נכתב במקור על ידי
BlackXS69
כאן ועכשיו ...
לעתים קרובות אנו חושבים על כך שמחר יהיה טוב יותר ... זה בהחלט חשיבה טובה, חיובית, וכו ', אבל מה אתה עושה כדי שזה יהיה טוב יותר?
במקרה הראשון, אנחנו יושבים וחושבים שבסוף השבוע נהנה, הקיץ יקרה כל מה שאני רוצה אני יביא בנות לבית מתי שאני רוצה, וכו ' אבל מתברר שבעצם שום דבר לא קורה, אנחנו רק יושבים ובקיץ החלום לא קורה - אנחנו מחכים לסוף השבוע או לשבת או לראשון ומחכים כל הזמן או שמשהו קורה בזכות מישהו או שאנחנו נשארים באותו המקום כמו מקודם.
במקרה השני, אנחנו עושים משהו, אבל לא ממש קשור למטרה שאנחנו רוצים. כולם חושבים שעכשיו זה לא הזמן, אחרי שאני יתחיל להרוויח כסף טוב, אחרי מנוחה טובה, אחרי שאני יקנה מכונית, אחרי שאני יקרא מאה ספרים ומאמרים, וכו 'אבל זה לא קורה, הדבר היחיד שאתה מקבל זה קצת ביטחון וניסיון חיים, ואתה הייתה יכול לעשות יותר עם הזמן שחלף, ואתה מסקן כי מה שאתה יכל להשיג בחצי שעה לוקח לך שנה כדי להשיג או שלא תשיג בכלל ...
אז חיים עוברים בטיסה, ועכשיו אתה כבר בן 30 ויש לך
מכונית ועבודה יציבה, ואתה מבין שחלומות נשארו חלומות ויותר, אחרי שאתה בן 30 צריך לחשוב על דברים חשובים יותר.
ויוצא שאתה טיפש שבזבזתה את כל הזמן שלך
זה מדהים לראות בחורים שמגיעים למועדון קונים שתיה ומסתכלים על בנות ולא עושים כלום או לראות גברים בני 40-50 אם מלא כסף שקונים זונות. אולי עכשיו אתה חושב? מה רע בלהיות זקן ולזיין בובות , אז זה ממש מטופש לאונן בילדות שלך, היא אותו דבר כמו שאתה הולך וקונה בובת גומי. הסקס בזמן שאתה צעיר לא אותו הדבר כמו אם בובות . טובות יותר וששיחות נוכחיות, אתה מזיין אותה, היא היא הארנק שלך ... זה לא הסקס שאתה מקבל מתי שאתה צעיר ...
העניין הוא שכולם מבינים את האמת הזאת, אבל לא עושים כלום.
תחייה אם הרגע, אל תחושב על העתיד, אל תסתכל אחורה. העתיד יהיה, זה לא ייעלם, העבר היה, והווה הולך בכל שנייה, תעשה את מה שאתה אוהב כל יום, ואל תסמוך על מחר.
(c)
BlackXS69