קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] אני צריך עזרה בבקשה אין LOCALHOST V97 נקי בכל העולם הזה!!!
    על ידי rotemv1234 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-04-2012, 21:25
  2. [עזרה] אני אוהב אותה אבל אין לי אוטו...
    על ידי gal313 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-08-2011, 23:25
  3. אני רוצה להרשם אבל אין לי כתובת אימייל של ספקית
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-06-2008, 17:09
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  5. [שאלה] איך אני שם שתי פלאג אין בוינאמפ
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אני אבוד בכל מה שקשור למיקסינג וDJ! אני מת ללמוד אבל אין לי שום נקודת התחלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני אבוד בכל מה שקשור למיקסינג וDJ! אני מת ללמוד אבל אין לי שום נקודת התחלה

היי,

ראיתי פה כמה לינקים ומדריכים לגבי תוכנות עריכה ויצירת מוזיקה ואני ממש מעריך את זה שאתם נותנים מעצמכם כדי לעזור לאחרים. יש פה גם הרבה אנשים שניראים מבינים. אני מתכנן להיות DJ בזמן הקרוב (אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר מהר) כי אני כרגע סטודנט ואני מחפש משהו בשביל לעשות כסף מהיר ובצורה ההכי כיפית לי. אני חולה על מוזיקה שחורה (היפ הופ, רגאיי, ו רנב בעיקר) וחשבתי לשלב בין משהו שאני מאוד אוהב לעבודה= DJ!!!

רק שבתור מתחיל ברמה ההכי נמוכה (אבל אני לומד מאוד מהר ולבד גם, כי אין לי כסף לממן גם קורסים) אני ממש רוצה ללמוד ולהפוך לDJ. אני לא יודע האם פרוטי לופ יספיק לי או שאם אני אוסיף את וירטואל DJ אז אני מסודר? מישהו בכלל הציע לי לעבוד על TRAKTOR שנראית כמו תוכנה מטורפת, אבל מה אני יודע?! אני גם לא יודע מאיפה להתחיל, מה ללמוד כי תכלס לא מעניין אותי היום המיינסטרים או רוק או האוס. רק מעניין אותי שחורה.
    התחלתי לקרוא את המדריכים (על FL) ולראות סרטונים אבל ממה שהבנתי זה בעיקר למתחילים כדי לתת לנו מושג על מה זה התוכנה ואיך להשתמש בה. אבל מה מעבר לזה? איך אני אמור לעבור מרמה של לא יודע כלום לרמה של שולט ומתקלט במועדון מסיבות או בארים?

תודה רבה על העזרה!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של idan74
    שם פרטי
    DJIdanLevi
    לייקים
    11
    נקודות
    145

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMale צפיה בהודעה
    היי,

ראיתי פה כמה לינקים ומדריכים לגבי תוכנות עריכה ויצירת מוזיקה ואני ממש מעריך את זה שאתם נותנים מעצמכם כדי לעזור לאחרים. יש פה גם הרבה אנשים שניראים מבינים. אני מתכנן להיות DJ בזמן הקרוב (אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר מהר) כי אני כרגע סטודנט ואני מחפש משהו בשביל לעשות כסף מהיר ובצורה ההכי כיפית לי. אני חולה על מוזיקה שחורה (היפ הופ, רגאיי, ו רנב בעיקר) וחשבתי לשלב בין משהו שאני מאוד אוהב לעבודה= DJ!!!

רק שבתור מתחיל ברמה ההכי נמוכה (אבל אני לומד מאוד מהר ולבד גם, כי אין לי כסף לממן גם קורסים) אני ממש רוצה ללמוד ולהפוך לDJ. אני לא יודע האם פרוטי לופ יספיק לי או שאם אני אוסיף את וירטואל DJ אז אני מסודר? מישהו בכלל הציע לי לעבוד על TRAKTOR שנראית כמו תוכנה מטורפת, אבל מה אני יודע?! אני גם לא יודע מאיפה להתחיל, מה ללמוד כי תכלס לא מעניין אותי היום המיינסטרים או רוק או האוס. רק מעניין אותי שחורה.
    התחלתי לקרוא את המדריכים (על FL) ולראות סרטונים אבל ממה שהבנתי זה בעיקר למתחילים כדי לתת לנו מושג על מה זה התוכנה ואיך להשתמש בה. אבל מה מעבר לזה? איך אני אמור לעבור מרמה של לא יודע כלום לרמה של שולט ומתקלט במועדון מסיבות או בארים?

תודה רבה על העזרה!!
    קודם כל יש שני סוגים של "דיג'ייאים" אחד שהוא יוצר הכוונה רמיקסים שירים וכו' והסוג שני הוא תקלטן לאירועים.
    אם אתה רוצה להיות יוצר זוהי דרך ארוכה וקשה אך טובה.
    אם אתה רוצה להיות תקליטן זה יחסית פשוט.
    להיות יוצר אתה צריך תוכנה כמו: פרוטי לופס, קיובייס ,אבלטון לייב או לוג'יק.
    להיות תקליטן אתה צריך קונטרולר\פלטה ותוכנה למחשב למיקסים כמו: וירטואל דיג'יי, טרקטור, או סראטו.
    אם אתה רוצה ליצור יש המון מדריכים ביוטיוב שמסבירים את ההתחלה אבל משם אתה צריך לנסות בעיקר לבד.
    אם אתה רוצה לתקלט זה ממש פשוט. אני לא יודע אם יש מדריכים איך למקסס אבל מספיק שאתה רוצה מה עושים ואתה יכול להבין.

אני אישית ממליץ על קיובייס בתור תוכנה ליצירת מוזיקה אך היא יותר מסובכת. ובתור תוכנה לתקלוט ווירטואל אחלה תוכנה לבסיס אבל טראקטור מעולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,448,044 | הודעות: 8,148,626 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect