וואו. זה הולך להיראות כמו אחת מההודעות השיווקיות האלה שסתם מפרסמות משהו ,
וזה כן קצת שיווקי , אבל זה עובד ואני מאמין שיש לי רעיון ממש מגניב (וחינמי) להציע לך .

בא לך להצטרף לקהילה של כמה מהאנשים הכי טובים בפיקאפ בארץ?
בא לך להיות נוכח לדיווחי שטח של אותם האנשים?
בא לך להיות נוכח לתהליכים שאנשים שהתחילו מאפס והפכו לתותחים עוברים ולעבור אותם בעצמך?
בא לך להיות חלק מקהילה של 377 איש שרובם יוצאים ומתרגלים בשטח ?
או שסתם בא לך להכיר עוד מאות אנשים שתוכל לעבור איתם את התהליך הזה?

מה זה בעצם PickUpMafia2O12

קודם כל אני רוצה שוב לציין שזאת קהילה חינמית שלא קשורה לשום קורס \ חברה או עסק פיקאפ וללא מטרות רווח .

אנחנו בעצם קהילה של פיקאפ, שמונה מגוון רחב של אנשים,
החל ממתחילים שבחיים לא התחילו עם בנות ובדיוק מגלים את העולם הזה ,
לאנשים שכבר יותר מתקדמים בתחום ויוצאים על בסיס יומי כדי לשפר את היכולות שלהם ,
לאנשים עם ניסיון של שנים שמתכוונים להיות מדריכים ומייעצים חברה החדשים על ימין ועל שמאל
ועד האנשים ברמה הגבוה ביותר בארץ שגם הם יוכלו לתת לך עצות שיחדדו את המשחק שלך בצורה פסיכית.

גילאים? מינימום 17, יש אנשים שהם גם מעל גיל 30, אבל פחות .
אני אישית בן 21 בעוד חודש ויש פה המון אנשים בגילי .
יש אנשים מכל האזורים בארץ.

אז בטח חלקכם חושבים עכשיו "אוקיי, מגניב, רעיון מעולה, אבל איך זה שונה מהפורום?"

פורום זה אחד הכלים הכי מדהימים שיש כדי לעבור את התהליך הזה בצורה הכי יעילה ,
בפורום אפשר לקבל עצות, דרכי הסתכלות חדשות על התהליך ולהכיר אנשים שתוכלו לעבור אותו איתם ,
בפורום גם אפשר לאחסן מאמרים וקישורים לכל המקורות מידע הכי גדולים של פיקאפ – מה שבפייסבוק הרבה יותר קשה לעשות.

וגם אני הייתי מנהל פורום פיקאפ כשעוד היה לי כוח לכל החפירות האלה

אז מה בעצם שונה?
בקהילה שלנו בפייסבוק תוכל לקבל את אותן העצות ודרכי ההסתכלות, יתכן שאפילו מאותם האנשים שכותבים לכם בפורום,
רק שפה, בנוסף לכל זה אתה תקבל הצצה ישירה ללייפסטייל של אותם האנשים .
תוכל לראות את התמונות שלהם, לקרוא את הסטטוסים שלהם, לראות איך הם מתקשרים בפייסבוק,
איך הם מגיבים לבחורות שכותבות להם על הוול .
הרבה יותר קל להכיר כאן אנשים ולצאת איתם לשטח (שזאת אחת השיטות הכי טובות להשתפר),
אתם גם יכולים לראות מי מגיב להם, בניגוד לפורום בו המון מאונני מקלדת מסתתרים מאחורי כינויים וציטוטים מספרי פיקאפ,
התגובות (בגלל שזה פייסבוק) הרבה פעמים מהירות יותר ועוד.

החזון של הקבוצה והסיבה שאתה קורא את ההודעה הזאת היא להגדיל אותה כמה שיותר ושיהיה בה מגוון רחב של סגנונות ,דעות ,אנשים מהתחום שאפשר להכיר אותם ולצאת איתם לשטח.
השאיפה שלנו לעתיד זה להקים קהילה שממנה יצאו אנשים ברמה הגבוהה ביותר בארץ, ולפי מה שאני רואה כרגע אנחנו מתקדמים לשם בצעדי ענק .

אגב, אין מה לחשוש , לא רק שהקבוצה בפייסבוק היא סגורה, היא גם סודית,כלומר אף אחד מהחברים שלך לא יראה שאתה חבר בה, ואפשר להצטרף לשם רק דרך הזמנה מאחד מחברי הקבוצה . בנות לא יתפסו אותך עוסק בפיקאפ, אין מה לדאוג

אז..עכשיו נעבור לפרטים הטכניים.
ההרשמה לקבוצה עולה 199 שקלים בלבד .
חחח סתם ,זה בחינם כמו שאמרתי .

אם אתה בן 17 או יותר ואתה רוצה להיות חלק מהטירוף הזה ולהצטרף עוד היום, בחינם לקבוצת הפיקאפ הפסיכית שאני מדבר עליה פה כבר חצי שעה ,
תוסיף אותי לחברים שלך ותרשום לי בהודעה שאתה רוצה להצטרף + למה אתה רוצה להצטרף + הגיל .

שים לב : בלאגניסטים, אנשים שליליים, אנשים שמקללים או כאלה שלא מתנהגים בכבוד לאנשים אחרים לא יתקבלו לקבוצה \ יעופו ממנה מהר מאוד .

הפייסבוק שלי זה :
http://www.facebook.com/yoniwe?ref=ts&fref=ts

חשוב : תוסיף אותי לחברים שלך , תכתוב הודעה עם הגיל שלך, למה אתה רוצה להצטרף.

אל תוסיף אותי לחברים בלי לכתוב הודעה על זה שאתה רוצה להצטרף לקבוצה, כי אני לא מאשר אנשים סתם .