לא מאמין בפסיכאטרים בשיט, מצטער אבל זה האמת. הפסיכיאטר הכי טוב שאתה יכול להשיג ולא לשלם לו גרוש הוא אתה, פשוט תתעורר בוקר אחד ב9-10 בבוקר, תכין כוס קפה, קח כמה עוגות, צא למפרסת שלך או מה שלא תרצה (משהו בחוץ אבל) ותשב כמה דקות עם עצמך בשקט. תן למחשבות לעשות את שלהן (לי זה עובד).
כדורים...מה נסגר איתך? תפסיק להקשיב לכל דבר שאנשים אומרים לך? כן, גם ההורים שלך זה אנשים, תפסיק להקשיב לעצות ולשטויות שאנשים אומרים לך..כל אחד חושב שהוא דוקטור היום..לא מבין למה הלכת לכיוון של כדורים, זה מטומטם. ואגב, לא אמרתי שזה קל, אמרתי שאתה עושה בחירה מטומטמת מלחתחילה, אל תיקח כדורים.
"למה לי לנסות אם אני יודע שאכשל?" רואים שלא עשית צבא.
אני נשבע לך שאם יצא לי להפגש איתך פנים מול פנים אתה תקבל ממני מזה כאפה...אבל פיצוץ לפנים רק כדי להעיר אותך קצת...חלאס עם הרחמים האלה על עצמך!!!! מה זה "אני יודע שאני אכשל"?! מה אתה הומו? מה יש לך??? תפסיק כבר לחפש תשומת לב ותפסיק לחפש את הדרך קלה כי אין דבר כזה! אין כזאת דרך! לשבת על הכיסא ולהגיד "אני לא עושה כלום" זה לא דרך קלה, כי זה לא דרך! אתה לא עושה כלום אז איך אתה מצפה שזה יהיה דרך? אתה לא מנסה לשנות כלום, אז אל תצפה בכלל לשינוי!
תראה, אני ידעתי מראש שכשאני יגיד לך "אתה סמרטוט" אתה תגיד לי "אני סמרטוט, אבל לא איכפת לי שאתה קורא לי סמרטוט כי לא משנה מה אני יעשה זה לא ישפר" ידעתי שתגיד את זה רק כדי להראות לך על חם שאתה מחפש רחמים על עצמך. אף אחד לא אוהב אנשים כאלה, מצטער.
ולדבר האחרון "
אתה לא יודע מה אני עושה ומה אני עובר." בכוונה השארתי את הדבר הראשון שאמרת, לסוף. אני לא מתכוון לרחם עלייך כמו שאתה רוצה...אז הינה אני יגיד - לא מעניין אותי מה אתה עובר ומה אתה עושה, וגם אם אני יגיד לך "עברתי דברים קשים יותר" זה גם לא יעזור..כל מה שיש לי לומר לך זה צא מהבועת רחמים שנכנסת אלייה לפני שיהיה לך רע. לא, אל תגיד בלב "כבר רע לי" כי זה ממש לא נקרא רע...אתה לא רוצה לדעת מה זה רע באמת.