באיזה כלים משתמשים
-עם כל המברשת משתמשים בעצם כמעט לכל, איתו עושים: התזות דם, דם, ויש צורות שבונים אותן איתו
- את הכלי הזה כולם מכירים וכולם יודעים מה לעשות איתו.. הוא ממלא חלקים רייקים אבל חייבים שיהיו סגורים ( ככהO ולא ככה () )
- גם את הכלי הזה כל אחד מכיר, פשוט מותחים איתו קווים עם הכלי הזה בעצם נעשה את החללים הריקים שנמלא עם דלי הצבע
בסיס הדם
הדם זה מאוד פשוט, כשרואים מהזווית שבה עושים את הדם זה נראה אפילו יותר פשוט [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
זה פשוט נקודות
עושים זום 800
(למי שלא יודע איך נראה הזום ה זה נראה כך)
אז אחרי שעשיתם זום 800 אתם צריכים לקחת את כלי המברשת בצבע 990000
ואז אתם עושים ננקודות לא על שטח גדול מידיי ולא על שטח קטן מידיי אל תשכחו שזה זום 800
אתם צריכים לעשות שזה יתחיל מהמרכז ביותר דם ואז זה יעבור לאט לאט להתזות של דם
ככה
וכך זה נראה כשאתם מחזירים זום ל-100
זהו.. זה הבסיס..
אפשר להשתמש בו לא רק לדם אלא גם לטיפטופים... נגיד של גלידה שוקולד נמס וכל מיניי כאלה..[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/thumbsup.gif[/IMG]
עכשיו נמשיך עם
צורות לדם
צורת כדור
אז נתחיל עם צורה רגילה ובסיסית.. היא צורה של בוקס או עם דקרו את האיש או אם ירו בו...
אתם מתחילים עם זום 800 (עם זה אתם תמיד צריכים להתחיל)
ואז אתם לוקחים מברשת בצבע 990000 ועושים עיגול עם המברשת (לא צריך שיהיה ישר)
ואז בתוך העיגול אתם עושים עוד עיגול בצבע 660000
זה צריך להיראות ככה
(בלי הכינוי שלי כמובן חחחח)
עכשיו אתם צריכים להוסיף התזות מכל הצדדים (ההתזות בצבע 990000) , אז מה שתעשו לזה זה כמו הבסיס תעשו את ההתזות בצורת חישוק (מסביב לכל העיגול שעשיתם עד עכשיו) תתחילו את זה התזות צמודות ולאט לאט שיהיו יותר רחוקות
זה צריך להיראות בערך ככה
(לי זה לא יצא הכי וב אבל תשדלו שלא יהיה שטח יותר מידיי גדול של אדום 990000 בעיגול המרכזי, אם יצא יותר מידיי תמחקו ממנו קצת אני לא מחקתי)
וזהו עכשיו נישאר לכם רק לעשות זום 100 וזה יוצא [בערך] כמו בלוגו שעשיתי
שריטה
השריטה היא בדיוק אבל ממש בדיוק אותו הדבר כמו הכדור אז עליה אני כבר לא יסביר (השריטה מופיאה בלוגו שעשיתי)
רק במקום לעשות את זה על בסיס עגול עושים את זה על בסיס של קו (עם מברשת) עם אותם הצבעים
רק בשריטה תשדלו שיהיה בצד אחד קצת יותר התזות מבצד השני
טיפה
עם טיפה אני לא חושב שמישהו ישתמש אבל אפשר להשתמש בזה גם לדברים אחרים...
בטיפה משתמשים בכלי הקו הדלי והמברשת
1. קחו את כלי הקו טתעשו קווים בצבע 660000 בצורה של יהלום (שהצלעות התחתונות יהיו יותר ארוכות)
דוגמה:
(לא חייבים שיצא ישר!)
2.עכשיו לקחים כלי שלא כתבתי כי הוא כלי משני כזה.. משתמשים בו רק בשביל הטיפה
לוקחים את כלי העכבר השחור שמופיע בחלק העליון של סרגל בכלים, ואז עם כלי העכבר מעקמים את את שטי הקווים התחתונים בצורה כזאת
(למי שיש שליטה טובה במברשת יכו לעשות גם עם מברשת... אבל זה יותא אות דבר אז לדעתי כבר עדיף לחסוך זמן)
3. עכשיו קחו את דלי הצבע ומלאו את מסגרת הטיפה בצבע 990000
ככה
4. עכשיו נשאר רק לקחת את המברשת (מברשת על צבע לבן עם Smoothing על 100) ולעשות הברקות על הטיפה (תשדלו שיצאו הגיניות)
ככה
5. עכשיו רק תחזרו לזום 100 ותיראו איך יצא.. אם אתם רוצים להוסיף עוד איזה הברקה תוסיפו
דימום מהגוף ומהפה
דימום מהגוף ומהפה זה מה שעשיתי על הבן אדם...
אני יתחיל עם דימום מהגוף (כשיש דם על הריצפה)
בזה אני רואה שהרבה ילדים מסתבכים.. אבל הם ממש קרובים לתוצא הטובה יותר (לא המושלמת אבל יותר טובה)
כי בדרך כלל אותם הילדים עושים דם בהיר מדיי והם עושים את זה כאילו רואים את הגופה מלמעלה וזה פחות יפה..
זה יוצא לאותם הילדים ככה [בערך.. פחות או יותר[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]]
(אני ממש לא בא להעליב)
אז עכשיו אני יראה איך לעשות את זה יותר טוב (זה לא יהיה ממש קשה כי זה ממש ממש דומה)
עושים זום 800 (כרגיל)
ואז מתחילים לעשות את המסגרת עם מברשת בצבע 990000 תדאגו שהSmoothing יהיה מספר מספיק נמוך... כמו 40
ואז תעשו מתחת לגופה לפעמים פשוט קוים (עם המברשת, זה המסגרת של השלולית דם) ולפעמים נקודות צמודות אחת לשנייה שהיכנסו אחת בשנייה אבל רק תזכרו שאחר כך אתם צריכים למלא את הדם ולא הדלי צבע
דוגמה:
דימום מהפה וראש פתוח
בשביל לעשות דמות עם ראש פתוח או שהיא מדמממת מהפה אתם כבר בטוח מבינים איך... אבל אני בכל זאת יסביר..
אני יסביר כרגע רק את דימום מהפה כי דימום מהראש זה אותו דבר רק שאתם שמים את הדם במקום אחר ואם בא לכם גם בצורה שונה
אז דימום מהפה
אתם כרגיל עושים זום 800 ואז לוקחים מברשת צבע 990000
ואז אתם עושים רק נקודות צמודות שיכנסו אחת בשנייה ואתם צרכים לעשות את זה בצורת נטיף
ואתם צריכים לשים ממש נקודת דם אחת או שתיים בפה ואז לאשעות טיפה נקודות דם על השפתיים אבל שכן יראו קצת את השפתיים ואז פשוט תעשו את הנטיפ
דוגמה:
ככה זה נראה מזום 100
סוף סוף הגענו לחלק האחרון אחרי 5 שעות של עבודה... מ11 בבוקר עד 3 בצהריים[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
עכשיו זה החלק האחרון ובו אני ילמד איך לעשות את המפל דם כמו שקריס עושה (בלוגו שעשיתי זה מצד שמאל)
אז מתחילים
1. אתם לוקחים את כלי על קו ואז אתם עושים שלא יהיה צבע ולא יהיה כלום
2. אתם עושים מלבן פשוט עם הקווים וממלאים אותו בצבע 990000
3. עכשיו מתחיל העבודה עם המברשות...
לוקחים את המברשת ועושים נקודות צמודות שיכנסו אחת בשנייה... עושים את זה בצורת התחתית... כאילו הרגע שבו הדם מתנגש בריצפה...
4. תוסיפו נקודות בקצוות המלבן גם כן ממש צפופות
תמונה עד עכשיו
ככה זה צריך להראות
5. עכשיו רק נשאר להוסיף שפריצים [נקודות קטנות כמו בבסיס] מסביב ואם אתם רוצים אז גם כמו "קוצים" שנוצרים מהתנגשות המים בריצפה וזהו
סיימנו את המדריך

ספוילר: 
ציטוט ההודעה