885) אבל אתה צריך להבין שאתה מביא על עצמך את החרא שאתה סובל ממנו.

"אני ריאלי. אם לא הייתי מנסה לצאת מזה לא הייתי עושה משהו, הבעיה שאני עושה, ויותר מידי, אני אני מתייאש" - שוב אני יגיד, ולא כדי לפגוע- סמרטוט.
    עזוב את זה שאתה פורש כי קשה לך...אבל להגיד לעצמך שאתה "מתייאש" ? אתה חיי עם עצמך? תפסיק לאשר לעצמך את המצב שנכנסת אליו, איך לעזאזל אתה מרשה לעצמך לומר בתוך הראש "ניסיתי ולא הצלחתי, אז אני מוותר" מבלי שיתעורר אצלך איזה דחף לקום ולעשות?!

משפט מהצבא- "קצת קשה אז דתיים" שאומר בעצם שאם קשה לך בטירונות אתה יכול להגדיר את עצמך "דתי" ואז תקבל שעה שלמה כל בוקר להתפלל ולנח במקום להתחיל את הבוקר בכדרים. אז זה בדיוק מה שאתה עושה עם עצמך כרגע...קשה לך, אז אתה מוותר ואומר לעצמך בראש "קשה לי, אז אני מוותר", ואם אתה מוותר לעצמך ואתה מאשר לעצמך את זה..אז כל מה שיש לי להגיד זה שחבל לי עלייך...

לייקים
    374
    נקודות
    1

סמרטוט. אני לא אומר את זה כדי לפגוע בך, אני אומר את זה כדי שאולי אם בן אדם יבוא ויתן לך את האמת בפנים, אולי ככה תדע להרים את המבט מהריצפה שכל כך טוב לך שם. אם אני יגיד לך "גם אני הייתי במקום שאתה נמצא בו" זה יעזור לך? לא. (בכל מקרה - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885) אבל אתה צריך להבין שאתה מביא על עצמך את החרא שאתה סובל ממנו.

"אני ריאלי. אם לא הייתי מנסה לצאת מזה לא הייתי עושה משהו, הבעיה שאני עושה, ויותר מידי, אני אני מתייאש" - שוב אני יגיד, ולא כדי לפגוע- סמרטוט.
    עזוב את זה שאתה פורש כי קשה לך...אבל להגיד לעצמך שאתה "מתייאש" ? אתה חיי עם עצמך? תפסיק לאשר לעצמך את המצב שנכנסת אליו, איך לעזאזל אתה מרשה לעצמך לומר בתוך הראש "ניסיתי ולא הצלחתי, אז אני מוותר" מבלי שיתעורר אצלך איזה דחף לקום ולעשות?!

משפט מהצבא- "קצת קשה אז דתיים" שאומר בעצם שאם קשה לך בטירונות אתה יכול להגדיר את עצמך "דתי" ואז תקבל שעה שלמה כל בוקר להתפלל ולנח במקום להתחיל את הבוקר בכדרים. אז זה בדיוק מה שאתה עושה עם עצמך כרגע...קשה לך, אז אתה מוותר ואומר לעצמך בראש "קשה לי, אז אני מוותר", ואם אתה מוותר לעצמך ואתה מאשר לעצמך את זה..אז כל מה שיש לי להגיד זה שחבל לי עלייך...
    אתה לא יודע מה אני עושה ומה אני עובר. אתה חושב פעם שלישית ללכת לפסיכיאטר זה קל? אתה חושב שלקחת כדורים שאין לי תמיכה של ההורים שלי בכלל זה קל? אולי אני סמרטוט כמו שאתה אומר, אבל אתה יודע מה? פשוט כמה שאני אעשה, כלום פשוט לא יקרה, אני אעשה ושוב פעם אכשל. ככה זה אני. אז למה לי לנסות אם אני יודע שאכשל?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא מאמין בפסיכאטרים בשיט, מצטער אבל זה האמת. הפסיכיאטר הכי טוב שאתה יכול להשיג ולא לשלם לו גרוש הוא אתה, פשוט תתעורר בוקר אחד ב9-10 בבוקר, תכין כוס קפה, קח כמה עוגות, צא למפרסת שלך או מה שלא תרצה (משהו בחוץ אבל) ותשב כמה דקות עם עצמך בשקט. תן למחשבות לעשות את שלהן (לי זה עובד).

כדורים...מה נסגר איתך? תפסיק להקשיב לכל דבר שאנשים אומרים לך? כן, גם ההורים שלך זה אנשים, תפסיק להקשיב לעצות ולשטויות שאנשים אומרים לך..כל אחד חושב שהוא דוקטור היום..לא מבין למה הלכת לכיוון של כדורים, זה מטומטם. ואגב, לא אמרתי שזה קל, אמרתי שאתה עושה בחירה מטומטמת מלחתחילה, אל תיקח כדורים.

"למה לי לנסות אם אני יודע שאכשל?" רואים שלא עשית צבא.
    אני נשבע לך שאם יצא לי להפגש איתך פנים מול פנים אתה תקבל ממני מזה כאפה...אבל פיצוץ לפנים רק כדי להעיר אותך קצת...חלאס עם הרחמים האלה על עצמך!!!! מה זה "אני יודע שאני אכשל"?! מה אתה הומו? מה יש לך??? תפסיק כבר לחפש תשומת לב ותפסיק לחפש את הדרך קלה כי אין דבר כזה! אין כזאת דרך! לשבת על הכיסא ולהגיד "אני לא עושה כלום" זה לא דרך קלה, כי זה לא דרך! אתה לא עושה כלום אז איך אתה מצפה שזה יהיה דרך? אתה לא מנסה לשנות כלום, אז אל תצפה בכלל לשינוי!

תראה, אני ידעתי מראש שכשאני יגיד לך "אתה סמרטוט" אתה תגיד לי "אני סמרטוט, אבל לא איכפת לי שאתה קורא לי סמרטוט כי לא משנה מה אני יעשה זה לא ישפר" ידעתי שתגיד את זה רק כדי להראות לך על חם שאתה מחפש רחמים על עצמך. אף אחד לא אוהב אנשים כאלה, מצטער.

ולדבר האחרון "
    אתה לא יודע מה אני עושה ומה אני עובר." בכוונה השארתי את הדבר הראשון שאמרת, לסוף. אני לא מתכוון לרחם עלייך כמו שאתה רוצה...אז הינה אני יגיד - לא מעניין אותי מה אתה עובר ומה אתה עושה, וגם אם אני יגיד לך "עברתי דברים קשים יותר" זה גם לא יעזור..כל מה שיש לי לומר לך זה צא מהבועת רחמים שנכנסת אלייה לפני שיהיה לך רע. לא, אל תגיד בלב "כבר רע לי" כי זה ממש לא נקרא רע...אתה לא רוצה לדעת מה זה רע באמת.

לייקים
    374
    נקודות
    1

לא מאמין בפסיכאטרים בשיט, מצטער אבל זה האמת. הפסיכיאטר הכי טוב שאתה יכול להשיג ולא לשלם לו גרוש הוא אתה, פשוט תתעורר בוקר אחד ב9-10 בבוקר, תכין כוס קפה, קח כמה עוגות, צא למפרסת שלך או מה שלא תרצה (משהו בחוץ אבל) ותשב כמה דקות עם עצמך בשקט. תן למחשבות לעשות את שלהן (לי זה עובד).

כדורים...מה נסגר איתך? תפסיק להקשיב לכל דבר שאנשים אומרים לך? כן, גם ההורים שלך זה אנשים, תפסיק להקשיב לעצות ולשטויות שאנשים אומרים לך..כל אחד חושב שהוא דוקטור היום..לא מבין למה הלכת לכיוון של כדורים, זה מטומטם. ואגב, לא אמרתי שזה קל, אמרתי שאתה עושה בחירה מטומטמת מלחתחילה, אל תיקח כדורים.

"למה לי לנסות אם אני יודע שאכשל?" רואים שלא עשית צבא.
    אני נשבע לך שאם יצא לי להפגש איתך פנים מול פנים אתה תקבל ממני מזה כאפה...אבל פיצוץ לפנים רק כדי להעיר אותך קצת...חלאס עם הרחמים האלה על עצמך!!!! מה זה "אני יודע שאני אכשל"?! מה אתה הומו? מה יש לך??? תפסיק כבר לחפש תשומת לב ותפסיק לחפש את הדרך קלה כי אין דבר כזה! אין כזאת דרך! לשבת על הכיסא ולהגיד "אני לא עושה כלום" זה לא דרך קלה, כי זה לא דרך! אתה לא עושה כלום אז איך אתה מצפה שזה יהיה דרך? אתה לא מנסה לשנות כלום, אז אל תצפה בכלל לשינוי!

תראה, אני ידעתי מראש שכשאני יגיד לך "אתה סמרטוט" אתה תגיד לי "אני סמרטוט, אבל לא איכפת לי שאתה קורא לי סמרטוט כי לא משנה מה אני יעשה זה לא ישפר" ידעתי שתגיד את זה רק כדי להראות לך על חם שאתה מחפש רחמים על עצמך. אף אחד לא אוהב אנשים כאלה, מצטער.

ולדבר האחרון "
    אתה לא יודע מה אני עושה ומה אני עובר." בכוונה השארתי את הדבר הראשון שאמרת, לסוף. אני לא מתכוון לרחם עלייך כמו שאתה רוצה...אז הינה אני יגיד - לא מעניין אותי מה אתה עובר ומה אתה עושה, וגם אם אני יגיד לך "עברתי דברים קשים יותר" זה גם לא יעזור..כל מה שיש לי לומר לך זה צא מהבועת רחמים שנכנסת אלייה לפני שיהיה לך רע. לא, אל תגיד בלב "כבר רע לי" כי זה ממש לא נקרא רע...אתה לא רוצה לדעת מה זה רע באמת.
    נראלך שאני קובע את זה? נראלך שבאמת בא לי כדורים? פחה. ממש אבל ממש לא.
    וזה בסדר אני רגיל שאף אחד לא אוהב אותי בגלל שאני סמרטוט. בסופו של דבר זה הרעיון אם לא הבנת .
    תראה,הרבה אנשים כמוך באים ואומרים לי חלאס לבכות ולחלאס לרחם. אבל ככה אני מוצא את המקום שלי מה לעשות. זה אני.
    לך בטח יש מליון אנשים להעזר בהם ולהיות איתם. אתה יכול להגיד לי תתחיל לחפש, אז אני אגיד לך שאני מנסה יותר מכל בן אדם אחר שאני הכרתי אי פעם.
    בן אדם שהוא לבד מול מחשב ועוברות לו מחשבות אז מה שעובר עליו זה למה לעזאזל אני עובר את זה.
    אתה חושב שאני לא מנסה לצאת מזה?
    אז אתה טועה בהחלט.
    כל בן אדם שדיברתי איתו אי פעם דרך עליי בדרך כזו או אחרת, אז מבחינתי זה לא שווה כלום יותר. שידרכו. למה מי אני?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פה זה בדיוק המקום שאתה טועה בו. אין לי אנשים שיעזור לי, ואין לי מה שיתמוך בי...אבל לא בגלל שבאמת אין מי שיהיה שם, אלה בגלל שאני לא צריך, לא רוצה ולא מחפש. אין לי צורך בכתף לבכות עלייה, ואין לי צורך בצ'פחה על הכתף שיגידו לי "כל הכבוד" כי זה זבל מבחינתי.

לייקים
    374
    נקודות
    1

פה זה בדיוק המקום שאתה טועה בו. אין לי אנשים שיעזור לי, ואין לי מה שיתמוך בי...אבל לא בגלל שבאמת אין מי שיהיה שם, אלה בגלל שאני לא צריך, לא רוצה ולא מחפש. אין לי צורך בכתף לבכות עלייה, ואין לי צורך בצ'פחה על הכתף שיגידו לי "כל הכבוד" כי זה זבל מבחינתי.
    אז זה אתה ואני זה אני. כל אחד בדרכו שלו לא?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יש דרך, ויש להגיד "אני לא רוצה לנסות כי אני יודע שאני אכשל" אז אל תגיד אפילו "כל אחד בדרכו שלו" כי אתה אפילו לא עלית על המסלול. אתה מפחד מידי כדי לעלות עליו, כנראה שאתה מפחד מעליות וירידות..

לייקים
    374
    נקודות
    1

יש דרך, ויש להגיד "אני לא רוצה לנסות כי אני יודע שאני אכשל" אז אל תגיד אפילו "כל אחד בדרכו שלו" כי אתה אפילו לא עלית על המסלול. אתה מפחד מידי כדי לעלות עליו, כנראה שאתה מפחד מעליות וירידות..
    מאיפה אתה יודע?
    אתה משער מה עשיתי ומה לא עשיתי?
    אתה לא מכיר אותי ואתה שופט חחח
    זה מצחיק...

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

אני הייתי מציע על יוגה . אבל זה כבר תלוי בך ..

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מאיפה אתה יודע?
    אתה משער מה עשיתי ומה לא עשיתי?
    אתה לא מכיר אותי ואתה שופט חחח
    זה מצחיק...
    מצחיק? לפחות אני לא ממורמר על החיים שלי.

לייקים
    374
    נקודות
    1

מצחיק? לפחות אני לא ממורמר על החיים שלי.
    יפה לך. כל הכבוד

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יפה לך. כל הכבוד
    אל תנסה לצאת הגבר בשיחה כי זה לא נותן כלום. לא לך ולא לי. אני מנסה לעזור לך, אומנם בדרך אגרסיבית וקשה אבל זה לפי דעתי מה שהכי עוזר..לי אישית לא היה פורום להכנס אליו ולשאול שאלות כשלי היה קשה, אז לך יש בונוס.

בכל מקרה..זה לא הולך לשומקום, אני לא מתכוון יותר להגיב פה כי אני לא רואה שום סימן של רצינות ממך...שיהיה לך בהצלחה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,500 | הודעות: 8,151,082 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect