היי,
ראיתי פה כמה לינקים ומדריכים לגבי תוכנות עריכה ויצירת מוזיקה ואני ממש מעריך את זה שאתם נותנים מעצמכם כדי לעזור לאחרים. יש פה גם הרבה אנשים שניראים מבינים. אני מתכנן להיות DJ בזמן הקרוב (אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר מהר) כי אני כרגע סטודנט ואני מחפש משהו בשביל לעשות כסף מהיר ובצורה ההכי כיפית לי. אני חולה על מוזיקה שחורה (היפ הופ, רגאיי, ו רנב בעיקר) וחשבתי לשלב בין משהו שאני מאוד אוהב לעבודה= DJ!!!

רק שבתור מתחיל ברמה ההכי נמוכה (אבל אני לומד מאוד מהר ולבד גם, כי אין לי כסף לממן גם קורסים) אני ממש רוצה ללמוד ולהפוך לDJ. אני לא יודע האם פרוטי לופ יספיק לי או שאם אני אוסיף את וירטואל DJ אז אני מסודר? מישהו בכלל הציע לי לעבוד על TRAKTOR שנראית כמו תוכנה מטורפת, אבל מה אני יודע?! אני גם לא יודע מאיפה להתחיל, מה ללמוד כי תכלס לא מעניין אותי היום המיינסטרים או רוק או האוס. רק מעניין אותי שחורה.
התחלתי לקרוא את המדריכים (על FL) ולראות סרטונים אבל ממה שהבנתי זה בעיקר למתחילים כדי לתת לנו מושג על מה זה התוכנה ואיך להשתמש בה. אבל מה מעבר לזה? איך אני אמור לעבור מרמה של לא יודע כלום לרמה של שולט ומתקלט במועדון מסיבות או בארים?
תודה רבה על העזרה!!