כמה הצעות לשדרוג השרת-
1. הוספת השעה הנוכחית (במציאות) במשחק בידיוק מעל איפה שיש את כמות החיים.
2. להוריד את המערכת של האוטובוסים או דרך שתהיה יותר קשה - פשוט לתקן אותה. (האוטובוסים נתקעים תמיד והם לא תמיד נוסעים על הכביש)
3. לעשות שכל כמה רמות שעולים מקבלים - כמות גדולה של כסף או רכב או בית או עסק או כל דבר אחר.
------------------------------------------------------
4. לעשות קזינו בשרת-(זה רעיון משרת אחר שאני משחק בו, זה שרת מחול אבל לא נראה לי שהרבה אנשים מכירים אותו)
הסבר על הקזינו-
זה יהיה נכס שמישהו קונה, יש 2 פקודות בקזינו -
א. /blackjack
ב. /rulette
הסבר על פקודה א בפקודה הזאת הדילר כאילו הופך את הקלף ופשוט משחקים בלאקג'ק.
הסבר על פקודה ב בפקודה הזאת הדילר מסובב את הרולטה ומשחקים רולטה, לפני זה השחקן בוחר מספר/צבע ועוד...
בקזינו כל אחד יכול להיות דילר הדבר היחיד שצריך זה שיהיה לדילר כסף.
אם לא הבנתם כל כך שלחו לי הודעה אני יפרט יותר.
דרך אגב הקזינו צריך להיות באינטריור של קזינו.
------------------------------------------------------
5. 24/7 ועוד עסקים שאפשר להיכנס אליהם -
צריך להפוך אותם לעסקים שאפשר לקנות שכל בן אדם יכול לקנות, כמובן שצריך להיות בעל הרבה כסף כדי לקנות את הנכס והוא יכול לבחור כמה תעלה כניסה לעסק, וכל דבר שקונים בעסק הכסף עובר אליו וצריך לעשות שמתישהו תיגמר לו ההספקה והוא יצטרך להזמין עוד אספקה.
6. הוספת עוד בתים, בתים יקרים ובתים זולים למתחילים (נגיד וילה ענקית עם אינטריור יפה בכמה מיליונים ובית פחות יפה עם אינטריור קטן ב 100-800 אלף דולר)
7. הוספת עוד עסקים, רעיונות לעסקים תוכלו לחשוב לבד, עסקים שאפשר לקנות בהם ועוד...
8. הוספת פאקשנים לא חוקיים , לא רק מאפיות וגאנגים, תוסיפו עוד דברים כמו נהגי מירוצים , עובד במוסך ששם הוא יוכל לשפר מכוניות ולשים ניטרו(שזה יהיה לא חוקי מצד המשטרות וככה יהיה יותר אקשן בשרת)
9. לא להוסיף עוד אדמינים , יש מספיק לפי דעתי ובינתיים זה מספיק מתי שיהיו יותר שחקנים תעלו עוד (אם אתם רוצים)
10. הוספת עוד עבודות פשוטות (בלי פאקשן)
11. בקשר לעבודה weapon dealer , אתם צריכים למחוק אותה ולעשות משהו שיהיה יותר קל להרוויח עם זה נשקים (שיהיה זול) ושיהיה יותר קשה להשיג את העבודה הזאת כמו - לקנות אותה, להיות בפאקשן כדי להשיג אותה. וכמובן שהעבודה הזאת לא תהיה בפאקשן, העבודה הזאת תהיה בJob וכמובן לא תוכל להפריע לשחקן להיות גם חבר בפאקשן.
12. שוטרים מושתלים? כן זה אפשרי, אני לא יודע אם זה אפשרי בשרת הזה אבל שתהיה אפשרות שהשחקן יוכל להיות גם בפאקשן חוקי וגם בפאקשן לא חוקי, שפשוט יהיה כתוב בסטאטס - faction ומתחת לזה illigial facion (משהו כזה...)
13. לסדר דחוף את הלאגים בשרת.
14. לעשות שלא יהיה מזג אוויר עם גשם וזה... זה סתם מעצבן.
מקווה שתיקראו הכל ואני יעדכן את האשכול הזה בעוד הודעות.
כל הרעיונות אני חשבתי עליהם חוץ מהאחד הזה שכתבתי שזה משרת אחר!
בהצלחה!

ציטוט ההודעה