אז בהעדרות ארוכה של 6 שנים, הפועל תל אביב סוף סוף חזרה לליגת לוטו ואיתה גם הדרבי התל אביבי!
למשחק הזה יש היסטוריה ארוכה של הפסדים מצד האדומים אך גם נצחונות קריטיים, יריבות מותחת מאין כמותה וכמובן הרבה שמחה לאיד, ראו מקרה אוסישקין.
הרי עם כל הכבוד להפועל ירושלים, היא לא תחליף לדרבי התל אביבי, משחק שכל אוהד חושש ממנו אך מצפה לו באותה מידה. מפחד מהפסד אך משווע לניצחון ורק מחכה לתחושה שבו הזמן ייגמר והקבוצה שלו תהיה המנצחת, לחפש את אוהדי הקבוצה היריבה בעבודה, בצבא או בבית הספר ולצחוק עליו, אך מצד שני הפסד שיגרום לך לקום בבוקר ולרצות להשאר בבית.
הפועל ת"א תרצה להוכיח למכבי שהיא לא הקבוצה היחידה בתל אביב ותרצה לנצח את המפגש הראשון בין שתי הקבוצות, ואילו מכבי, למרות שנמצאת ברצף של כמה משחקים לא טובים, תרצה להשתחרר מזה נגד הפועל ת"א ולהראות לה שזה אמנם יפה שהם עלו ליגה אך הם עדיין לא שווים ליכולתה של מכבי ת"א.
איך לדעתכם יסתיים המותחן הזה?
דיון נעים.




ציטוט ההודעה