קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יכול לתת לי חוות דעת ?
    על ידי Steve Nash בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 23:26
  2. [ חוות דעת ] על הגה למחשב שקניתי
    על ידי TaMiR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 21:05
  3. חבר'ה קניתי נעל חדשה, תנו חוות דעת =)
    על ידי Staga בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 14:19
  4. מפרט שהכנתי לדודה שלי - תנו חוות דעת
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כל מה ששאלתם על האייפון 5 - חוות דעת שאספתי לכם מהרשת.

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

ברירת מחדל כל מה ששאלתם על האייפון 5 - חוות דעת שאספתי לכם מהרשת.

אז בעקבות המון התלבטויות שלי אישית אם לשדרג את ה4S ל5, החלטתי לעזור גם למתלבטים מבינכם כאן, אספתי מכל קצוות הרשת חוות דעת של כל מיני משתמשים, אני מקווה שזה יעזור לכם להפסיק להתבלט ולהגיע להחלטה,מי יתן ותפיקו את המירב מהאשכול הזה.

האם זה האייפון לו ציפינו? בזמן הקצר שביליתי עם האייפון 5 הגעתי למסקנה הבאה: זה לא רק העובי הדק, זה המשקל הקל שיחרט בזכרון. האיפון 4S גם ככה דק ורוב האנשים לא יבדילו במבט חטוף בינו לבין האייפון 5. הגדלת המסך גם היא אינה שינוי פורץ דרך. ככלל, המכשיר אינו התקדמות שומטת לסת מהאייפון 4S אלא התקדמות הדרגתית. בשורה התחתונה, תוספת הנדל"ן למסך ויחס התצוגה החדש יאפשרו למפתחי האפליקציות עולם חדש של אפשרויות.
    קיבלתי את המכשיר מחו"ל , יש זכות ראשונים לAPPEL בכל הטכנולוגיה הקשורה במכשירים חכמים , עם זאת ועם כל הרצון הטוב ואהבתי למותג ולמוצר ניראה כאילו הם הגיעו למימוש יכולת ההפתעה ואולי שלא באשמתם וניראה שניתן לחכות רק למכשיר האלקטרוני הבא שילהיב את הציבור , כמו שקרה בטלוויזיות השטוחות , היה באז מטורף ואז כלום .... עוד כמה שינויים קוסמטים שהאחרון בהם היה תצוגת לד וכן ניסיון למכור לאנשים "תלת מימד" ....אם נחזור לנושא , באייפון 5 אין שום חידוש ששווה להוציא עליו את מכיר הרכב הראשון שלי ....
    גדלתי עם מכשירים של אפל כל חיי, ואני חייב לומר, האייפון 5 באמת מדהים! האייפון 5 מגיע באריזה קטנטנה, כמו שהרבה מוצרים של אפל נשלחים באריזות הכי קטנות שאפשר. בתוך הקופסא נמצא כמובן האייפון 5 עם הגירסה האחרונה לש IOS מותקנת. בנוסף מקבלים את האוזניות החדשות (EarPods), אפללקחו ברצינות את נושא האוזניות ועיצבו אותן מחדש לגמרי, והם עשו עבודה טובה אם לא מדהימה. מקבלים מתאם USB סטנדרטי, וכבל חדש שנקרא Lightning. הדבר המדהים בכבל החדש הוא הגודל של ובנוסף הוא דו צדדי! אפשר לחבר אותו לאייפון מכל כיוון, מי שהיה לו אייפון יותר ישן יודע על מה אני מדבר, זה היה די מציק לחפש כל פעם את הכיוון הנכון. הוא יותר גבוה אבל לא יותר רחב מהקודם. האורך לא שונה באופן דרסטי, בעצם נוספה עוד שורה אחת של אפליקציות במסך בית. הוא מגיע בשלוש גרסאות של זכרון 16GB,32GB,64GB. מתאים לכל אחד והצרכים שלו. אני קניתי את ה 16GB, זה המון! שידרגתי מה 3GS לאייפון 5, אז ברור שעשיתי קפיצה רצינית. הבחנתי בהרבה פיצ'רים ואפשרויות חדשות. Siri היא אחת מהם. הייתי רוצה שסירי תשתפר עם השנים כי זה כלי נהדר, ואני מקווה שהיא תשתפר. אפל החליטו להוציא את google maps, שזה די ביאס אותי ורבים אחרים. אפליקציית המפות שלהם לא טובה כמו של גוגל או ווייז. המעבד מרגיש חזק מאד (A6) על הנייר הוא חזק פי שניים מהמעבד שהיה ב 4S.
    בנוסף לחוות הדעת אני משאירה לכם כאן אתר אשר סיקר את המוצר בהרחבה ובמסודר:
    http://revu.co.il/index.aspx?id=1148&t=5&item=6030

תהנו

נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 11-11-2012 בשעה 16:11.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

הוספתי לך את התיוג .

תודה על הפרסום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect