יודע מה..אני ישנה את הכיוון שלי והכוונה שלי אלייך- נלך איתך.
אתה רוצה להיות מנהיג? אתה צריך להתנהג כמו אחד. משפט כמו "נכון אני המנהיג אבל כשיש לך 15-16 "חיילים" אתה קצת מאבד שליטה" הוא לא נכון ואתה צריך להוציא מהלקסיקון שלך. לא מסכים איתי? אז תסביר איך צה"ל פועל. מפקד כיתה אחראי על 12 חיילים, מפקד מחלקה (קצין) אחרי על 40 חיילים בערך, וכן הלאה וכן הלאה..להגיד שאתה מאבד שליטה..זה לא נכון.
הרשימה שלך לא ממש נגעה בי, מצטער, חוץ מ2 דברים שאתה באמת יכול לפתח לאורך השנים ובאמת יכול להוציא מהם תועלת. אגב, הכוונה שלי ב"להוציא" מזה משהו ולפתח את זה, היא פשוט כי אתה בן 14, ואם כבר אני מדבר עם מנהיג כמו שאתה קורא לעצמך (לא מזלזל גבר, באמת.) אז תדע להשתמש בכח שלך כמו שצריך. "With a great power comes a great respondsibility" מכיר? יפה.
2 דברים שקפצו לי לעין הם אלה: רכיבה ומסיבות.
רכיבה זה ספורט, אתה יכול לגוון ולנסות להחדיר מוטיביציה בחברים שלך להתחיל לעשות כושר וממש להכנס לזה...(כנס ליו-טיוב ותכתוב Street Workout ותבין)
אבל אם אתה רוצה להמשיך ברכיבה זה גם ממש טוב, אתה יכול לפתח את זה לרכיבת אתגרית והכל (אגב, אם אתה רוצה אני גם הייתי מתעסק בזה פעם, אני מוכן לעזור לך).
לגבי המסיבות, מצויין תמשיך עם זה. אין לי יותר מידי מה להוסיף חוץ מזה שתשמור על זה שתמיד יהיו בנות.
"ולאחרונה גם כשאני איתם הם עושים שטויות ולא מקשיבים לי" - או שאתה לא מספיק תקיף ומראה סמכות, או שהחברים שלך לא רואים בך באמת בתור "מנהיג". אחד מהשניים.